FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vīni

Lindiņa_E 31.05.10. 12:51 | Kāzu datums: 30.07.2010

No vīniem īpaši daudz neko nesaprotu..
Varbūt kāda var ieteikt kādu garšīgu, bet ne pārāk dārgu vīnu? Varbūt kaut kur ir akcijas?

17 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Zanch 31.05.10. 13:12 | Kāzu datums: 18.09.2010

Jautājums- kas ir nedārgs vīns ? Mēs esam ļoooti iecienījuši Gruzijas vīnu Old Tbilisi- gan sarkano, gan balto,mmmmm ļoti labs. Maksā aptuveni četrus latus, bet 5dien redzēju, ka Rimi bija akcija baltajam Old Tbilisi un maksāja 3,25 . Bet grūti pateikt, vai tā ir laba cena, ja nepieciešams pirkt, piemēram, kāzām un vairumā

k
krabitis 31.05.10. 13:20 | Kāzu datums: 24.07.2010

Mēs darījām tā: ja ieraudzījām veikalā kādu vīnu par pievilcīgu cenu, nopirkām vienu pudeli pagaršošanai. Mājās mierīgā gaisotnē nogaršojām, ja mums garšoja, tad ņēmām tik ciet! :)

V
Vin:) 31.05.10. 13:41 | Kāzu datums: 24.07.2010

Njā - kas kuram ir garšīgs - jo vienam liekas, ka sausais vīns ir dzerams, citam liekas, ka sausais vispār rauj muti čiekurā un labi ir tikai saldie deserta :D
mēs darījām tā, ka sarkano ņēmām pussaldo - Maipo, baltos savukārt, divu veidu - viens arī Maipo un otrs Badagoni - skaitās pussaldais, bet reāli ir salds, Gruzijas vīns - liksim uz galda vienā vietā tādu, otrā tādu - ja nu kas, pamainīs :)

piekrītu, ka Old Tibilisi ir labs, Talisman dažu veidu tīri neko.
varbūt nosauc cenu amplitūdu, kādu domājat atdot par pudeli - tad arī saņemsi adekvātākus padomus :) no lētākiem, piemēram Dreamer, Level Blanck ir tīri dzerami :)

Lindiņa_E 31.05.10. 15:47 | Kāzu datums: 30.07.2010

Jā, būšu piemirsusi cenu pielikt, biju domājusi līdz 2.50 plus mīnus
man pašai ļoti garšo Lambrucso, bet pa 3 Ls negribas pirkt - ļoti dārgi sanāks uz to cilvēku daudzumu, jo tas jau nebūs vienīgais akohols

V
Vin:) 31.05.10. 15:58 | Kāzu datums: 24.07.2010

Nu šajā cenā tiešām labu nav daudz, bet, ja meklē - var atrast :)
Mēs, piemēram, savus Maipo arī sapirkām ELVI Trakajās cenās par 2,79; kamēr ikdienā šie maksā pie piecīša - ķer akcijas!!
Samērā bieži akcijas ir Grand Castillo - samērā salds, tāpēc daudziem garšo.

Es personīgi neiesaku ņemt uzlabotos Kagorus - tos ķiršu, upeņu utt... tās ir vienkārši šausmas. No lētajiem kaut cik dzerams kādreiz bija arī kagors, kas ir matētā pudēlē - pudele tāda uz leju paplatināta - siluets kā šampja pudelēm apmēram. Domāju, ka viņš ir nopērkams arī tagad - pati gan sen neesmu dzērusi :)

J
Jauka_Raganina 31.05.10. 16:49 | Kāzu datums: 18.08.2011

Man ļoti garšo saldais Bollino - gan sarkanais, gan baltais - RIMI laikam ar 2,59Ls par pudeli - bet, ja ir akcija - tad pa 1,79Ls :))))

k
krabitis 31.05.10. 20:33 | Kāzu datums: 24.07.2010

Jā, mēs aŗi nopirkām saldo Bollino. Un arī uz akciju, dikti garšīgs, pat man vīnu nemīlei garšoja. :))

Lindiņa_E 31.05.10. 20:40 | Kāzu datums: 30.07.2010

Paldies jums par atsaucību! :)
par tiem kagoriem piekrītu - ja agrāk bija ok, tad tagad tiešām saturs neatbilst cenai..

