Kāzu plānošana
Kāzu kleitas un apavi
Lūdzu, iesakiet labu kāzu salonu
Sveikas līgaviņas!
Papildus uztraukumam par to, vai kāzas vispār notiks, ir uztraukums par kāzu kleitu!
Tā kā dzīvoju ļoti tālu no Rīgas, pirms braukšanas gribas noskaidrot, kur vispār vērts pierakstīties uz laikošanu. Daudzos salonos ir tikai kleitas 34 - 38 izm, taču man, par nelaimi ir 42. izmērs un līdz ar to lielas grūtības atrast skaistu kleitu, nevis tādu kas tikai der, bet patīk. Pasūtīšanai arī vairs nav daudz laika atlicis, covid dēļ nav sanācis laicīgi aizbraukt meklēt to īsto un vienīgo kleitu.
Interesē atsauksmes no konkrētiem kāzu saloniem no līgaviņām, kas nesen bijušas kāzu kleitu meklējumos. Kas paticis, nepaticis un aptuvenais budžets kleitām. Plānoju kleitiņu iegādāties līdz 650eiro.
Mani arī ļoti interesē atsauksmes par kāzu saloniem. Pašai kāzas man ir plānotas augusta beigās un šobrīd vēlos nopirkt kleitu. Man arī izmērs ir 42.Internetā skatījos dažādus kāzu salonus. Uzgāju salonu Līgava. Viņi piedāvā izmērus līdz 64.
Es savu kleitu nopirku salonā Bride to Be. Lieliska attieksme.
Es savu pirku kleitu salonā "Crystal" man bija kleita uz 44 izmēru , bet man pāršuva uz mazāku. Pēc nedēļas šuvēja pārs stundu laikā visu izdarīja. Varat uzrakstīt, uzprasīt. Man patika ļoti tur apkalpošana un konsultantes. Šobrīd visām kleitām -30% atlaide
Man ļoti patika saloni Bride to Be (šajā arī nopirku savu kleitu), Ingrida Bridal un Jūlija, pirms braukšanas uzraksti katram salonam FB un apjautājies par cenām un izmēriem.
Lai viss izdodas! :)
Iesaku kāzu salons Līgava. Tā kā esmu + size cilvēciņš (48-50 izmērs un piedevām 1.80m garums), tad tur atradu savu ideālo kleitu. Kāzas bija pagājušā gada augusta beigās un kleitu kleitu sāku meklēt apmēram martā/aprīlī - tad bija arī atlaižu laiks. Mani pārsteidza arī izvēles plašums - domāju, ka būs maksimums kādas 2 vai 3 kleitas, bet uzmērīju laikam kādas 5 līdz atradu savu ideālo. Kleitu un garo plīvuru nopirku par 420 eiro.
Iesaku kleitu meklēt salonā Jūlija burvīga attieksme. Uz manu 44 izmēru bija vairāk pa 10 kleitām un varēja mērīt vēl un vēl
Salonā White Gallery un Amelii ir ļoti skaistas un elegantas kleitas. Izstaigāju praktiski visu Avotu ielas kāzu aleju, tur patiešām šķiet ir gaumīgākās kleitas.
Es savu kleitu nopirku salonā Jūlija mans izmērs 40/42 tur diezgan plaša izvēle..
Paldies meitenes!
Atradu savu sapņu kleitu salonā Catrin, Jelgavā.
Biju arī Rigā meklējumos, taču paliku pie savas izvēles, ko izdarīju Jelgavas Catrin, jo tik skaistas kleitas uz savu izmēru vairs nekur citur neatradu. Noteikti iesaku visām, kas vēl meklē!
Lai skaists gatavošanās laiks!!!
Belle uz Avotu ielas :) trešā kleita ko pamērīju un pie tās arī apstājos
Noteikti iesaku kāzu salonu Catrin Jelgavā, pielāgos kleitu visām vēlmēm. Tur atradu arī savējo, citur nemaz negāju.
Es ieteiktu doties uz Avotu ielu, jo tur ir sastopami lielākā daļa no kāzu saloniem Rīgā. Taču iesaku pirms tam sazināties ar kāzu saloniem un veikt pierakstu, jo lielākā daļa strādā pēc pieraksta izņemot Jūliju un Bonni cik zinu. No pieredzes saku, ka salonam Jūlija ir diezgan slikta kvalitāte kleitām - laikojot kleitām bija iziruši diegi, kaut gan pārdevēja bija ļoti jauka un izpalīdzīga. Salons Amelii (iepriekš laikam Amelia) salonā ir labas kvalitātes kleitas, par diezgan adekvātām cenām, taču attieksme tāda, ka ja esi atnācis uz laikošanu, tad obligāti Tev jānopērk tur kleita, savādāk - ko tu par velti tērē viņu laiku...
Ja kāda līgava ir 163 cm gara un meklē kleitu 34-36 izmēra. Rakstiet,pārdodu savu (jaunu) no salona. Bildes un pārējo info nosūtīšu privāti.
