Kāzu plānošana
Kāzu kleitas un apavi
Kāzu kleita - cena
Sveikas meitenes,
Sāku visus plānošanas darbus kāzām, lai arī tās ir tikai nākošgad. Bet budžets tomēr ir jāsastāda. Man ar kāzu plānošanu nekad īsti nav bijis sakars un dēł Covid 19 īsti nav iespējas izstaigāt veikalus.
Gribēju jautāt, par cik jūs pirkāt kāzu kleitu? Es negribu loti dārgu, bet internetā ir loti grūti saprast, ir vai nu 300-600€ vai nu nav klāt cenas. Tāpēc vēlētos dzirdēt jūsu pieredzi.
Paldies
Agnese
Sveika!
Es pirku salonā Bonni, decembra beigās, kad bija atlaides. Izmaksāja 400€ (kleita, 3m plīvurs un apakšsvārku noma).
Laiks tev ir daudz vēl. Ieteiktu nesteigties un pagaidīt decembri, kad lielākajā daļu veikalu ir atlaides.
Super, paldies par atbildi, cik saprotu, īrēji tikai apakšsvārkus?
Paldies
Jā, nomāju tikai apakšsvārkus. Veikalā teica, ka nav jēgas apakšsvārkus pirkt.
Ieteiktu paskatīties veikalu mājas lapās kleitas pirms dodies klātienē. Veikalā apjuksi no lielā piedāvājuma.
Es personīgi biju izskatījusi visu piedāvājumus un uzreiz teicu, ko vēlos. Tā arī bija, uzvilku pirmo kleitu un to arī nopirku. Protams, man bija jāizstaigā visi veikali un jāpamēr citas kleitas, lai pārliecinātos, ka pirmā ir īstā
Ieteiktu Tev kleitu doties meklēt Ziemassvētku laikā, tad ir daudz atlaižu.
Savu kleitu nopirku par 595 eiro veikalā Bride to Be, tai bija atlaide no 750 eiro. Šajā cenu diapazonā izvēle bija ļoti liela, bet viss, protams, atkarīgs no tā, kāds stils Tev patīk.
Tā kā Tev laika ir daudz, iesaku šad tad ieskatīties arī AndeleMandele kāzu kleitu sadaļā, tur manīju daudz skaistu dizaineru kleitu.
Cena ir dažādas uz dažāda stila kleitām. Pirmām kāzām nopirku 2016.gada decembrī kleitu par 290€ (ar atlaidi).
Otrām kāzām, dažus mēnešus atpakaļ, nopirku par 450€.
Cenas ir bez apakšsvārkiem, jo šīm kleitām neder parastie riņķu apakšsvārki, nācās sūtīt no biezā un mīkstā tilla. Audums pārāk plāns kleitām un riņķi stipri spiežas caur audumu.
Super, paldies dāmas, man jau stils apmēram ir padomā, nevajadzētu būt pārāk grūti atrast.
Coo Culte tev foršs variants ❤️
Sveiki! Drīz būs kāzas nevis man, bet gan maniem draugiem :) Tāpēc pavisam nesen es pati meklēju dažas greznas kleitas un zinu, kā viņas meklēšana var aizņemt ļoti ilgu laiku ... Tāpēc es ieteiktu visiem, kas meklē iedomātā kleita (ne kāzām), lai apmeklētu šo e veikalā: Pilsētas mode
Sveika!
Savu kāzu kleitu pirku kāzu salonā Jūlija, pirku to februārī, kad bija labas atlaides - 600€ vietā samaksāju 300€ un dāvanā saņēmu plīvuru! Satiekot savu konsultanti uzreiz pastāstīju un parādīju kāda stila kleitu vēlos un kāds ir mans maksimālais budžets ko varu iztērēt. Meitene bija ļoti profesionāla, saprata ko es vēlos, kas patīk, kas nepatīk, izteica arī savu viedokli, kas man labāk piestāvētu, un tas ļoti palīdzēja. Tā rezultātā sanāca, ka nopirku kleitu ko pirmo biju mērījusi, jo mērot citas nebija "tā" sajūta. Kā arī beigās iekļāvos krietni mazākā budžetā nekā biju domājusi!
Esmu dzirdējusi, ka kāzu kleitām labas cenas parasti ir rudenī un ziemā, tāpēc arī es negribēju vilkt garumā un devos kāzu kleitas medībās jau februārī.
Lai patīkams kāzu plānošanas laiks! :)