FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ziedi un dekorācijas

Eh, atradu floristu Aivi Megri- ko sakāt?

m
madaraz 27.02.12. 16:17 | Kāzu datums: 03.08.2012

nu satikos ar vnk superīgu puisi floristu Aivi, zinu ka viņš arī ir jaunajā žurnālā zinu to ka izskatās dārgs bet tā nav pieņemami,ja jums ir vēl kādi varianti gaidīšu kā arī atsauksmes, jo līdz galam vēl neēsmu pateikusi jā!

Aivis Megris - Kāzu florists

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
nosey_angel 28.02.12. 11:03 | Kāzu datums: 11.08.2012

Mums kāzās būs Aivis Megris. Atradām kopīgu valodu, sapratāmies no pusvārda, protams, cena visam, ko vēlējos ir liela. Taču tā kā mums būs saulespuķes un ziedi, kuri ir iepriekš jāapstrādā, jāizaudzē, tad nu neko. Tā kā ietaupīju uz vienu, varam atļauties uz citām lietām mazliet vairāk! Viņš atļāva maksāt pa daļām, kas man liekas, ir liels pluss.

L
Linda_s. 28.02.12. 13:52 | Kāzu datums: 03.08.2012

Esmu priecīga par to, ka mūsu kāzas dekorēs Aivis, jo man pat prātā neienāca tādas idejas kādas ir Aivim. Mūsu kāzas būs 3. augustā un jau tagad esam izplānojuši visu līdz sīkumiem, jāsaka, ka to mūsu kāzās būs ļoti daudz. Par viesu nama dekorešanu, baznīcas rotašanu, mašīnu, līgavas pušķi, ziedus vecakiem, ziedi matiem u.t.t. mēs samaksāsim apmeram ap 600 un man tas šķiet adekvāti, jo citur man prsaīja daudz vairāk.
Paldies Aivim par Valentīndienas pušķi :)

B
Berziņa_26 28.02.12. 15:45 | Kāzu datums: 20.04.2011

Piekrītu Lindai, ka Aivim no am dizains nav nepieņemamu cenu, jo cenas ir atkarīgas no ziediem,vēlmēm un dekorāciju apjoma. Mums kāzas būs aprīlī un ar Aivi vienojāmies par pieņemamām cenām...mūsu kāzās būs īsts pavasaris.

G
Grieta_O 12.04.12. 01:05

Izskatas, ka te ir Aivja fanu pulcins.:) ari mums Aivis bus kazu florists un varu teikt visu to labako, ilgi meklejam Riga floristu, jo mums ari bus jadekore viesu nams un laulibu ceremonijas vieta. Pirmkart pienemamas cenas, kas Riga ir retums, otrkart superigas idejas, ko pati laikam nebutu iedomajusies.
Paldies tev, Aivi jau sobrid un lai veicas darbos.

A
Agny 12.04.12. 11:13 | Kāzu datums: 02.06.2012

Cik ir tās pieņemamās cenas? Ir kādi aptuvenie cipari - līgavas pušķis, galda dekors, mašīnas dekors?

nosey_angel 12.04.12. 11:27 | Kāzu datums: 11.08.2012

Viņam mājas lapā ir atrodama cenu lapa, bet ar viņu vienmēr var vienoties. Viss jau atkarīgs no vēlmēm, no ziedu pieejamības un ko vēlies.

www.amdizains.lv