FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vīni

m
mazulis999 22.05.15. 12:32

Sveikas meitenes! Iesakat kādus tiešām garšīgus vīnus.

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
d
daciite28 22.05.15. 14:31 | Kāzu datums: 31.07.2015

Es piemeram domaju,ka viinu ieteikt baigi nevar. Katram savas garsas kaarpinas. Japerk un japrovee.Es dzeru pavisam saldos. Neesmu iistu vinu pazineeja. Turpretii mans ligavaina tetis ir labs viinu pazinejs, un man galiigi negarso vina viini. :) lidz kaazam katru nedelu noperc pa vienai pudelei pagarsosanai :)

C
Crexcrex 22.05.15. 22:28 | Kāzu datums: 10.05.2014

Attiecībā uz vīniem gaumes tiešām ir dažādas - ja gribas tādus, kas garšo pašiem, tad ir jāpērk un jāmēģina (vislabāk lielveikalos uz atlaidēm - tur sanāca izdevīgāk iepirkties, nekā dzērienu bāzēs), ja gribas arī tā, lai viesiem labi, tad ir ciemojoties jānoskatās, ko cilvēki dzer un atzīst par labiem esam. Katrā ziņā iesaku padomāt par zināmu dažādību, lai uz galda nav tikai saldie vai tikai sausie vīni - tādā gadījumā daļa viesu noteikti būs vīlušies (par vīnu pasniegšanas temperatūru vispār nerunājot - karstā vasarā pasniegt neatdzesētu baltvīnu vienkārši ir ņirgāšanās, bet diemžēl daudzos viesu namos nevar nodrošināt vīnu turēšanu ledusskapī, tad pašiem jādomā par ledus traukiem).

T
Tamija88 24.05.15. 00:58 | Kāzu datums: 04.07.2015

Personīgi man labi garšo grant castiljo vīni gan baltais gan sarkanais. Viegls pēc savas dabas.

c
chocco 03.06.15. 20:51 | Kāzu datums: 25.07.2014

Iesaku vīnu no Gruzijas. MARANI Telavuri, cena laba un ļooti labs. Sarkanvīns

d
daciite28 04.06.15. 09:18 | Kāzu datums: 31.07.2015

Mēs nesen kā sapirkām visu alko. Mēs iegājām veikalā, un skatijāmies visus vīnus pēc kārtas ar mums pieņemamu cenu. Kā izvēlējāmies? vienkārši. :D pirmkārt, meklējām pussaldos. No tiem vienkārši ņēmām uz dullo. Vienam pudele iepatikās, otram vēl kaut kas. :D Domājām, nelauzīsim galvu par to. Viesi dzers, kas būs un citu variantu viņiem nebūs :D Bet mans vīratēvs, vīnu pazinējs, pēc tam pateica, ka esam nopirkuši labus vīnus :D paveicās

K
Konstance 04.06.15. 13:44

Mēs nopirkām Gran Castillo pussaldo baltvīnu - ļoti garšīgs, kādreiz studiju gados topā bija Tokaji Furmint, to arī tagad pa lēto var dabūt (bija akcija Promo cash&carry). Sarkanvīns mums ir gruzīnu Alazanskaya Dolina, nav gluži pats lētākais.
Mēs arī ļoti rūpīgi piegājām alkohola izvēlei, lai gan patiesībā pilnīgi lieki - tāpat jau paši nedzersim :D

Purucis 04.06.15. 20:20 | Kāzu datums: 17.07.2015

Mums visiem radiem cieņā Gruzijas pussaldais Telavuri. Gan sarkanvīns, gan baltvīns. Tad tos arī nopirktām :)

R
Rednex 15.06.15. 11:26

Gribat parādīt, ka neko nesaprotat no vīniem, tad jāpērk saldie un pēc iespējas lētāki.

LaiLaiDilaila 02.07.15. 15:41

Jau vairākkārt ir redzēti Jūsu nicīgie komentāri pie alkohola tēmām, tāpēc nenoturēšos un pateikšu gan, ko domāju. Jūsu niks pilnībā atbilst tam, kādi komentāri no Jums nāk!
Katrs pats izvēlas, ko ēd un dzer, un arī, ko liek savā viesību galdā, un to sauc par gaumes lietu. Tur, kur tiek runāts par līgavu kleitām, neviens nekomentē par lētām mežģīnēm, bezgaumīgiem audumiem utt.

I
IrēnaR 08.03.16. 09:39 | Kāzu datums: 28.05.2016

Ja kādai garšo saldie vīni tad iesaku Carlo Rossi sarkanvīnu. Tiešām salds un garšīgs vīns. Veikalā standartcena 5.20 EUR, bet tagad lielajās Maximās ir uz akciju pa 3.99 līdz 16.03