FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Alkohola aprēķināšana - alkolātors

k
krishcha 18.08.12. 19:09 | Kāzu datums: 29.09.2012

Atvainojos, ja atkārtojos. Droši vien daudzām, tā pat kā man, sagādā problēma saprast, cik tad īsti alkoholu vajadzēs kāzām. Nejauši atradu alkolātoru. Varbūt jums noder.
http://www.spiritsandwine.lv/?m=57

14 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
bonijaunklaids 09.09.12. 20:15 | Kāzu datums: 03.08.2013

:)Paldies noderēja...pārliecinājāmies,ka nebijam paši rēķinot daudz kļūdījušies ;))

S
Serenitija 14.09.12. 19:23 | Kāzu datums: 19.07.2013

labs :D :)

i
ilzish 14.09.12. 23:35

rēķinot pēc tieši šī kalkulatora, nopirkām alkoholu 2,5 kāzām... :p

d
d_dance 15.09.12. 22:25 | Kāzu datums: 24.05.2013

Katrs alkolātors man saka kaut ko citu un man nav ne jausmas cik viesi var izdzert.. un ko viņi dzers.. :) Šis jautājums reāli mani nomoka visvairāk no visiem pagaidām..

.. nu vismaz vīna krājumi man jau mājās noglabāti.. bet ar pārējo nesaprotu ko iesākt..

Jūs aliņu arī domājat ņemt?

Dacitte 15.09.12. 23:39 | Kāzu datums: 03.08.2013

paldies! noteikti noderees! :)

L
Lenia 18.09.12. 11:14 | Kāzu datums: 27.07.2013

Mums alus būs, jo mans topošais vīrs saka: "Kas tās pa kāzām bez alus!" :D

K
Kerija86 20.09.12. 18:19 | Kāzu datums: 07.05.2011

Mums alus palika pāri daudz, kaut gan kāzas svinējām vasarā, toties stiprie dzērieni, vīni un šampji tika izlakti visi, ņemot vēl vērā, ka pirkām ar riktīgo rezervi! mans secinājums - ja ir kvalitatīvs alkohols, viņu arī dzers vairāk nekā lēto un negaršīgo...

Žipčiks 25.10.12. 10:10 | Kāzu datums: 22.09.2012

Neviens alkolators nezina jūsu viesus un viņu paradumus labāk par jums!!!! Ja būtu pirkusi alko pēc šī alkometra, aizietu galīgās auzās. Es pēc sentēvu metodes mēģināju savilkt galus kurš ko dzer un cik varētu izdzert 2 dienās. Protams, vissa kā palika pāri :))

i
inita337 25.10.12. 13:08

Vakar piesédámies sim jautájumam.
Rékinájám péc dzirdétas "tautas metodes", ka vidéji 0.7 l stiprá pudele uz vírieti un 0.75 l vájáka pudele uz sievieti. Tad nu vidéji vajadzétu pietikt. Atseviski papildus vél izskaitolajám, cik vajadzés sampaniesa pudeles (tíri matemátiski - 1 pudelé 5 glázes, katram pa vienai glázei trís piegájienos - péc ceremonijas, pirmajam tostam un pie tortes péc micosanas), ka arí alu un sidru nákamajai dienai un tiem, kas (to vajadzígo daudzumu grúti noteikt, jo nezinam, cik viesi uzkavésies nákamajá diená, cik dzers u.t.t.).
Salídzináju ar augsták minéto alkolatoru - mums bús par 3l vairák stipro, par 7 l mazák vínu, par 2.5 l vairák Martini (aperitívs), par 7.5 l vairak sampis, alus un sidrs kopá apméram tikpat, cik tur minéts alus.
Pagaidám orientéjamies uz so daudzumu, bet 100% párliecíba nav. Drosi vien, ka laicígi sáksim iepirkt, un ja beigás vél bús saubas, tad gan jau kádu pudeli piepirksim klát.

k
kakene99 28.10.12. 22:27

man liekas ka sievietei 0.75l vājā ir par daudz mēs cikk esam tusinjus rīkojuši vienmēr vājā ir palicis pāri ļoti daudz , jo nezinu ka citi pie mums ir tā ka priekšroku sievietes dod šampanietim ko dzer visu vakaru nevis vīniem, citas sievietes dzer arī stipro...nu tas tā mana pieredze..varbūt varat kāda ieteikt kādu labu vīnu?

S
SanAn 19.08.13. 14:01 | Kāzu datums: 24.08.2013

Par alko..... nu nezinu, man viss ir sapirkts - šņabis, viskijs, šampi, vīni, alus, colas, priekš vārtiem un kūjiniekiem - 150 Ls.
Meklēju internetā kur ir atlaides, un tad braucu pirkt.

Pati alkohola daudzumu biju sarēķinājusi pirms atradu alkolātoru. Un izrādās apmēram vienādi "domājam" ( vīnu ņēmām gan mazāk kā alkolātors rādīja, un stipros ņēmām vairāk.).

Tad jau sestdien/svētdien redzēs, vai pietika ;)

Šodien savilku visas izmaksas, tomēr esam aizrāvušies - 2600 Ls (gredzeni, kleita, kleitas meitiņām, uzvalks, apavi, viesu nams, ēdināšana, alko, dekori, kāzu vadītāja, degvielas, fotogrāfs, muzikants, make up, manikīrs, torte, puķes, dāvanas vecākiem, vedējiem).

Principā jau sīkumos nenormāli salasās.

S
SanAn 19.08.13. 14:02 | Kāzu datums: 24.08.2013

ups, tas nebija domāts šai tēmai :D

A
Anniņa123 19.08.13. 14:22 | Kāzu datums: 08.08.2014

Man pazīstamā nupat precējās, viņi ņēma alkoholu kaut kādā iestādē, kur sistēma tāda, ka neizdzerto pēctam var atdot atpakaļ. Manuprāt ideāli! :)

S
SanAn 19.08.13. 14:36 | Kāzu datums: 24.08.2013

Valmierā "Dzērienu fabrikā" arī ir tāda iespēja.

Bet nu - kad viņi man sastādīja tāmi, par dzērieniem, ko izvēlējos..... Veikala Nika bāzē to visu var dabūt krietni lētāk. Un ja ņem kasti, tad dod atlaidi, arī tad ja plauktā redz, ka ir atlaide. (iznāk- atlaides summējās).