FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Likuma burts

meitas uzvārda maiņa

o
oldforumuser 09.12.05. 19:27

man taads jautaajums - vai var mainiit savu variantu, reizee ar viira uzvaarda pievienoshanu? mainiit gribeetu galotni, jo padomju vara nomainiija dzimtas uzvaarda galotni, peec neatkariibas atguushanas teevs un braalji samainiija uz to, kaadam jaabuut, bet man netika nomainiits un es veeleetos patureet savu uzvaardu, pievienojot viira...

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 09.12.05. 21:46

Man sskkiet ka paliidziiba ssai lietaa jaameklee dzimtsarakstu nodallaa, jo tur preciizi zina likumus kaa un ko driikst mainiit. esmu dzirdeejusi ka tik viegli ar taam uzvaarda mainnaam nemaz nav. lai tev izdodas tikt pie taa ko veelies

o
oldforumuser 27.07.06. 18:18

hmmm, tagad meginu izkarot, ka man pec laulibam papiros ieraksta toposa vira uzvardu tiesi tadu kads, tas ir vinam pase. Man pateica, ka pec likuma tas ir lokams uzvards un varu to dabut tikai siev. dzimte.
Dusmas nak, jo tad damas jau ar galigi nevajadzigajam problemam nesaskarsies. Mes dzivojam Anglija, lidz ar to ja uzvardam ir cita galotne, tad tas ari ir cits uzvards. Viram un sievai tie ir vienadi.
Bet ne, latviesiem viss ir savadak. Nu nekas, ja nedos, tad nedos, kad pieteiksos britu pilsonibai, tad dabusu tadu ka vajag. Bet lidz tam vel vismaz 3 gadi.
Ta ka mazs besitis man jau ir tagad.

o
oldforumuser 27.07.06. 19:04

Vai tad tu Lauriņ nezini ka pie mums Latvijā vienmēr viss ir savādāk :evil:

o
oldforumuser 27.07.06. 22:38

Nu ta jau laikam ir - viss ir savadak.

o
oldforumuser 31.07.06. 10:44

Jaa, Latvijaa ciiniities par uzvaadra rakstiibu ir bezceriigi! Ieraksta tik taadu kas atbilsts kaut kaadiem mistiskiem noteikumiem, kas, manupraat, shkjiet pareizi tik nelielai grupai cilveeku.

o
oldforumuser 31.07.06. 11:22

lili, pilnigi tev piekritu!

m
montons 21.02.07. 19:26 | Kāzu datums: 04.08.2007

njaaaa, tāpat kā mana krustmāte padomijas laikos ir dzimusi Saldusā.... Žēl, ka viņai nav iespējams nomainīt dzimšanas vietu pret Saldu......