FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ziedi un dekorācijas

Kāzu floristika

MaziiC 31.05.12. 19:09 | Kāzu datums: 14.08.2012

Meitenes, padalieties lūdzu ar info. Man būs nelielas vienas dienas kāzas un ziedu rotājumi nepieciešami tikai jaunajam pārim, vedējiem, 2 līgavas māsām, automašīnai tikai mazie rotājumi pie rokturīšiem un viens neliela izmēra galda dekors... principā vēl 2 sveicamie ziedu pušķi vecākiem.
Man nosauca 170 ls... nezinu gan, liekas ieejot vnk veikalā un pasūtot pušķus katram, sanāks lētāk.
Esmu par to, ka florists strāda un patērē laiku un iegulda darbu, bet man nebūs ne baznīcas/dzimtsarakstu nod dekorēšana, nedz svinību vietas dekrēšana, nekādas arkas un vārti vai dekori pie sienām, arī auto nebūs lielie dekori, paši iplanojam ebraukt pakaļ.
Kur lai meklē kādu, kurš uztaisīs tā lai tuās, bet par cilvēcīgām cenām, Rīgas pilsētas robežās ??

1 komentārs
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
D
Dainuvite814 11.01.13. 13:44

Es neuzskatu, ka 170 Ls ir pārāk liela summa priekš tā, ko jūs kāzās gribat, mūsu kāzas notiks 14. februārī, kuras dekorēs florists no A.M. DIZAINS, kuras mums izmaksas 140 Ls ar visām dārgajām orhidejām un baznīcas dekoresanu.