V
Vin:) 01.06.10. 08:55 | Kāzu datums: 24.07.2010

redzēju, ka Rimi tagad LevelBlanc (ar zirdziņu) akcija - pa 2.15 pudele - gan sarkanie, gan baltie - tas priekš cenas ir adekvāts un negaršo ar pavisam lēti :)

Madeline 02.06.10. 16:22 | Kāzu datums: 14.08.2009

Par tādu cenu, ja vēlies vīnu, tad noteikti jāvaktē akcijas vai pat jāapgādājas ar klienta karti kādā dzērienu veikalā!
No baltajiem vīniem man ļoti garšo rīslingi... manuprāt, ar to nevar nošaut greizi... uz savām kāzām man palaimējās salīdzinoši lēti nopirkt Super neto...
Alkoholu kāzām vispār sāku iepirkt kādu pusgadu iepriekš, tāpēc izdevās visu sapirkt tad, kad veikalos bija akcijas.

Lindukiii 02.06.10. 18:12 | Kāzu datums: 02.07.2011

pilnigu piekritu MAdeline par rislingiem :)
tie tiesam ir arkartigi gardi un nezinu nevienu,kam tie negarsotu !
jautajuma autorei ieteiktu paintereseties vai kads no draugiem vai pazinam tuvakaja laika nebrauc uz vaciju,jo te var rislingus nopirkt par 2 , 3 eur tadus,kas lv kadus 6 vai 7 ls maksa...ta varesiet noteikti daudz naudinas ietaupit un galda bus gards vins :)

Lindiņa_E 02.06.10. 21:20 | Kāzu datums: 30.07.2010

Uz Vāciju diemžēl neviens nebrauc..
Jā, citu alkooholu varētu jau teikt ka sapirkuši uz akcijām un caur paziņām, tagad tik tie vīni palikuši

S
Stirniņa 02.06.10. 22:22

No savas puses ieteikšu Gruzijas vīnus, ar šo izvēli garām nenošausi, piemēram Tamada Tvishi baltais, Tamada Pirosmani sarkans u.c Tamada sērijas vīni, ir gan pussaldi un sausie. No savas pieredzes teikšu, ka sausos vīnus izvēlies tikai tajā gadījumā, ja kāzu mielastā pasniegsi zivis, kā piemēram mums bija lasis krējuma mērcē, citādi mūsu mentalitātei iet tuvāk pussaldie vīni, bet par gaumi jau nestrīdas, lai izdodas!

Madeline 03.06.10. 09:16 | Kāzu datums: 14.08.2009

Par Gruzijas vīniem... man Gruzijā dzīvo draugi un draudzenes vīra tēvs, kā reiz, strādā vīnu rūpnīcā... viņi smejas, ka Gruzija nemaz neeksportē tik daudz vīna, cik nopērkams pie mums un citur aiz Gruzijas robežas, tāpēc, kā īstā Gruzijas vīna cienītāja, Rimi un citos mūsu veikalos nopērkamos Gruzijas vīnus nepērku! Lai gan tiem nav ne vainas, tomēr Gruziju nav pat sapņos redzējuši! :D

V
Vin:) 03.06.10. 09:58 | Kāzu datums: 24.07.2010

Ai, zin, man jau šķiet, ka ja mēs par produktu autentiskumu sāksim runāt, vispār varēs pirkt tikais īsto mājas vīnu :)
Vakardien redzēju ELVI te pieminēto BOLLINO ar akciju - 1,69 pudele - gan sarkanais, gan baltais. pati dzērusi neesmu, bet meitenes te iesaka :)

T
Tulpe1 10.06.10. 16:25

Nu, es varu ietekt ieiet kādā no Vintage veikaliem. Tur parasti izvēlos vīnu pasākumiem, parasti tur vairākiem vīniem ir akcija un pārdevējas parasti zina, ko ieteikt.

S
Sintra 10.06.10. 17:02 | Kāzu datums: 22.08.2009

Man patik tie, kas ar balto zirgu virsū. Tāds neitrāls vīns - ne salds, ne skābs. Vai arī ir vēl tie, kuriem tās pudeles tādas kā nedaudz šķības, bet nosaukumu nezinu, arī tagad Prisma veikalos akcija, zem 3 Ls.