FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ziedi un dekorācijas

Floristi Tukumā - iesakiet lūdzu!

R
Raitinja 11.07.12. 10:02 | Kāzu datums: 07.09.2012

Sveikas, līgaviņas!

Gribēju jautāt par pieredzi ar floristiem Tukumā.
Lasu labus komentārus par Safloru - pati šo sestdien iešu paskatīt viņu darbus. Taču varbūt ir vēl kādi labi ieteikumi? Var nebūt salons, bet kāda persona, kurai tā ir sirdslieta.
Interesē kaut kas oriģināls, savādāks, ar odziņu. Nevis klasiskie rožu pušķi... :)
Vajadzētu gan pušķi, gan auto dekorāciju, gan piepraudes, gan dekorus galdiem un viesu namam.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Laachukinja 16.07.12. 11:47 | Kāzu datums: 03.09.2010

Varu no Tukuma floristēm ieteikt Evitu Kleinhofu un Unu Lorenci,abas meitenes strādā salonā "Amarants", bet domāju, ka no darba brīvajā laikā, viņas noteikti palīdzēs :)

MazaaAija 16.07.12. 23:35

Man visu taisīs ''saflorā'',cenas ideālas...Attieksme,meitenēm izdoma darbojas īstajā virzienā.
Esmu ļoti apmierināta ar izvēli,bet gala rezultātu redzēšu 28.07...Ancītei arī gatavoja dekorus tur,viņa apgalvoja,ka vilšanās nebūs un viss bijis perfekti viņas kāzās.

A
Anciite20 18.07.12. 00:22 | Kāzu datums: 26.05.2012

Jā man visu gatavoja Saflorā viss bija tieši tā kā norunājām un pat vēl labāk.Uz tām meitenēm var paļauties.

S
Sanky 18.07.12. 08:31

Vienozīmīgi Saflora!!! Man pašai bija pagājušo 6dien kāzas Rīgā, viss bija uztaisīts vnk. perfekti :)) Un cenas tiešām draudzīgas :) + man viņi no Tukuma atbrauca arī baznīcu izpušķot :)