Kāzu plānošana
Svinību vietas
Rundāles pils!
Sveiki, vai kāds var padalīties iepaidos par svinībām rundāles pilī?Kādas apmēram izmaksas un pats galvenais, kā ir ar viesu izguldīšanu??
Pārāk dārgi :(( Telpu īre tūkstotis.... Bet skaisti!!!
kas ir dārgi 1000,- Rundāles pilī??? Ko dod par tūkstoti Rundāles pilī. Pastāsti lūdzu.
a kā ir ar viesu izguldīšanu?
Es kad interesējos, tad man nosauca Rundāles pils Baltās zāles, kur notiek parasti pirmais valsis un tālākās svinības, īres cenu vienam vakaram.. 1000 LVL! Man ar to pietika, lai vairs tālāk īpaši neklausītos, ko stāsta administratori... viss dārgs! Izguldīt var daudz viesu, ar to problēmas nav!
p.s. katram jau sava izpratne par dārgumu/nedārgumu un rocības ar katram savas.. man ir dārgi un domāju, ka vidusmēra latvietim tas arī būtu dārgi... :(
pecīte, kur viņi gulda tos viesus nezini?
Tikko atradu lapiņu, kur biju sarakstījusi izcenojumus, kad pati interesējos:
Ja sīkāk gribi zināt, tad viesiem pilī nav kur gulēt. ja viesu ir maz, tad var izguldīt blakus esošajā Baltajā mājā - 20 vietas. Pārējiem jāmeklē kaut kur tuvākajā apkārtnē viesu namos.
Baltās zāles īre (apm.100 cilv.) - 200ls/stundā. Tātad 5 stundas tad arī sanāk kopā tie 1000ls.
Banketu zāles īre (apm. 30-40 cilv.) - 55 ls/stundā.
Florists pēc vienošanās.
Nākošgad cenas būs lielākas apmēram par 15 procentiem. Neatkarīgi no tā, vai slēdz līgumu jau tagad vai tikai nākošgad, cena par pakalpojumiem un telpu īri palielināsies.
Paldies, pecite, man jau tur liels blats ir tapec varetu atlaidi dabut, bet nezinaju kur vinji guldit liek.
Laimīgā Pixy! :)))) Vieta jau un pils ir ļoti grezna :)
Bet tomer mes izlēmām bīriņiem par labu. jo tur uz vietas visus var izguldit un man tik LIELAS pilis liekas par lielu.
Bīriņi ir super! Tur pat uz vietas ir iespējams gan salaulāties, gan atpūsties skaistajā parkā, gan arī vakara daļu noorganizēt
palika mans nepiepildītais sapnis...
Africa, es zinu, zinu, zinu................ :)
Bīriņi IR super......:)
Man liekas ka tā pils tāda mīļāka, kompaktāka ka Rundāle!
Varbut ir dargi....
Bet tas ir, bus paliekosas atminas...
Ja vel notiek registracija zelta zale+baltaja zale valsis... Laimes pilnas asaras..... :)
Interesanti, kādas tagad būtu izmaksas Rundāles pilī, pēc iepriekšminētājām izmaksām izklausījās samērā lēti... salīdzinoši...
Bīriņu pils arī ļoti skaista, bet tā arī nevarēju samierināties ar tiem tumšajiem griestiem, arī fotogrāfs man piekrita, nesanākot īsti labas bildes....
Griesti nespēj izbojāt dienas burvību.
Mja, es esmu izbraukajusi visas LV pilis(cik nu pilis - muizjas, jo LV isti pilju nemaz nav:D) - Birinjos ir gan forshi, bet fotografet tur ir gruti. Telpas, protams:) Ara gan forshi...Ar daudziem pariem esam braukushi tur tikai pils apkartnes del fotografeties.Tur ar ir atrakcija jaunajam parim.Ja ta to var nosaukt:)...
Ir jau gan citas vietas, kur iespejams rikot kazas un ir forshi. Isteniba man pashai jasak meklet kazam telpas un sapratu, ka LV ir ljoti gruti atrast telpas daudz viesiem:(Vietu , kur var noorganizet kazas ap 70 cilvekiem - ir daudz, bet kur ap 200 un vairak - vienkarshi tik pat kaa nav.