FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vakara vadītājs un DJ Agris Bušs

s
saderinātā 11.02.13. 23:00 | Kāzu datums: 24.08.2013

Sveika meitenes, vai kādai ir kādas atsauksmes par šo vakara vadītāju? Varbūt kāda ir bijusi viņa vadītā pasākumā?

Vakara vadītājs un DJ Agris Bušs

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
r
renateegle 10.04.13. 20:03 | Kāzu datums: 31.08.2013

Mani arī ļoti interese atsauksmes..
Lūdzu, padalieties !!! :)

e
eliissinja 10.04.13. 23:05 | Kāzu datums: 20.07.2013

Viņš būs vakara vadītājs mūsu kāzās. Kā būs nezinu, bet ceram uz labāko. :) Pēc tikšanās ļoti patīkams, aktīvs puisis ar daudzām interesantām idejām.Un ir labprāt hatavs palīdzēt arī vedējiem ar idejām u.tt. :) Pagaidām viss ļoti patīk. :)

s
saderinātā 20.04.13. 12:43 | Kāzu datums: 24.08.2013

Jā, pie tikšanās mums arī radās ļoti pozitīvs viedoklis, esam sarunājuši viņu par vakara vadītāju +DJ savām kāzām. Tikai žēl, ka pilnīgi nekur nevar atrast nevienu atsauksmi, bet domāju ka būs labi, ļoti pozitīvs cilvēks liekās... :)

Ievie 14.05.13. 13:58 | Kāzu datums: 18.08.2012

Agris Bušs ir labākais kāzu Dj, ļoti atraktīvs, jautrs, izpalīdzīgs, vienreizēja mūzika un apgaismojums!
Mēs kāzas svinējām pagajušā gada 18. augustā, paši dzīvojam Lielbritānijā, tad nu spējiet iedomāties, kāds stress mums bija pat par vienkāršām lietām, ar fotogrāfu, runājām caur skype, ar kāzu vadītāju tāpat un ar Dj e-pastu veidā. Protams, tikko kā bijām Latvijā zvanījām visiem, lai norunātu tikšanos UN par mūsu Dj mums radās vislabākais iespaids, cilvēks spēlē, jo tas viņam sagādā prieku un protams arī citiem, nebija jāklaulējās par palikšanu, jo Dj Bušs apsolīja spēlēt, līdz pēdējam dejotājam, un rezultātā mēs jau saldi gulējām, bet mūsu viesi tika izklaidēti līdz 6.00-6.30 rītā, kas ir vienreizēji un arī samaksa nebija neko liela, es vēl nedēļu pēc kāzām klausījos no mūsu viesiem-WOU cik jums bija foršs Dj, viņš izturīgākajiem viesiem iemācīja grieķu dejas un vēl atrakcijas, par ko mēs pat nebijām iepriekš vienojušiesi, Dj apsolīja izkustināt visus kāzu viesus, tā arī tas bija :)

Vienreizēji!!! Mēs esam ļoti pateicīgi mūsu foršajam Dj, mūzika bioja piemērota visiem vecumiem, ja Dj Bušs saka, ka skatīsies pēc situācijas ko spēlēt, tad nestresojiet, jo viņš lielsiksi saskata viesu vēlmes, cik skaisti tika nospēlēts un izgaismots mūsu pirmais valsis, mēs vēl tagad esam sajūsmā.
Es domāju ka daudziem, kas sevi vēlās saukt par Dj būtu vēl ko mācīties no Dj Bušs.

Ja nebūtu nolīgusi nekam nederīgu kāzu organizatori un vadītāju arī vadītāja pienākumus būtu uzticējusi Dj Bušs, bet diemzēl mums jau bija līgums parakstīts ar organizātori :(
Šajā vasarā vēlamies viņu nolīgt vecāķu zelta kāzu jubilejai!

Pievienošu foto, un ticiet man ja nolīgsiet Agri, jums nebūs neparko jālauza galva, viņš ir ļoti profesionāls!

