FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ziedi un dekorācijas

Vedējmātes ziedi

m
madaramadara 03.02.12. 15:57 | Kāzu datums: 20.07.2012

mīļās meitenes man radies jautajums...vai vedējmatei arī ir vajadzīgas puķes vai tomēr nē!!skatijos interneta ir bildes ar ziedu aproci...kam tāda domāta???

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Bailey 03.02.12. 16:44

vedējus parasti tomēr apzīmē ar ziediem - piespraudēm vai vedējmātes gadījumā nereti - aprocēm :)

V
Vin:) 03.02.12. 19:46 | Kāzu datums: 24.07.2010

Jā, vedējiem parasti gādā kādu ziedu rotu - vedējtēvam piespraudi, vedējmātei vai nu piespraudi, vai aproci - bet reizēm arī kādu oriģinālāku ziedu rotu matos, ap kaklu utt. Iesaku pirms rotas izvēles parunāties ar vedējiem, ko viņi paši labāk vēlētos - mana pieredze ar minētajām aprocēm nav ļoti pozitīva - vedējmātes amatā sanāk daudz darbošanās, tostarp arī ziedu savākšana no jaunā pāra utt., un beigās aproce ir samērā "saņurcīta" :) bet varbūt tas man vienai :)

krix 04.02.12. 19:09 | Kāzu datums: 07.08.2010

aproce vedējmātēm izskatās ļoti labi, galvenais, lai to izveido prasmīgs florists, tad arī tā nesavītīs, nekritīs ziedi ārā un izskatīsies kā svaiga vēl nākamajā dienā.