Kāzu plānošana
Ziedi un dekorācijas
Kāzu floristika
Meitenes, padalieties lūdzu ar info. Man būs nelielas vienas dienas kāzas un ziedu rotājumi nepieciešami tikai jaunajam pārim, vedējiem, 2 līgavas māsām, automašīnai tikai mazie rotājumi pie rokturīšiem un viens neliela izmēra galda dekors... principā vēl 2 sveicamie ziedu pušķi vecākiem.
Man nosauca 170 ls... nezinu gan, liekas ieejot vnk veikalā un pasūtot pušķus katram, sanāks lētāk.
Esmu par to, ka florists strāda un patērē laiku un iegulda darbu, bet man nebūs ne baznīcas/dzimtsarakstu nod dekorēšana, nedz svinību vietas dekrēšana, nekādas arkas un vārti vai dekori pie sienām, arī auto nebūs lielie dekori, paši iplanojam ebraukt pakaļ.
Kur lai meklē kādu, kurš uztaisīs tā lai tuās, bet par cilvēcīgām cenām, Rīgas pilsētas robežās ??
Es saprotu ka cenas atšķiras Rīgā vai mazpilsētā ,bet nedomāju ka tik ļoti.Mēs samaksājām par floristu darbu un ziediem 70 ls.
Man bija netradicionāls līgavas pušķis ,kā vēdeklis ,mašīnas dekors kuru tālāk izmantojām kā galdu dekoru.Bija man ziedi matos,tika iedoti ziedi vedējmātei 5 orhidejas ,kuras metām upē.Tālāk bija 4 piespraudes (1 līgavainim ,tad vedējtēvam un abiem tētiem),3 rokassprādzes (mammām un vedējmātei),tajā cenā vēl 6 garas rozes un 5 īsākas.Glāžu dekorēšana.
Un Kas Tev veidoja visu? Man arī doma bija 60-80 ls iekļauties, bet tagad nu gan nezinu :D
Man veidoja Tukumā meitenes no salona Saflora.Ja kāds viesis brauc no šīs puses pie Tevis droši vari pasūtīt un viņi tev visu atvedīs.Meitenes jaunas ,saprotošas un noķer jebkuru ideju un vēlmi.
Njā, man nesanāk tas rajons nekādi -Rīga, Saulkrasti tikai. Paldies par atsaucību! :) varbūt jāpameklē Carnikavā, bet izskatās ka būs vien Rīga...
Mjā vēl varēju ieteikt Dubultos meiteni ,bet tajā pusē laikam nav zināms neviens.....
man ir pieejama floriste jūrmalā, bet tas stipri nav oa ceļam. Likās Rīgā varēs ātri atrast, bet grūti uzticēties, un ja var uzticēties, tad dārgi protams
Iesaku Lieni Avotiņu - man ligavas pušķis,2 piespraudes, aproce, mašīnas dekors, galda dekors un dekors pie sienas viesu namā ar piegādi maksā 90 Ls. Viņa pati ir no Siguldas puses laikam, bet brauc arī uz Rīgu.
Kā ar viņu sakontaktēt? Nevari man e-pastu nosūtīt, neatrodu blog'ā kontaktus
Man pazīstama floriste, kurai liela darba pieredze un arī visas līgavas, kam darināti kāzu pušķi/mašīnu dekori utt, ļoti, ļoti apmierinātas. Cenas, noteikti daudz mazākas nekā salonos. Ja ir interese, rakstiet uz e-pastu zzane.ozola@inbox.lv Arī man pašai būs šī pati floriste!
Zanita no kurienes tava floriste ir?Jo es esmu Dobeles novadā,un kāzas būs Brocēnos.
MazaaAija - floriste pieejama Rīgā.
Floriste Liene Avotiņa. Tiešām iesaku, sestdien man bija kāzas, esmu ļoti apmierināta ar viņas darbu!
Pilnīgi noteikti varu ieteikt mūsu floristīti Ingu Freibergu. :)
Ļoooti patika gan veids kā viņa ar mums komunicēja, gan idejas, gan pieeja, gan gala rezultāts!
Ļoti jauka, radoša un atsaucīga personība! ;)
Viss jau ir atkarīgs cik lielu ziedu daudzumu un kādus patērē līgavas pušķi, palīgmateriāli + darbs, var jau arī par 64.Ls pm.=līgavas pušķis 25.Ls, 1 piespraude-4.Ls un automašīnas dekors priekšā-35.Ls.
Paldies meitenes, sava floriste ir atrasta :)
Iesakiet lētu floristu Valmierā.
Vai kādai ir bijusi floriste Ļena? links: http://www.florist-lena.com/
Es shodien nopreziceju cenas pie floristes Lenas, man sanak ap 180Ls (viesu majas rotashana, pushkis, piespraudes, mashinas rotashana). Meitenes, tas ir OK? Man jau liekas, ka ja.. Vinai ljoti skaisti tie darbini)