FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Ziedi un dekorācijas

Kāzu pušķis

M
Mazums 14.05.07. 12:51 | Kāzu datums: 11.08.2007

Zinu, ka pušķi izvēlas puisis un to dāvina meitenei kāzu rītā, bet kaut kādus mājienus taču var dot, nu lūk pirmajā mirklī ļoti kārojās, lai pušķis būtu no lillijām, bet floriste teica, ka ja lillijū aizlauž, tad tā paliekot melna (lūzuma vietā). Vai ir kādi ieteikumi? Kur varētu smelties idejas? Google esmu izskatījusi varbūt vēl kur varētu paskatīties!

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
S
Saulite23 14.05.07. 12:53 | Kāzu datums: 18.08.2007

Vari uziet google uz ziedu saloni, un ieiet salonu adresees, tur viņiem parasti ar ir attēli:))

14.05.07. 13:06

ieraksti internetā google - wedding flowers un tev pavērsies plašs klāsts jau ar bildēm un tālākiem linkiem.
Es izmetu,ka pušķī vēlos dzeltenas rozītes,oranžas, var arī vēl gaiši rozā, baltas kallas- ja iet kopā, visu bet tikai ne orhidejas, jo dārgas un nav mans zieds.

M
Mazums 14.05.07. 13:12 | Kāzu datums: 11.08.2007

Kā jūs domājat? Ja man ir balta kleita, puisim melns uzvalks, balts krekls šlipse ar vesti balta un mazliet izšūta ar pelēkiem diegiem, kādu pušķi varētu pieskaņot, jeb tas nav vajadzīgs?

14.05.07. 13:14

Mazums, tur jau var variēt- balts, rozā, dzeltens, piemēram , rozā, baltas rozītes kopā ar orhidejām un pa virsu pērlītes. Ļoti skaisti izskatās.

D
Digna 07.08.07. 16:08 | Kāzu datums: 01.09.2007

Es savam mīļotajam jau nosūtīju attēlu kādu pušķi vēlos :)