Kāzu plānošana
Svinību vietas
Bebru nams
Hey! :)
Vai kāda, lūdzu, var padalīties pieredzē ar Bebru namu ?? Vai cena nav pārāk dārga ?? Un kā Jums viss pagāja ar dančiem un atrakcijām , ņemot vērā šauro telpu dejām ?! Kāda ir saimniece , un kāds ēdiens ?
Lūuudzu , lūuudzu .. :)
Mūsu kāzas tur būs tikai nākošajā vasarā . Vieta tiešām fantastiska , bijām apskatīt dzīvē , ļoti skaisti .. Saimniece ļoti atsaucīga un zinoša :)) Mums vienīgais šaubas uzdzen tā mazā deju zāle , bet viss pārējais ir brīnišķigi :) vari palsīt daudz info forumā , tur daudz ko var izlasīt :)
Mes ari gribejam sovasar tur, laicigi sakaam sarunas, bet tiklidz uzjautajam vai deju zale ir turpat kur ed, uz ko atbildeja lecigi, ka tam jau neesot nozimes un attieksme pec musu jautajuma pamainijas uz visiem 100 procentiem. Labi, ka neterejam laiku un nebraucam skatities, jo bijam jau izvelejusies viesu namu Bille. Es tava vieta izveletos Billi, tur ir ka pilli, nevis viesnica.
un Billes edienkarte ir tada, ka apsesties var :)
Esmu bijusi Billē, tur tiešām karaliska sajūta. :)
Esmu Bebru namā vadījusi vairākas kāzas. Lielās durvis starp abām telpām tiek atvērtas un dižas neērtības tas neizraisa. Man personīgi Bebru nama saimnieki un administratori patīk - attieksmes un pieredzes dēļ. Viesu nams arī ir skaists un jā, man personīgi liekas, ka ēdiens ir garšīgs. Es teiktu, ka es iesaku šo viesu namu.
P.S. Jā, aizmirsu, es neesmu Bebru namam ieinteresētā persona, vnk vadot kāzas milzums daudzās vietās, ir zināšanas :)
Mēs bijā aizbraukuši uz Bebru namu , tikāmies ar saimnieci , mums atkal viņas attieksme likās superīga un ļoti profesionāla .. Apskatījām visas telpas , mājīgas , sakoptas un tīras , ļoti skaists viesu nams . Deju telpa ir pamaza , bet mums kāzas būs vasarā , takā es domāju , kāds dancos ārā uz terases , kāds iekšā , un ar atrakcījām arī var variēt , ieksā un ārā .. Kopumā , es domāju , ka būsim apmierināt! :)
Ar dejošanu tur viss ok, ļoti ērti, vietas pietiek utt., bet.. ir vasaras mēneši, kuros tur blakus esošās Daugavas dēļ nav īpaši labs aromāts.. Varbūt tā bija tikai sagadīšanās, bet ārā atrasties nebija ļoti patīkami.
