FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vakara vadītājs un DJ Agris Bušs

s
saderinātā 11.02.13. 23:00 | Kāzu datums: 24.08.2013

Sveika meitenes, vai kādai ir kādas atsauksmes par šo vakara vadītāju? Varbūt kāda ir bijusi viņa vadītā pasākumā?

Vakara vadītājs un DJ Agris Bušs

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Adnily 10.06.14. 12:06 | Kāzu datums: 07.06.2014

Nu jau arī mūsu lielā diena ir aiz muguras, un pateicoties Agra un vedēju kopdarbam viss bija vienkārši lieliski :) Jau sākot ar brīdi, kad viesi mūs sagaida viesu namā un visa vakara gaitā. Kā mums teica viesi - Agris spēlēja līdz pat pēdējiem izturīgākajiem viesiem :) Vakara gaitā bij TIK daudz interesantu un neredzētu atraktivitāšu, viesi gan smējās, gan bija brīži, kad visiem žokļi atkārās no pārsteiguma momenta :) Viss tiešām, bija ideāli! Agriz palīdzēja mums arī pie kāzu dejas dziesmas nelielas koriģēšanas. Liels liels paldies Tev Agri. Tu šo vakaru padarīji neaizmirstamu :)

Linda&Kaspars

I
IneseGunars 06.07.14. 23:29

Mūsu kāzas bija vakar 05.07.2014. Vakaru vadīja Agris.
:) Esam APMIERINĀTI 100 %
Viesi sajūsmā. Jautāja, kur atradām tik superīgu vakara vadītāju/dīdžeju. Dejojām līdz rītam.
Liels paldies, Agri, par neaizmirstamu kāzu dienu! Esam sajūsmā!!! PALDIES!

B
Brown_eyes 16.09.14. 15:41 | Kāzu datums: 12.09.2014

Vislielākais paldies Agrim Bušam, par skaistāko dienu mūsu mūžā.
Mums ĻOTI paveicās, ka atradām tieši Agri, kurš mūsu kāzās bija gan vakara vadītājs, gan DJ, kā arī palīdzēja organizēšanā mūsu vedējiem.
Šis cilvēks ir vienkārši vienreizējs - jau no pirmās tikšanās reizes mums ļoti palīdzēja ar kāzu plānošanu un vairākkārtīgi tikās ar mūsu vedējiem, lai palīdzētu izplānot ceļu no baznīcas līdz viesu namam. Agris gan sagaidīja un izklaidēja viesus viesu namā pirms mūsu atbraukšanas, gan arī novadīja visu vakaru ar tādām spēlēm un izklaidēm, kādas vēl nebijām redzējuši, kā arī spēlēja tik superīgu mūziku, ka daži no viesiem nākamajā dienā no trakās dejošanas no gultas nevarēja izlīst.
Visu vakaru bija sajūta, ka viņš ir viens no mūsu tuvākajiem draugiem - ļoti labi iejutās viesu vidū.
Viesi vēl vairākas dienas prasīja kur mēs šādu atradumu izrakām.
Vislielākais un sirsnīgākais paldies:))

Jaunā Liepu ģimene!

Milaa_oga 22.09.14. 14:30 | Kāzu datums: 25.07.2015

Sakiet luudzu cik apmeeram ir videejaa samaksa kaazu vadiitajam+DJ?
Es pamazaam saaku plaanot savas kaazas un loti gribeetos zinaat ar kaadu summu apmeeram reekinaaties? :)
Par sho vadiitaaju Agri visur sastopamas loti labas atsauksmes, bet cenu man neizdodaas atrast :)

P
Precos.lv 22.09.14. 15:47 | Kāzu datums: 20.05.2023

DJ Agris Bušs savā profilā tepat Precos.lv norāda vidējās izmaksas, var apskatīties te Agris Bušs

Milaa_oga 22.09.14. 22:17 | Kāzu datums: 25.07.2015

Super,paldies, nosuutiju vinja PM :)

a
agrisbuss 17.01.15. 00:00

Sveiki, Te Es pats :) Agris. Sakarā ar to, ka esmu mainījis savu pamatdarbu, un pievērsies tikai pasākumu vadīšanai, man ir mainījies mob.tel. nummuriņš, jaunais ir :+371 28333773, epastiņš tas pats vecais : agrisbuss@inbox.lv Un visu, jauno informāciju, par kontaktiem un izmaksām, varat apskatīt šeit pat, precos.lv Sadaļā: Kāzu DJ
Ar cieņu, jūsu pasākumu vadītājs un DJ
Agris Bušs

A
Aurēlija 16.07.15. 11:04 | Kāzu datums: 20.06.2015

Arī mūsu kāzu vadītājs un DJ bija Agris. Esam ļoti apmierināti ar rezultātu - gan par saturisko pusi, gan par mūziku, gan arī par darbu ar mums un vedējiem pirms kāzām.

