FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Cik bieži likt uz galdiem..

L
Laasha 02.06.14. 12:48 | Kāzu datums: 16.08.2014

Sveikas. Es te tā vienā lapelē izveidoju, kā man varētu izskatīties galdu izvietojums, un tagad tā sāku domāt... Kā būtu pareizāk- likt katram galdam pa vidu alkoholu vai uz katras galdu savienošanās vietas...vai varbūt vēl retāk. Kā tur īsti ir, no pieredzes? Negribās ka viss nokrauts tik pudelēs. Mums pudeles ir litrīgās, izņemot vīnu. un šur tur a vidu ir arī nezērāji, bērni.
Kā Jūs esat likušas/ liksiet?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
C
Crexcrex 02.06.14. 13:38 | Kāzu datums: 10.05.2014

Ak, cik jums smuka shēma! Un es mocījos ar Power Point prezentācijām :)
Mēs likām pa vienai dzērienu "saliņai" uz 8-10 cilvēkiem, tā ka šai gadījumā tieši sanāk uz katra galda viducī. Varētu jau stiept tā lai sanāk uz 10 cilvēkiem, taču ērtāka rēķināšana un izvietošana būtu uz katra galda. Var pieskaņot dzērienus tiem, kas tur sēž - kaut kur likt vairāk stipros, kaut kur tikai vīnu, bet nezinu, vai tik labi esat informēti par viesu gaumi (var gadīties, ka dāmas dzer šņabi, bet kungi baltvīnu :))

Bizambize 08.06.14. 11:57

Laasha, es ar gribu mācēt šitā tos galdus saskēmot, kur tu to tapināji? :)

L
Laasha 09.06.14. 12:28 | Kāzu datums: 16.08.2014

www.weddingwire.com šajā lapelē..bet tur jārēģistrējas un ir vēl viskkas interesants. Ir jau vēl citur iespējas..jāmeklē laikam - table seating plan ..un tml. :)

Bizambize 09.06.14. 15:01

laasha, paldies tev! :)