mums pēc mēneša būs kāzas Bebru namā. Pirmā tikšanās patika, jo esam jauns pāris un esam saskārusies ar cilvekiem, kas uzreiz skatās no augšas. Bebru nama īpašniece atstāja labu iespaidu, visu sīki izstāstīja, mēs uzreiz paņemam sev datumiņu un citas vietas nemaz nebraucam skatīt. Pa šo laiku esam tur bijusi kādas 4 reizes, jo viņa ļauj braukt pirms katram kāzam (kamēr nav ieradušies viesi), un apskatīt un smelties iedesmu no citu kāzām (ja ir tāda velme). Nedaudz biedē vietas daudzums, un šobrīd domājam ko daŗīsim ja uz mičošanu līs lietus :) bet tas viss ir izdarams un jebkura gadījumā man labak patīk kad deju placis ir normāla izmēra nevis milzonīgs, jo tas rada tāda burziņa sajūtu nevis kad pa zāli izkaisīti cilveki :) pati plānoju braucienu uz bebru namu pēc kādam 2 ned, jo jāizrunā vel par dažiem sīkumiem
Saki lūdzu, kurus ēdinātājus Jūs izvēlējāties ?! Kas Jums būs vakara vadītājs-/ a un kā ar muzikantiem vai tomēr DJ?! :)
Man paziņa svinēja kāzas Bebru Namā un viņai tikai tās labākās atsauksmes , un saimniece ir ļoti superīga un zinoša , ja ir kādi jautājumi droši prasit var un viņa vienmēr atbildēs un ieteiks, kas un kā labāk :)
Man par vietu arī ir bažas , bet kopā jautrāk un manuprāt nav ne maz tik traki , man viena meitene atsūtīja savas kāzu bildes, kā izskatījas dejošana utt , viss izskatījas super un lieliski , visi kopā un jautrība sita augstu vilni :))
mēs izvēlejamies stendalu, no sakuma domājam ampluā (kas reali ir kaļķa varti), bet cik uzzinaju no cilvekiem tad gadoties ka ēdiens nepietiekot un citreiz neesot garšīgi. Par stendalu esu par 110% pārliecinata ka būs ideāli, jo cik esam tikusies ar viņiem, viņi tiešam ir super :) ... Vakara vadītajs mums būs Egīls Melnbārdis :)
a un super patika tas ka krēslu pārvalki un bantes jau ietilpst viesu nama cenā, kā arī trauki :) pagaidam neesmu atradusi neko kas nepatikt, cerams ka pēc kāzām nebūšu neko atradusi :)
Mēs arī domājām par ampluā , bet ļoti ātri pārdomājām , jo precos.lv portālā principā neviens nekādas atsauksmes par šo pakalpojuma sniedzēju nav devis ..
Kurš no pārējiem piedāvātājiem ir Stendals ?! :)) Man ir vēl divas Ligitas, starp kurām tagad svārstos :))
Es noteikti domāju , ka viss būs ļoti skaisti , cik bildes ir redzētas un atsauksmes lasītas, nekam nevajadzētu nepatikt :)
Bebru nams mums iedeva 3 pakalpojuma sniedzējus, bet no Daces Miezītes (no kāzu aģentūras) uzinajam ka viņi ļauj ņemt arī stendalu (viņiem ir mājas lapa stendals.lv), Dace teica ka visi kas ņēmuši stendalu vienmer ir vairak ka laimigi, mājaslapa ir ēdienkartes vairakas, bet mēs arī to ko izvelējamies mainijām daudzko, beigās pat summa krietni saruka jo no tada ēdiena ka vezi atteicamies un vietā paņemam vel viena veida salātus.
Eh šodien ir diena kad līdz kāzam palicis tiesi menesis :) jasāk taisīt galda kartes un sīkumi fotostūrītim :) un tad jau +- visi darbiņi būs padarīti
+10 Bebru namam.
Bijām skatīties : Bille, Augstrozes, taču kā iebraucām Bebru namā, uzreiz palikām pie ši varianta. Kāzas nedēļu atpakaļ svinējām un pēc svinībām vēl jo vairāk varu ieteikt tieši Bebru namu, ar superskaisto apkārtni.
Mums bija 67 viesi - vietas pietika visiem + arī telpas radīja kopības sajūtu - uzskatu, ka daudz lielākā zālē nebūtu mājīgums. Dejām vietas pietika + foršā pārredzamība, jo ļoti daudz stiklotas sienas.
Cena, uzskatu, ļoti laba un pie lielu viesu skaita izdevīga, jo kvalitatīva izguldināšana (max 10 cilvēki numuriņā), kā arī cenā ietilpst baltie krēslu pārvalki un dekorācijas - atribūtika, ko saimniece laipni piedāvā.
Saimniece stingra, bet pozitīvā nozīmē - ar lielu pieredzi un viņai pilnībā var visā uzticēties. Pie tam tieši saimniece izlika galda kartes, guļvietu sarakstu, izdekorēja. Bijām domājuši dienu pirms kāzām to darīt paši un bijām patīkami pārsteigti, ka saimniece Ingrīda piedāvāja pati izpalīdzēt.
