Kāzu plānošana
Ziedi un dekorācijas
Ziedi jūnija kāzās
Kaadi ziedi ir 'pieejami' juunijaa? Saprotu, ka nopirkt var visu, bet kas tajaa laika zied?
Nez kaapeec esmu iedomaajusies visaadas jaanjuzaales, bet nekas konkreets nenaak praataa.. Tradicionaalaas rozes toch negribu sava pushkjii (vismaz ne kaa galveno), :)
Paldies!
peonijas.. tās pašas vecās pujenes!
esmu redzējusi ļoti skaistus pušķus ar mazām rozā peonijām + baltām rozītēm. vai kā tml
jaa, par peonijaam lasiiju un esmu arii bildes redzeejusi. peonijas kaa taadas patiik, bet.. negribaas man tos rozaa un violetos tonjus.. ja nu vieniigi baltas..
tad vēl ir jasmīni :D
nu, jasmiini jau arii smuki, tik man bail ka no tiem apkritiishu pirmajaa pusstundaa, :D
kāda Jums būs kāzu krāsa?
neesam veel izdomaajushi. taapeec intereseejos par ziediem. gribeetos vai nu zilu vai zalju. vai dzeltenu. vai.. :D
nu.. zilas ir rudzupuķes :D - bet tā pati jāņu zāle vien būs.. kko līdzīgu zilam var arī frēzijās atrast, tāpat arī dzeltenu. Dzeltenas kallas. Bet, kas tajā laikā zied - nekas nenāk prātā
nu pret jaanju zaaleem kaa taadaam jau nekas nav pretiim. bet gribaas zinaat, kas tad zied! lai var izveeleeties pukjes un tad attieciigi izshkjirties par kraasu, :) (achgaarna domaashana? droshi vien)
Kreimenes? tās gan maija puķes vairāk
Tulpes
tulpes vell juunija viduu zied?
škiet,ka jā, vismaz Holandes noteikti :)
Lilijas zied.