Kāzu plānošana
Alkohols
Alkohola tirdzniecības bāzes
Sveikas meitenes, vai var man kāds ieteikt bāzi kurā tirgo kvalitatīvu bet nedārgu alkoholu - Rīgā?
Zinu vienu pie VEF, vai ir vēl kādas?
Šausmīgi feinie vīni un šampji ir veikalā Vine Stock, kas atrodas Čiekurkalnā 1.garās līnijas un 4. šķērslīnijas stūrī. Tas ir veikals - bāze, kas atvēries pirms kādiem 2 mēnešiem tikai. Un cenas ir brīnišķīgas, žēl, ka tā veikala nebija pagājušogad, kad pati precējos.
Jā, šajā reklāmā esmu pati ļoti ieinteresēta, jo veikals atrodas kvartāla attālumā no manas dzīvesvietas. Negribu lai tas brīnišķīgais iestādījums aizvērtos nepietiekama apgrozījuma un reklāmas dēļ. :D Vēl kas, man pārdevēja teica, ka, ja ņem summā ap / virs Ls 30, tad noteikti runājama atlaie, tā kā nekautrējaties, runājiet, prasiet. Un pārdevējas ļoti feinas - visu sīki un smalki par vīniem izstāsta.
Atvainojos, ka varbūt ne pa tēmu...:) Sakiet vai nezinat kādu vietu, kur var iegādāties glītas stikla pudeles?
Varbūt var mēģināt stikla karafes? Vai arī otra iespēja palūgt draugiem nemest ārā to kas pēc svētkiem paliek pāri un aplīmēt ar jautriem tostiem vai bildēm - tā teikt personificēt katru pudeli un nekas nav jāpērk... Man arī šī lieta aktuāla un es jau apziņoju radus ārā nemest un sakrāt :) :) :)
Par stikla karafēm bija doma, bet tās izmaksās dārgāk un iepatikās ideja ko uzlīmēt virsū :) Ja ir zināms, kur var iegādāties lētas stikla karafes - būtu jauki, ja kāds padalītos ar info!:)
Mums arī bija nepieciešamas tās stikla pudeles. Vedējmāte teica, ka esot kaut kur Grīziņkalnā, bet īsti nevarēja pateikt, kur tieši. Līgavainis šodien brauca pirkt, pati vēl neesmu redzējusi:) bet dabūja veikaliņā VomFass paa 0,40-0,60 sant. gb. Bija arī Rito, bet padārgas 1,60Ls, mums vajadzēja diezgan daudz, priekš atrakcijām un vārtiem, tāpēc izvēlējāmies lētākās.
Kada tilpuma tas pudeles ir?:) Un kura VomFass?:)
Vom Fass veikaliņus atradīsi tirdzniecības centros
"ALFA"
"SPICE"
"Olympia"
Meitenes sakiet kur var dabut stirpo alkaholu?Protams lai nebutu dargi..:)