FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Alkohols pastaigai vasarā?

minnia 02.05.11. 08:17 | Kāzu datums: 29.07.2011

Sveiki,esmu aizdomājusies par šampānieša glabāšanu pastaigas laikā.Vasarā ir karsts,vai mašīnā nesakarst,kamēr pie tā tiek pie kāda konkursa?bail ka kāds apšļakstās ...varbūt jāliek salonā pie kondicioniera?kā jūs darījāt?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
I
Ilvux 02.05.11. 09:27 | Kāzu datums: 19.08.2011

Nezinu,varbut var to aukstum kasti ielikt bagaznieka???Nu kur saldejumus parnesa jurmala?Varbut kads var aizdot?

minnia 02.05.11. 09:38 | Kāzu datums: 29.07.2011

parasti jau njem kastes, lai ir peec dzimstrakstu nodalas un pastaigai....diez vai saliidiis...vnk interesanti vai kaada par to domaajusi..

Bailey 02.05.11. 10:06

Nu, visiem viesiem mazā ceļojumā laikā nevaru iedomātie,s kā var saglabāt aukstu šampanieti. Jaunam pārim kādam īpašam brīdim - jā, ledus kastē...

minnia 02.05.11. 11:38 | Kāzu datums: 29.07.2011

nevajag jau saglabāt aukstu..vnk lai pēc tam dikti silts nešļakstās ļoti....

Zhagatinja 02.05.11. 13:19 | Kāzu datums: 15.07.2011

man ir speciaala soma , kur ielikt shampaanieti un 2 standarta glaazes , to sanjeemu daavanaa jau pirms laika .......pagaajushaa vasaraa izmantoju pirmo reizi aaraa bija ap 35 , priekspusdienaa iznjeemu no ledusskapja ,ieliku kastee, bet vakaaraa bija joprojaam veessss....... nebija satraukumi , ka glaazes sapliisiis.....
nezinu gan kur man sho daavanu iegaadajaas , un aizdot nevaru , jo shii kaste man ir Budapestaa