Mazish 14.05.13. 16:04 | Kāzu datums: 31.08.2012

Vienkaarshi supper vadiitaajs :)
Pati esmu kāzu organizatore,un esmu ljoti piekasiiga visaadiem siikumiem, man shii joma ljoti labi zinaama un zinu kaa ir jabuut un kad var kautko izdariit veel laāk:0 Mums ljoti pati agris, gan kaa vadiitaajs gan kaa Dj :) smējās visi līdz asarām,tiklidz jaunais cilveeks paveera muti :D
liels rādītājs man bija arī tas, ka mana mamma ar manu labaako draudzeni dziedāja karaoki ,tad kad visi jau guleeja!

Agri, Ja Tu shito lasi-Tu esi supper:)

p.s. Pēc muusu kāzām, muusu draugiem kuri shovasar precās vinsh buus vadiitaajs :)

Mazish 14.05.13. 16:08 | Kāzu datums: 31.08.2012

p.s. vinsh organizeeja mana viirinja vecpuishu balli :D Vot taa tik bija balliite ;)

O
Oļesja 14.05.13. 16:19

deviņus gadus atpakaļ Agris piedalījās manās kāzās kā vadītājs, pagājušajā gadā pieaicināju viņu uz draudzenes kāzām ne tikai kā vadītāju, bet arī kā DJ. Viesi tiešām bija ļoti apmierināti, tātad- arī es ;) Vēl Agris mums fabrikā vadīja divas korporatīvās ballītes- kolektīvs bija sašķēlies, grūts uzdevums bija viņus visus piedabūt vienoti paballēties, Agrim bija labs konkurss ar "izkaušanos", ļoti labi aizgāja :D pēc tam vakarā visi dejoja.. ;)

s
saderinātā 14.05.13. 17:47 | Kāzu datums: 24.08.2013

Paldies meitenes, tagad sirds mierīga!!! :) Tātad mūsu pirmie iespaidi un intuīcija bija pareiza!

e
ellina1 17.05.13. 09:57 | Kāzu datums: 09.06.2012

Es arī par Agri varu teikt,tikai to LABĀKO .Viņam patiešām ir daudz interesantu ideju,kas ļoti noderēja mūsu vedējiem. Kā Dj- viņš ir ļoti labs....dziesmas liek tādas,lai patiktu visiem viesiem+ vēl kādu spēli novada,lai visi izkustētos....
Varu teikt,ka Agris ir labākais kāzu vadītājs+DJ kāds Latvijā ir atrodams:)

K
Krista21394 17.05.13. 15:07

Es kā pasākuma organizatore varu teikt, ka Agris ir fantastisks pasākumu organizētājs un DJ.
Galvenais ir lieliski ar viņu sastrādāties, viegli un ērti.
Atsaucīgs un vienmēr oriģinālām idejām bagāts.
Jaunais pāris vienmēr ir apmierināts un viesi prasa kontaktus.
Tā kā iesaku, nenožēlosiet.

c
caaleens 20.05.13. 11:40 | Kāzu datums: 17.09.2011

Agris ir superīgs vakara vadītājs par demokrātisku samaksu! Lai vai cik zināmas spēles un joki - tas viss viņam iznāk gaumīgi un forši!
Vadīja mūsu kāzas, palīdzēja man novadīt kāzas, kā arī vadīja darba kolektīvam ballīti - tikai tie labākie vārdi par Agra paveikto darbu. :)
Cilvēks īstajā vietā.

d
dianitte 27.05.13. 17:04 | Kāzu datums: 11.05.2013

Es arī varu pievienoties pie labajam atsauksmēm,vienkarši ideāls vakara vadītājs.Mums novadija lielisku kāzu vakaru un daudz palīdzēja ar savām idejām. :) Bija ļoti intresantas spēles un lieliski rūpējas lai nevienam nebūtu garlaicīgi,mēs paši un mūsu viesi bijam ļoti apmierinati un laimīgi par mūsu izvēli. Pats labakais vakara vadītājs - visiem varu ieteikt :)

