Kāzu plānošana
Alkohols
Kokteiļi
Sveikas, meitenes.
Sobrid stradaju pie kokteilu kartes. Ta ka nekada liela dzeraja neesmu, un ir tikai viens kokteilis ko parasti dzeru, tad mekleju mazliet iedvesmu.
Ja jus butu viesi manas kazas, kur pie vakarinam butu tikai vini un mineraludens, bet velak vakara gaita butu pieejams bars, ko jus pasutitu? :)
Mojitu, Long Island Ice tea, vai Malibu ar ananasa sulu :)
Arī esmu Mojito piekritēja, Tequila sunrise
Mojito, rums ar kolu
jammm... Mojito vasarā ir diktam labs!!!
Cosmopolitan ir garšīgs, tradiconālajam saldējuma kokteilim nav ne vainas...ja pie vieno kādus grādus ( piem ar Pina colada), strawberry daiquiri.
Mojito, Malibu ar ananāsu sulu, vai vienkāršais Martini ar sprite, citronu un ledu :)
cuba libre - rums ar colu un laima sulu,parasta "skrūve" (vairāk puišiem ) Mojito, Pina colada, zemeņu daiquiri! :)
Piekrītu ari Martini ar sprite nav ne vainas. Martini arī ir bianko un rose, liekas tā sauc, viņš ir mazliet rūgtāks.
Zemeņu daiquiri un Margaritas man ļoti garšo vasarās.
man jau liekas, ka visi, kokteiļi, aks ir augļaini, bet ne saldi ir lieliska izvēle kāzām vasarās.
Un ir vērts padomāt par koteiļu nosaukumiem. Pagājušo vasaru biju kāzās, kur bārā bija speciāla dzērienu karte, no kuras varēja pasūtīt kokteiļus piemēram - "Ābeles (jaunā pāra uzvārds) pieskāriens" (man liekas, ka tas bija mohito), "grieztingriežās"- skrūve, "aizmirstošais" - tequlas kokteilis u.c.
Ir doma uz galdiem likt šampānieti un vīnu bet stiprākus dzērienus gatavot kokteiļos ar interesantiem nosaukumiem...
varbūt kāds var ieteikt kādu kas uzņemtos so pienākumu kāzās un kam butu izdoma kokteļu pagatavošanā un pasniegšanā! velams no Vidzemes.
jooprojam mekleju bārmeni kāzām...iesakiet kādu!