Kāzu plānošana
Svinību vietas
atsauksmes par viesu namu "Klāņas" (Engurē)
Sveikas, meitenes!
Vai kāda ir savu LIELO dienu svinējusi Klāņās vai bijusi tur viesos?
Lūdzu padalieties savā pieredzē neatkarīgi no tā vai tā ir pozītīva, vai nē.
Mēs svinēsim tur savu lielo dienu. Tāpēc nevarēšu tā īsti pateikt, kā tur ir svinēt, jo viss tikai vēl priekšā tikai. Saimnieki izskatās atsaucīgi.
Kapēc mēs izvēlējāmies tur svinēt - patika apkārtne, viesu nama zāle, tas ka varēs izgūldināt visus mūsu viesu skaitu, ēdināšanu paši piedāva par saprātīgu summu, dienakts kompleksa īre iekļāvās sprāta robežās, ko mēs varam atļauties
Man jau liekas, ka būs labi:)
Pati gan neesmu bijusi, bet mana paziņa tur svinēja meitai kāzas! Nu viņa bija stāvā sajūsmā! Zinu, jo viņa ieteica šo viesu namu arī mūsu lielajai dienai, bet mūsu viesu skaitam KLĀŅAS tomēr ir nedaudz par mazu...
Bet domāju, ka jums būs viss ok! :)
Saimnieki ļoti jauki un atsaucīgi cilvēki.Vieta pasakaina un galdi bagāti un ēdiens garšīgs.Esmu tur bijusi uz 3 kāzām un vienas bija pašas kāzas.Patika vietiņa mičošanai pie dīķīša.Bet esam mičojuši pie jūras.Fantastisks lāpu gājiens bija un romantika.Naktsvietas vecākiem un jaunajiem,vedējiem istabiņas pārējiem lielā zāle.Jauka ir burbuļvanna kurā var jaunie vai nu pirms gulētiešanas ieiet vai no rīta možoties.Man tur ļoti patīk.Varu teikt tikai to labāko.Ja interesē kas tuvāk varu nosūtīt bildes.
Mums arī tur bija kāzas.Saimnieki vienkārši super,i par puķēm padomāja,i kāzu torti pasniedza un neko neatteica,ja ko vajadzēja vēl.Itkā bija uz vietas,bet nejutām viņu klātbūtni,tiešām ļoti patīkami bija sadarboties.Siltais ēdiens bija labs,bet nu aukstais galds gan mani biškuci pievīla,neesmu no izvēlīgām,bet negāja pie dūšas:).Taču kopumā man ļoti patika un ja kāzas jums būs vasarā,tad vieta skaista.Arī cenas pieņemamas.Ja vēl kas interesē,tad raksti.
Liels paldies meitenes!
Tā kā esam rezervējuši šo viesu namu -Jūsu labās atsauksmes mūs ļoti iepriecināja!
un nu ir sajūta, ka visam ir jāizdoas :)
nebiju uz kāzām, bet uz tā saucamo korporatīvo pasākumu. Bijām tur 2008. gada oktobrī. Ēdiens bij ēdams.. Pirmā stāva tualetē tik ūdens uz galvas pilēja un bik oda pēc pelējuma.. :) Bet nu tā visā visumā laikam jau ne vainas.. :)
Svinējām Klāņās kāzas. saimnieki atsaucīgi, tomēr iepriekš nebrīdināja par to, ka viesību zāles durvis jātur ciet, lai troksnis netraucētu kaimiņus un nekas netika arī minēts par to, ka saimnieks pēc savas iegribas klīdīs pa mūsu viesībām, ta iekšā, ta ārā visu pasākuma laiku.
Kā tāds apsargs klaiņoja riņķī un vēroja visus, turklāt vēl ģērbies treniņtērpā.