Iepazīšanās spēle bija ļoti interesanta un neredzēta, bija vēl pāris neredzētas aktivitātes, lai arī turpinājumā bija spēle, ko esam jau redzējuši, bet tā ļoti iederējās un viesiem patika. Kopumā viņš ņēma vērā praktiski visas mūsu vēlmes, kā arī pārāk neuzbāzās ar spēlēm, ja tajā brīdī nebija vēlmes no viesu puses.

Ar Agri ļoti viegli atrast kopīgu valodu, sajūta it kā sen pazīstams paziņa :) Vienīgi mazliet bija problēmas sākotnēji ar sazināšanos rakstiski, viņam labāk zvanīt, kamēr paceļ vai atzvana.

No sirds iesakām Agri!

S
Signy 17.09.15. 17:53 | Kāzu datums: 05.09.2015

Mūsu kāzu vakara vadītājs un Dj arī bija Agris Bušs. Mēs ar vedējiem un viesiem varam teikt tikai pašu labāko par Agri. Ar viņu ir tik viegli saprasties, viņam ir daudz interesantu ideju kā skaisto dienu padarīt vēl skaistāku. Mums pašiem kontakts bija mazāks ar Agri, jo nedzīvojam LV, bet viņš veiksmīgi sadarbojās ar mūsu vedējiem. No viesiem arī dzirdējām tikai labas atsauksmes.

Paldies Tev, Agri, ka esi tik lielisks. ;)

Arī mēs no sirds iesakām Agri Bušu!!!

P.S. ar gurķi visiem bija vieglāk runāt :D

K
Krisstine 19.03.16. 23:29 | Kāzu datums: 14.02.2016

Milzīgs paldies Agrim, par to, ka jau pirmajā tikšanās reizē mūsu kāzu dienas plānošanas procesu gan mums gan mūsu vedējiem tik ļoti atviegloja ar draudzīgo attieksmi, patieso smaidu un neskaitāmajiem, vērtīgajiem padomiem!

Ar Agri bija super ērti un viegli sastrādāties, viņš par 100% ievieš uzticību un pārliecību, ka ir savas nozares profesionālis. Agris piedeva mūsu kāzu dienai ļoti daudz vērtīgu odziņu, par kurām ar smaidu atcerēsimies vēl ilgi!

Kāzu svinībās Agris ar vieglu tvērienu radīja brīvu, pozitīvu un dzīvespriecīgu atmosfēru. Ar humoru un desmitniekā trāpītu mūziku mēs izballējāmies līdz pat agram rītam! :)))

Vakara gaitā bija rūpīgi pārdomātas, jautras atrakcijas un nevienā brīdī nešķita kaut kas par daudz vai par maz. (Piebriežu komanda būs leģenda! :))) Viss bija ideāli saplānots, Agris ļoti izjūt publiku un māk atrast īsto brīdi!
Dažubrīd smējāmies vēderus turēdami! :))
Visiem viesiem tikai pozitīvas atsauksmes.

No sirds, milzīgs paldies, par precos.lv atsauksmēm par Agri, pēc kurām mēs viņu atradām.

Vēl lielāks paldies Agrim! Cilvēks ir īstajā vietā un dara savu darbu ar visu sirdi! Paldies, ka padarīji mūsu kāzu dienu tik īpašu!

14.02.2016.