Par ēdināšanu - no piedāvātajiem variantiem izvēlējāmies Ligitu no Ogres. Ēdiens ļoti garšīgs un, ja reiz mani viesi pat pateica atsauksmes - ka galds bagātīgs un garšīgs - tas izsaka visu.
Mums bija ideālas kāzas, kuras atcerēšos vienmēr un tāpēc arī liels paldies Bebru nama komandai. Iesaku uz visiem 100%!!!!
Paldies par info - Rene85! Mēs bijām tur skatīties, arī viss ļoooti patika, bet nobijāmies no mazā deju plača, tādēļ beigās izvēlējamies citu!
Mums plānojas 70 viesi... Bet, ja Tu saki, ka 67 vietas pietika, tad varbūt mēs par agru sacepāmies :D Tagad gan laikam būs par vēlu kko mainīt, jo domāju, ka tur jau sen viss ir rezervēts nākošajai vasarai!
Biju pagājušo vasaru vedējos Bebru namā. Kādās ap 50 cilvēku.
Deju placis pirmajā skatījumā ir mazs, bet mums bija DJ + dzīvā mūzika (kopā 4 cilvēki). Pilnīgi nemaz netraucēja. Kopā vienlaikus dejoja līdz 7-8 pāri. Bija vietas pilnībā. Atrakcijās ne visi piedalījās, tāpēc tie, kas vēlējās, vietas pietika. Pārējie superīgi čiloja apkārt pa teritoriju, sēdēja lapenītē. Caur tiem logiem visu var redzēt, kas iekšā notiek.
Saimniece ideāla.
Ēdienu pasūtījām no tā lētākā gala (no trim variantiem) un pietika atliektiem galiem. Ļoti garšīgi.
Nekādas dekorācijas nevajag viesu namam, jo tāpat izskatās ļoti labi. Pēc principa "less ir more". Uz vietas saimniecei jau ir daudz dažādu toņu lentītes. Super izskatās lāpas pa teritoriju.
Bebru nams, manuprāt, ir lieliskākā vieta, kur svinēt kāzas. Apskatījām un apzvanījām kaudzi ar viesu namiem, taču kā iebraucām šajā un parunājāmies arī ar Bebru nama saimnieci, tā uzreiz tapa skaidrs, ka šī ir īstā vieta mūsu kāzām. Nama saimniece iesaka tiešām labus risinājumus no savas pieredzes un jāsaka, ka mūsu gadījumā viņa nekļūdījās nevienā punktā! Jauki bija tas, ka mums kā jaunajam pārim nebija jāsatraucas par tādiem sīkumiem kā galda kartes, istabiņu saraksts utt. Iepriekšējā dienā visu atvedām un saimniece visu izdarīja pati. Viesu nams ir tīrs, nekādas dižās papildus dekorācijas nav vajadzīgas, viss ir skaisti apzaļumots, zied puķes,+ paša nama dekorācijas ir ļoti gaumīgas, kas tikai pēc vajadzības ir jāpapildina ar, piemēram, konkrētā pāra kāzu krāsu. Kvalitatīva viesu izguldināšana ir viens no šī viesu nama trumpjiem, jo katram viesim ir sava gultiņa ar tīru un kārtīgu gultas veļu, šis nebūs tas gadījums, ka kāzās viesiem un omēm jāguļ visiem vienā telpā uz matračiem. Nemaz nerunāsim par skaisto skatu, kas paveras uz Daugavu. Kompleksā ir arī piemērota vieta latviskai mičošanai, ugunskura vieta, lapene un citi jaukumi. Nākamā dienā ir pieejama arī pirts un āra džakūzī, kas karstā jūlija dienā bija sevišķā cieņā. Kopumā par šo viesu namu varu teikt, ka šī ir patiesi laba vieta, kur rīkot kāzas, viss ir līmenī! :)
Ēdināšanai izvēlējāmies Ligitu no Ogres, ēdiens ļooooooti garšīgs, vēlāk no viesiem dzirdējām kaudzi labas atsauksmes, ka galds ļoti bagātīgs ar lielu dažādību un viss ļoti gards. Arī apkalpojošās meitenes bija jaukas, glīti ģērbtas un ļoti profesionālas. Ligitu varu ieteikt par visiem 100%, varu galvot, ka visi būs paēduši un ļoti apmierināti!
