Kāzu plānošana
Ziedi un dekorācijas
Violeti - lillā ziedi augustā
Meitenes, kādi ziedi būtu pieejami šādos toņos augustā?
Atraitnītes vairs nezied tad?
Neesmu dārzkopis, nemāku teikt tā īsti.
nav ne jausmas.. iedomājos par asterēm.. tās gan varētu būt - pie kam toņi tak visdažādākie. Žēl, ka ceriņi tik vēlu nezied :( :D
Nu, ir jau visādi flokši un pļavās zvaniņi :)))
Jāprasa floristiem.
Gladiolas, (kas tāds http://www.hederagardens.lv/spaw/img_popup.php?img_url=/photos/Mescalero_Chief.jpg ) lielziedu asteres, puķuzirņi...
Netīšām īriss iekopējās, bet principā augustā ir smukas lillā gladiolas, tā man floriste teica
Varētu būt īrisi..
Pagājšvasar man bija iespēja vadīt violeti - lillā kāzas tieši augustā. Visspilgtāk atceros asteres, bet bija vēl arī dažādi citi ziedi. Nosaukumus nemācēšu pateikt, vari uzmest aci manā draugiem.lv galerijā.
Labrprāt!
Kā Tevi atrast?
Skesterite runaja pielauju par musu kazam :)
Un ziedi tik tiesam bija arī lillā. kompozicijas - asteres + gladiolas, pluss ka gan gladiolas,gan asteres ir lillā, bet mums bija lilla asteres + baltas gladiolas. Bet līgavas pusķī bija baltas rozes un frezijas, lilla gladiolas, un lilla lizantes.Truklāt, no pieminētajām puķēm - arī frēzijas ir lillā toņos.
Bet īrisi būs visticamāk noziedējuši, jo tie vairāk zied jūnijs/jūlijs, kā arī puķuzirņi faktiski beidzas jūlija beigās, augustā paliek tikai mazumiņi - tā teikt pārpalikumi
ā, piemirsu pieminēt, ka arī dālijas augustā jau zied, un ari tām ir dažādi lillīgie toņi
Tieši tā, runa bij par Kristīnes kāzām... Te būs links.. http://www.draugiem.lv/gallery/?aid=35896896
Mičošanā Jūs izmantojāt kādas sveces? Kā Jūs ieguvāt to lillīgo toni, bet ne visu? Mums bija līdzīga doma, tikai domājām burciņā salikt ploškas un tad ar kreppapīru aplikt burciņas, taču šīs ir ļoti foršas, maziņas.
Tieši tā arī tas ir panākts... :) Apkārt trauciņam pamīšus kārtojot lillā un baltas krepapīra ziedlapiņas... :))
Esmu redzējusi kādu noformēju - ziedus lillā krāsa rozas un hortenzijas
frēzijas, arī meklēju līdzīgos toņos