D
DagnijaZ 26.03.16. 14:19

Mums Agris superīgi novadīja divu jauniešu astoņpadsmit gadu ballīti. Tieši uz precos.lv atsauksmēm balstījās mans lēmums par labu Agrim. Ļoti viegls cilvēks - es domāju labā nozīmē. Zolīds, atraktīvs, ar ļoti labu aparatūru un gaismām un MŪZIKA!!! Viesu vidū bija gan pieaugušie gan arī jaunieši. Agris ļoti ātri mācēja dabūt mūs visus uz deju plača. Kā solīja tā arī notika - spēlāja līdz rīta gaismai, bet ja es nebūtu pati pateikusi stop, tad, priekš izturīgākajiem viesiem, būtu spēlējis vēl ilgāk. Uzklausīja viesu vēlmes - neatteica nevienam - operatīvi mācēja atrast jeb kuru dziesmu. Arī svinīgo daļu novadīja godam, - ne par daudz ne par maz. Atrakcija ar dziesmu minēšanu vien ko vērta!!! Ļoti labi izjūt publiku. Zinu, ka komentāros tas jau bija rakstīts, bet arī pati ar to tagad saskāros - radi un draugi nākošajā dienā zvanīja un teica tik daudz labu un foršu vārdu par Agri. Katrs otrais teica - kur Jūs viņu dabūjāt?! Ja ģimenē būs nākošās viesībās - nedomājot lūgsim Agri. Agri, ceru, ka Tu arī izlasīsi  šo ziņu - vēlreiz milzīgs Tev paldies! Dagnija, viesības 24.03.2016.

M
Matīss 13.06.16. 18:31

Portālam piereģistrējos tikai tādēļ, lai pateiktos Agrim par superīgi novadītajām kāzām.
Kāzas notika 11.06 Skrundā, Agris bija uzdevumu augstumos no pašas sākuma plānošanas līdz pat pēdējam kritušajam no rīta. Ja meklējat kāzu vadītāju - aizmirstiet par kādu citu variantu - Agris šo gadu laikā pabūtajās kāzās ir bijis PATS labākais. Visi viesi bija gan izsmējušies, gan izdejojušies (kāzās bija dzīvā mūzika, ko Agris papildināja starplaikos, kā arī pirms un pēc tam). Viens ieteikums - nevajag Agri traucēt kāzu laikā (no piektdienas līdz svētdienai) - saprotams ka viņš Jūsu kāzu laikā necels klausuli un neatbildēs, tas ir tikai loģiski un pareizi. Ja kādreiz būs kādi svētki vai lielāka jubileja - vienmēr saglabāšu Agra kontaktus. Vēlreiz - milzīgs paldies!
Matīss & Agnese
11.06.2016

A
Anīle 28.09.16. 15:17

Mana draudzene organizē sev kāzas (līdz kāzām atlikuši 5mēneši) un gribēja Agri kā vakara vadītāju, bet, sazvanot viņu, viņš pateica, ka savu grafiku plāno tikai trīs mēnešus uz priekšu. Manuprāt, tas nav īsti forši, jo gribās jau ātrāk visus galvenos cilvēkus sarunāt un līgumus saslēgt, nevis paļauties un cerēt, ka Agrim būs brīvs attiecīgais kāzu datums. 

p
pvartina 28.09.16. 15:32 | Kāzu datums: 02.06.2017

Anīle,

man šķiet,ka viņi varbūt nav pareizi sapratušies. Jo es pati gribēju Agri kāzām, kuras man ir nākamā gada vasarā un viņam šis datums JAU bija aizņemts. Neizklausās loģiska tā atbilde. ;)

M
Mēness 05.07.17. 11:57 | Kāzu datums: 01.07.2017

Kamēr esmu uz viļņa, gribu visiem palielīt labāko vakara vadītāju Agris Bušs! Cilvēks, kurš perfekti uzķer gan Jaunā Pāra, gan viesu vēlmes, niansēti izjūt publiku, ar savu vienkāršību un patiesumu spēj nodibināt kontaktu ar ikvienu ballētāju un prot visai zālei likt smieties! Vienkārši sakot - cilvēks, kurš prot savu darbu un, kā teica mans vīrs, pa dzīvi" ir foršs cilvēks! Noteikti rekomendēju jebkuram pasākumam, mūsu vislabākās atsauksmes lai iet pa priekšu! Uzaiciniet Agri uz savu pasākumu, ja gribat iegriezt lustīgu ballīti, un jūs nebūsiet vīlušies! 