S
Sauliite:) 12.06.13. 23:34

arii es esmu viena no taam laimiigajaam,kuraam bij paveicies ar Agra piedaliishanos kaazu riikoshanaa! pati atrados uk un tikai 1ned. pirms kaazaam biju latvijaa-viss notika caur e-mail,idejas Agrim ir kaa ''maajas''- reti sastopams muusdienaas tik apdaavinaats cilveeks ar taadaam idejaam kaadas rodas Agrim! un vienmeer smaida,izklaideeet viesus vinjsh prot tik ljoti,ka naakamaa dienaa visiem kaajas saap:) visi ir apmierinaati un smaidiigi! nezinu,ko buutu dariijusi bez Agra! jebkurai toposhajai liigavai iesaku vinja liidzdaliibu kaazu riikoshanaa! tas netiks nozheelots!vinjsh ir viens apdaavinaats kaazu riikotaajs!!!!

U
Ulena 11.10.13. 15:15 | Kāzu datums: 17.08.2013

Savai kāzu dienai par DJ un vakara vadītāju bijām izvēlējušies Agri, par no nenožēlojam.
Mums ļoti patika, ka Agris savas prasmes sāka pielietot ne tikai kāzu dienā kā vakara vadītājs un DJ, bet jau krietni ātrāk kā organizators. Viņš ļoti aktīvi iesaistījās kāzu dienas plānošanā, organizēšanā, ieteica dažādas foršas idejas, spēles un knifus, kas ļoti iepriecināja gan mūs, gan mūsu kāzu viesus (spēle ar krekliem - SUPER, nevaru sagaidīt kāzu video). Vēl ļoti patika, ka arī mūs pašus (jauno pāri) gaidīja pārsteigumi, kurus negaidījām, jo plānojot mūsu kāzu dienu, likās, ka viss takš ir izrunāts un pārrunāts, pa kuru laiku vēl šie pārsteigumi tapa ;) Sastrādājoties ar Agri, bija sajūta, ka viss tiek kontrolēts un nekas nenoies greizi, ja arī kaut kas neparedzēts gadīsies, Agrim vienmēr ir rezerves plāns un idejas, kā glābt situāciju.
Agra pasākumu vadīšana ir tiešām profesionālas, jo kāzu vakars pagāja brīvā, nepiespiestā atmosfēra, bet ar pavisam nelielu un vieglu kontroli. Viņš neuzbāzās ar spēlēm, tostiem un dejām, ļāva viesiem gan paēst, gan uzelpot svaigu gaisu, gan aprunāties vienam ar otru. Viņš ļoti profesionāli juta tos brīžus, kad viesi bija gatavi jaunām atrakcijām un izdarībām, kad varēja turpināt vakaru pēc ieplānotās programmas. Tas ļoti priecēja.
Vēl... Strādājot ar Agri, rodas sajūta, ka viņš ir jauns, foršs un profesionāls Draugs, kuram uzticat vadīt savu kāzu dienu, nevis algots vakara vadītājs vai DJ, kurš tikai skaita - tas un šis maksā tik, par atvešanu, aizvešanu, atbraukšanu, papildus tikšanos un papildus vēlmēm utt būs jāmaksā vēl tik un tik... Un jā, summa un samaksas veids, kārtība un laiks - fantastiski. Pat brīžam likās - kas tas ir (summa) par Tik lielu ieguldītu darbu!!!!
Pat tagad, kad pagājuši pāris mēneši pēc kāzām, tiek uzturēti draudzīgi kontakti ;)
Paldies viņam ;)