Kādas Jums bija izmaksas šajā viesu namā tīri par īri un guļvietām?
Bebru nams:
Pozitīvais:
Vieta fantastiska, ļoti skaisti un sakopts, izņemot zirnekļa tīklus - tie bija daudz , bet tas sīkums.
Bija 67 pieaugušie vietas pietika visiem, spēlēja grupa, ar visu bungu komplektu un vietas uz dejas placi pietika un beigās pat bija mīlīgi,ka visi kompakti kopā. Mums bija ļoti silts laiks, līdz ar to vakara vadītājs atrakcijas novadija ārā uz terases. Arī pirmo valsi dejojām uz terases, dēļu grīda (no sākumā baidījos) bet man augstpapēžu kurpēm nebija nevienu skrambiņu
Visiem visiem sakopti un tīri numuriņi.
Ingrīda pati saliek galda kartes, sagaidot visiem pasaka,kur jaunais pāris nolēmis viņus guldināt, arī saliek ūdenspudelītes pa istabiņām. Nodrošina salvetes, traukus, krēslu pārvalkus, ļauj izmantot visas sīklietiņas- svečturus, laternas utt.
Ēdinātāji bija Kaļķu vārti, ļoti garšīgi, bet jā... ediens gan bija mazliet par maz, gaidot jauno pāri diemžēl vīriem pietrūka uzkodas.
Negatīvais:
Diemžēl nākamā diena nebija tik krāšņa kā kāzu diena. No rīta Ingrīda skrēja ar lejkanu un lēja puķes, nezinu vai tās puķes uz reiz nobeigtos,ja būtu aplaistītas vēlāk, vakarā. Ļoti skaļi un uzkrītoši tika slaucīts bruģis. Ok, varbūt tas ir saprotams, bet tas izskatījās ne īpaši smuki. Naktī, kad viesi jau gana iedzēruši, protams, runā skaļākā balsī, visiem aizrādīja, ka par skaļu uzvedās, es tak īrēju telpas,lai šeit uzvestos skaļi, ja gribētu čusktēt, taisītu ballīti savā dārzā. Turklāt telpas maksāja 2300.00, nav tā arī nekāda mazā summa.
Cenā it kā tika solīts arī ārā džakūzī, bet tas diemžēl nestrādāja.
Bija arī vēl viena saimniece bez Ingrīdas , tā bija ļoti nelapina, nākamjā dienā gāja garām viesiem ar paplāti rokās un piedāvāja kūciņas kuras palikušas pāri, līdz ko kāds vīrietis lūdza kūciņu viņa skarbi atcirta – tikai dāmām. Kas tā par attieksmi?! ar ko vīrieši sliktāki?
Solīts,ka izrakstāmies 17:00, bet plkst 15:00 mums pienāca klāt tā otra saimniece un lūdza līdz 15:30 atbrīvot numuriņus.
palika iespaids,ka ar Tevi ļoti laipni runā līdz kāzu dienai, kā pienāk kāzu diena attieksme strauji mainās.
Rezumē, vai svinētu tur kāzas otreiz? Laikam nē, vieta tiešām ir ļoti skaista, bet man beigās palika ļoti slikts iespaidz par personālu,lai gan sākumā personāls bija ļoti jauks un pretīmnākošs. Esmu sajūtu cilvēks un diemžēl pēc kāžam bija mazliet rūgtuma garša dēļ attieksmes.
Mazliet pakomentēšu Moo par puķēm - ja tā bija šīs vasaras kāda no anormāli karstajām dienām, tad puķes bija jālej no rīta un vakarā, savādāk viņām kaput iestājās :) Un vispār, cilvēko no karstuma mēdz ļoti dīvaini uzvesties.