N
NAPALEONS 12.08.17. 18:25 | Kāzu datums: 28.12.2016

Mēs par savu kāzu vakara vadītāju izvēlējāmies AGRI BUŠU!
Izvēle izrādijās izcili laba!!
Joprojām no viesiem saņemam ziņas, ka tieši mūsu kāzas ir bijušas pašas jautrākās un nekad tā nav smējušies, kā tieši mūsu kāzu naktī.
Ar Agri ir ļoti viegli komunicēt, liekas ka esam zināmi jau sen. Tas ari deva ļoti lielu uzticamību Agrim, par to ka nakts programma un viesu izklaidēšana būs izcili paveikta.
Agris iegulda lielu darbu gan ar jauno pāri, gan ar vedējiem, lidz ar to ir padomāts par visu!

Tā kā tie,kas meklē vakara vaditāju, varam 100% ietiekt Agri.

Paldies, Agri- Evija un Mārtiņš!:)

K
KokoChanell 27.03.18. 21:25

Agris ir cilvēks – orķestris. Dj/ vadītājs divi vienā. Izvēlējos spontāni un pēdējā brīdī (par laimi nesezonā tāpēc man nereāli paveicās) un esmu pateicīga, ka tā, jo pateicoties viņam, kāzas ieguva saturu :) Ļoti labi jūt publiku, ideāli piemērojas visām paaudzēm. Gan veiksmīgi piemeklē mūziku, gan arī padara pasākumu atraktīvu un saturīgu. Pateicoties tam, ka strādā kā Dj (kas ir ideāli, jo nevajag divus cilvekus), piedāvā dažādas interesantas muzikālas spēles. Mums ļoti patika. Aktivitātes ļoti nepiespiestas, jūt, kad vajag kaut ko piebilst, un kad ļaut viesiem pašiem izklaidēties. Patika tieši nepiespiestā gaisotne, ko Agris radīja. Liels pluss, ka sava tehnika, tai skaitā patīkams pārsteigums – projektors, kas ļoti iederējās pasākumā, lai apskatītu pašu safotogrāfētās bildes.
Noteikti iesaku, pat tad, ja jums liekas, ka vadītājs nav vajadzīgs. Ar Agri pasākums, kaut padsmit cilvēkiem, izvērtīsies neaizmirstams. Starpcitu, es lēmumu pieņēmu pirmajā telefonsarunā pēc kuras mana mēnesi ilgusī panika novēlās no sirds.

Paldies Agrim, ka pasēdēšanu restorānā pārvērti par svētkiem, kas paliks atmiņā gan man ar vīru, gan viesiem. Tik sirsnīga izsmiešanās un pozitīvas emocijas sen nebija pieredzētas.
Paldies :)
Linda un Ilmārs
23/03/2018

R
Reskaja 17.08.18. 11:52 | Kāzu datums: 11.08.2018

Paldies Agri, ka padariji musu ipaso dienu vel ipasaku. Tu esi SUPER
Tu esi istaja vieta, dari visu no sirds un ar prieku un milestibu. Mes ar viru un visi musu kazu viesi iesakam Tevi par 100000% :) jautriba, izdejosanas un smiekli garanteti. Paldies Tev

Simchix 11.09.18. 23:23 | Kāzu datums: 30.08.2018

Varam teikt tikai to pašu labāko par Agri! Ļoti prasmīgs DJ un kāzu vadītājs. Jau no pirmās tikšanās reizes ar topošo vīru sapratām, ka Agris ir īstais cilvēks kuru vēlamies redzēt kā mūsukāzu vadītāju. Veiksmīgi piemeklēja mūziku, palīdzēja ar kāzu plānošanu, ļoti interesanti bija konkusi. Visu bija izdomājis līdz pat mazākajām niansēm, kas mūs ļoti iepriecināja. No viņa puses tika iegulīts liels un rūpīgs darbs gan ar jauno pāri, gan vedējiem. Visi bija kārtīgi izdejojušies un izsmējušies no sirds! :) Ar Agri ļoti viegli atradām kopīgu valodu, likās, ka esam pazīstami jau gadus 10. Agri, Tu esi ZELTA GABALIŅŠ!!! Paldies Tev, ka padariji mūsu kāzu dienu īpašu un neaizmirstamu. :)

Simona & Maksims
''Springšļu Dzirnavas''
30.08.2018

M
Mmazza 27.09.19. 10:22 | Kāzu datums: 14.12.2016

Liels paldies Agrim par forši novadītām kāzu svinībām!