FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ziedi un dekorācijas

Ziedu salons vai florists Ogrē (vai Ikšķilē) kam ir pieredze ?

V
Vārdotāja 19.04.12. 00:30 | Kāzu datums: 23.08.2012

Sveikas meitenes ! Kā jums iet ar florista meklēšanu kāzām? Es vēl neko neesmu atradusikautgan piedāvājums ir milzīgs, varbūt varat ieteikt kādu salonu vai floristu Ogres pusē, par adekvātām cenā, bet protams , lai kvalitāte ar neklibo !?
Un kā jums šķiet, vai ir tā , ka tālāk no Rīgas tad cenas zemākas ???

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
P
Peerlite 01.05.12. 11:00 | Kāzu datums: 12.08.2012

es ari mekēju šajā pusē

K
Katrina173 01.05.12. 11:28 | Kāzu datums: 28.07.2012

ogre ziedu salons dadzis!!
un vel varu ieteikt aiziet uz elvi maklalnes prospeklta netalu no dadza tur ari varat paintreseties!!
vispar jau ir ta vairak ziedu salonu tikai kuri butu tadi labi nemacesu teikt!!man taisis pazinas no ziedu salona dadzis.ja jums vajag es ar vinu varetu parunat un paprasit vai vina panemtu vel kadas meitenes ar pasutijumiem uz kazam!!ja vina piekritis iedosu jums vinas kontaktus!!tikai meitenes pasakiet kad jums kazas???

M
Madara_Anna 18.07.12. 10:08

Ļoti skaistus pušķus un arī kāzu auto dekorēšanu veic ziedu salona "Efeja" meitenes. Draudzene pasūtīja uz savām kāzām- ļoti skaisti! Arī es tur esmu jau pasūtījusi!

A
Agny 18.07.12. 10:42 | Kāzu datums: 02.06.2012

Liene Avotiņa, tepat precos.lv atrodama, taisīja man kāzām floristiku, biju loti apmierināta ar cenu.

V
Versace 29.08.12. 18:38 | Kāzu datums: 25.08.2012

Mums bija floriste Solvita Gaumiga,draugos.lv var atrast! Ļoti laba floriste,mums kāzās visi prasīja kas mums bija par floristi jo viss kas bija saistīts ar puķēm izskatījās lieliski un pušķis uz mašīnas turējās pat braucot uz 140km/h kas ir ļoti labs rādītājs!