FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu kleitas un apavi

Sliktais laiks vasarā- silts apģērbs līgavai

E
Esinsh 23.05.22. 09:47 | Kāzu datums: 01.07.2022

Sveikas! 

Ņemot vērā kāds ārā ir laiks un ka vēss varētu būt arī jūlija sākumā sāku domāt, ka vajadzētu kaut ko siltāku virs kleitas ko uzvilkt.

Man konkrēti neder bolero, jo liels dekoltē uz muguras kleitai. Kāda tipa varianti vēl ko var uz kāzu kleitas siltāku uzvilkt? kaut kas pūkains arī neliekas vasarai baigi piemērots. Kur vispār lai paskatās kādu siltāku jaku vai žaketi ar ko sasildīties, ja tomēr būs vēss???

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
v
vizbulitee 23.05.22. 12:15 | Kāzu datums: 03.09.2022

Sveika.  

Iesaku šādu šallīti. Būs tieši akcents uz muguru.

M
Marii2022 25.05.22. 10:23 | Kāzu datums: 11.08.2022

Mans kāzu datums ir augustā un es ceru, ka vasariņa tomēr iesils. Bet es vienalga sev sarūpēšu siltu jaciņu (baltu adītu jaku), ko uzvilkt - ja nu pa dienu vai vakarpusē uz mičošanu būs vēsīgi. 

Iesaku pameklēt forumos meitenes, kas ada, jo pa lielam pirkt tās jakas ir ļoti dārgi. Var arī tagad veikalos paskatīties adītās īsās jaciņas - tagad tieši baltās ir vairākos veikalos (redzēju Reserved, Stradivarius). 

Vēl Instagram vari meklētāja meklēt pēc - adījumi - ir vairākas meitenes, kas ada :)