Kāzu plānošana
Svinību vietas
kāzas kurzemē
Mīļās meitenes! Beidzot arī man ir tā laime sākt uztraukties par kāzām! Varbūt kādai ir pieredze ar viesu namiem kurzemē, nebūtu slikti, ja Kuldīgā uz apmēram 50-60 cilv.! :P Jau iepriekš paldies!
Nezinu par Kuldīgu bet Saldus rajonā un netālu no Jaunpils ir viena tiešām superīga vieta Smuku muiža. Tur gan skaista apkārtne, gan plašas telpas. Biju tur vasarā un gribētos noteikti tur atgriezties :wink:
Uzskaitu vietas, ko Kurzemē apmeklējām savā meklējumu procesā, secībā no lētākā uz dārgāko:
1) Šlokenbekas muiža;
2) Vecauces pils;
3) Jaunpils pils;
4) Jaumoku pils.
Visas bija pa savam OK, katrā ziņā, ņemot vērā cenu atšķirības :) Ja gribi par kādu no vietām vairāk info, saki. Bet principā iesaku pašai braukt un visas apskatīt, jo personiskais iespaids ir noteicošais. Iedvesmai sākotnēji var noderēt arī mājas lapas: pameklē iekš google, ir visām, izņemot Šlokenbeku, bet info var dabūt arī www.pilis.lv
Danke, danke, meitenes! ielūrēšu mājaslapās un padalīšos iespaidos!:)) :lol:
nu? kaadi iespaidi? :)
Izskatījāmies visu! Bet vislabāk iepatikās viesu nams Ķīši!!! sazvanījāmies ar saimniekiem! Nākamnedēļ aizlaidīsim palūrēt, bet domāju, ka palixim pie ši varianta!:)))
Ir vēl tāds viesu nams Ventas Rumba- smux, bet tur rūmes laikam pamaz!:)))
bet laikam jau ka shogad viss aiznjemts bijaam skatiities ... jo manai maasai un braalim tur bija kaazas ...skaisti..:)tur jau gan vasaraa notiek beerniem sporta nometnes taa kaa laiciigi jaapiesakaas..
Cik zinu, Šlokenbekas muižā ik vasaru notiek house mūzikas pasākums, nedaudz festivālveidīgs :) Nu es jau nu gan nespētu iedomāties savas kāzu svinības vietā, kur zinu, kādi cilvēki tusējušies un ko darījuši.
Šlokenbekā arī var uzrīkot skaistas un atraktīvas kāzas... tie tusiņi takš nenotiek vienā laikā ar kāzām :) un nekad nevari zināt kas pirms Tevis tik nav darīts... Tā, ka tie ir tikai aizspriedumi, cilvēki pelna kā vien var, cenšas izdzīvot.
Nu tas jau tikai mans subjektīvais viedoklis :)
Mana svaine tāpēc vien atteicās no domas par vedējtēvu ņemt puisi, kurš kādās citās kāzās arī bijis par vedējtēvu - tik tas pāris pēc tam izšķīries... nav jau viņs vainīgs, ka tā, bet ko padarīsi - kā nu to uzzināja, tā neņems ne pa kam!
:)) nu jā - katram savs :) Man jau ar pašai savi aizspriedumi ir :) Nu ne pa kam nevaru piekāpties, pat ja saprotu, ka nekas slikts jau tas nebūtu, ja es tā izdarītu :))
Nu Kurzeme ir liels regions, bet varuieteikt Kuldigas puse daudz skastu vietu, tikai uz so vasaru visas parsvara jau aiznemtas..Tuvakie datumi bija septembris, ja tas laiks der tad paskaties sis vietinas....Mazsalijas viesu nams,Lejasliezumi, loti skaisti ir Kalnmuizha bet salidzinoshu dargas cenas!
Mazsaalijas kuldiigas raj.
Īvandes muižā!!! Paši nesen pieteicāmais! Mans datums vēl bija brīvs :) Prieks, ka varēs visus viesus izguldīt :)
Jaunpils pils. Interesanta varētu būt viduslaiku kāzu ceremonija, nevaru vien sagaidīt:)
Jaunpils pilī mēs būsim. Barona istabu jau noskatījām.:)