Par manu pieredzi. Meklēju A-silueta V-izgriezuma kleitu. 38izm, līdz 600eur. Apmeklēju 7 salonus.
1). Alexangelbridal, bildēt drīkstēja. Laba konsultante, plaša izvēle minētā budžetā. Brīdī, kad es biju gājusi, plīvurs dāvanā. Salons specializējas uz 2 in 1 kleitām. 2). Lightroom, drīksteja. Ļoti stilīgas, modernas kleitas attiecīgi modes tendencēm, laba konsultante. Daudz tilla un kleitu ar spīdumiņiem. Tomēr uz vietas galvenokārt 34-38izm. Apdomājot pēc pielaikošanas pāris dienas, nolēmu uzrakstīt-pajautāt par vienu kleitu. Sarakstē nosauca daudz lielāku cenu, nekā iepriekš salonā. Vēlāk arī atradu pāris kleitas aliexpress tikai daudz lētāk. Paši dariet secinājumus. 3). Demoda, drikstēja. Visas kleitas man likas lidzīgas, nekas neķeras acīs. bet plašs izmēru klāsts arī 42+izm līgavam. 4). Fiore, drīkstēja. Plaša izvēle boho stīlam un minimālismam, kā arī minētājā budžetā. Lielākus izmērus jāpasūta, uz vietas galvenokārt 34-38. 5). Crystal, foto taisīja konsultante. Paradīze princešu kleitu milētājiem, daudz tilla, spīdumu, cenas nu ļoti garšīgas par tādu kvalitāti! Daudz kleitu 500eur robežās, kā arī tajā brīdī plīvurs nāca dāvānā. Tomēr konsultante likas bišķit manipulatīva, parāk vēlējas pārdot. 6). Bride to be, drīkstēja. Fantastiskais salons, konsultante un saimniece! 100% iesaku. Size inclusive. Specializējās uz klasiskā stīla kleitām, bet dizaini pavisam nav garlaicīgie! Cenu ziņā kleitas sākas ar 650, bet ja ļoti paprasīt, var sarunāt 600 ar plīvuru, saimniece ir pretīmnākoša!! 7). Amelii, nedrīkstēja. Šeit atradu īsto. Nepatika, ka konsultante nenosauca uzreiz visas izmaksas, ka rezultātā es neiekļaujos budžetā (600eur kleita bez plīvura un labojumiem, pēc tā visa cena būs apmēram 750eur). Bet nu ko lai dara, kleitas tur ir fantastiskas, ir daramas pēc individuāla pieprasījuma. Īsta pērle tiem, kam patīk mežģīnes, vienkāršums un elegance.
Gribas izkratīt sirdi!!!
Nopirku kāzu kleitu Amēlijā, kāzu salons! Kleita skaista, iepatikās! Diezgan dārga un tad tikai sākas izmaksas, to pielikt maksā, to sašaurināt maksā! labi par to , bet kad tu samaksā un kleita joprojām nesēž!!! Solija, ka derēs kā uzliets, bet beigās kā krekliņš, krūtis arī neturas! Kvalitāte zem katras kritikas!!!! Un ko darīt tālāk??? Pirkt jaunu?? naudu jau pietiekoši esmu iztērējusi! Nest atpakaļ, lai turpina šūt?? Nezinu ko darīt! Tādas bildes, atsauksmes un beigās NEKĀ!!! Neiesaku Meitenes!
Eh, Peļuks, noteikti nes atpakaļ un mēģini sarunāt. Cerams, ka viss izdosies!
Es iegādājot savu klietu Alexangelbridal, 590 eur. Tika jau iepriekš pateikts, ka šūšana atsevišķi. Uz šūšanu gan vēl jānes, jāatrod kurpes. Teica, ka izmaksās ap 60 eur. Cerams, ka viss izdosies kā plānots. :) Ļoti patika konsultante.
Labdien, PEĻUKS!
Paldies par atsauksmi, bet:
1. Mēs nekad, nevienu līgavu neizlaižam pa Amelii durvīm, kamēr līgava nav apmierināta, un pati nedod 100% akceptu, ka viss patīk.
2. Slēdzot līgumu, uzreiz tiek izrunātas kleitas korekcijas izmaksas, tas tiek atrunāts arī līgumā. Summa mainās tikai gadījumā, ja līgava vēlas kaut ko papildus/veikt izmaiņas, par ko sākotnēji nevienojāmies.
3. Ar katru līgavu daudz komunicējam, uzdodam jautājumus, lai saprastu, kas/kā/kāpēc patīk, nepatīk utt. Arī, ja līgava klusē un pašas redzam, ka kaut kas nav labi, par lielu/par mazu, neizskatās labi un tml., turpinam darbu pie kleitas, lai mūs pašas apmierinātu rezultāts.
Ja tiešām esat mūsu līgava, lūdzu, sazinieties ar mums un atrisināsim situāciju.
Ar cieņu,