M
Marisha 28.10.13. 12:01

Nu lūk, šķiet tikai kādus 5 mēnešus atpakaļ šeit meklēju atsauksmes par šo burvīgo vakara vadītāju un nolēmu riskēt! Risks visnotaļ attaisnojās vislabākajās tā izpausmēs. Sākšu ar to, ka jau vienošanās par tikšanās laikiem bija tik vienkārša, jo man ar vīru darba grafiki nesakrīt, bet Agris bija gatvas un tikās ar mums par pēc plkst. 21:00. :)
Ļoti priecēja viņa nostāja, ka mēs zināsim tikai pašu galveno, jo savādāk mums arī nebūs nteresanti. Tika noskaidrots, ko no tradicionālām lietām mēs gribētu vai negribētu un pārējais iss tika apspriests tikai ar mūsu vedējmāti. Mēs bijām pilnīgi droši un pārliecināti, ka viss būs lieliski.
Pašā lielajā dienā viņš mums lika tikai priecāties par mūsu izvēli! Sagaidīja viesus, jo mēs atbruacām vēlāk un meirināja līgavas mammu, kas visus laiku pārdzīvoja, ka kaut kādi sīkumi tomēr nebija pabeigti. Vakara gaitā konkursi netika pārspīlēti un atmosfēra bija tik ļoti brīva un draudzīga, nepiespiesta un jautra. Mums ļoti patika, ka Agris stingri neturējās pie tā, ka, ja ir paredzēti 10 konkursi, tad viņš lai vai kas tos novadīs. Agris, redzot, ka viesi aktīvi dejo, lika dziesmas, kas iederējās konkrētai autorijai. Gaismas, kas tika nodrošinātas, mūzika,neredzēti un interesanti konkursi, attieksme, viss tas padarīja mūsu dienu un vakaru lielisku!
Paldies Agrim par visu!

r
renateegle 28.10.13. 13:25 | Kāzu datums: 31.08.2013

Arī mēs varam teikt tikai to pašu labāko par Agri, jo izbaudījām visu vakaru. Ja, no sākuma bija šaubas par to kā tad, nu būs- tad pēc sarunas ar Agri, bijām pārliecināti, ka viss būs kārtībā. UN tā arī bija, viss vakars bija jautrības un pozitīvas enerģijas pilns :) !!!
Paldies, Agri :) !!!!

M
M_K_R 12.12.13. 21:25 | Kāzu datums: 14.08.2014

Kā ar Agri sazināties?
Rakstīju epastu uz agrisbuss@inbox.lv, kādas divas nedēļas nav atbildējis.
Zvanīju uz 26303889, necēla.

t
tuctuc.pro 13.12.13. 13:36

Nekas nav mainijies, Zvaniet lūdzu darba dienas vakaros, Jo pārējā laikā, kad ir Pasākumi tel. ir nomests tālu, tālu. Ļoti Ļoti atvainojos, ja kādam nav izdevies mani sazvanīt, Droši rakstat, zvanat, SMS, kamēr sanāk. Nekautrējaties :)

Žannačka 04.06.14. 23:39

Arī mēs varam teikt tikai labāko par Agri Bušu. Tas cilvēks ir savā vietā.Mēs paši bijām sajūsmā par viņa izdomu. Viesi mums nākamjā dienā izjautāja, kur mēs atradām tik foršu vadītāju un vai mēs paši izdomājām tik daudz oriģinālu atrakciju...bet mēs nedomājām neko, paļāviemies uz viņu, iedevām savu vedēju kontaktus un izbaudījām savu lielo dienu :)
Vēlreiz milzīgs PALDIES, Agri!

Žanna & Alvis

A
Agnese11123 06.06.14. 14:06

Nu ir pagājusi arī mūsu skaistā diena. Tiešām milzīgs, milzīgs paldies Agrim par brīnišķīgi novadīto vakaru. Gan mēs, gan arī viesi bija sajūsmā. Arī gatavošanās laiks un saziņa bija lieliska! Vēlreiz liels liels paldies! :)
Agnese un Dainis