Kāzu plānošana
Alkohols
Kur šobrīd ir akcija Bosca šampanietim?
Man stulbi sanāca- nepaguvu nopirkt Depo Bosca šampanieti par akcijas cenu. Zinu, ka ir Maximā, bet tur nav tik lēti, kā bija Depo. Varbūt zināt, kur vēl šim šampanietim ir akcijas cena?
Man ari interesē šis jautājums!!
Līdz 16.05. Prismā zelta BOSCA pa 1,79 Ls :)
Super, paldies, es ar mēģinu sadabūt tieši šo :)
Stokmanī baltais BOSCA 1.99LS ( 5dien vēl bija) vēl redzēju akciju Latvijas balzāma veikalos visam BOSCAm cenas neatceros
ja nemaldos IKI arī pagaišo nedēļu BOSCA bija akcijas..
Maximā vakar redzēju, ka ir akcija, ja nemaldos - cena 2,55 Ls.
Būs rīt jāiegriežas Prismā :)
Mēs nopirkām Depo, jo tur bija izdevīga cena arī citam alkoholam, tā visu vienā reizē :)
Šobrīd Depo ar Depo karti atkal akcija Bosca gan baltajai, gan zelta
Prisma BOSCA ar zelta etiketi 1.79LS
Kurš no BOSCA jums labāk patīk?
Bosca ar balto etiķeti ir IKI par 1,99Ls. Akcija no 25.05.-31.05.
Es tikai balto esmu nogaršojusi un to arī nopirkām kāzām.
Ar dzelteno - PRSIMA - Ls 1,79
Bet Jūs dzērāt to Bosco šampānieti no Prisma veikala (ar balto etiķeti), pudele maksā ap 2.80 un no Depo veikala arī ar balto etiķeti. Depo veikalā tas šampānietis ir rugtāks un negaršīgāks. Vai arī man likās?
Man labak garšo BOSCa ar zelta etiķeti.
Bet esam iegādājusi abas.
Un nu nekādi negribēšu ticēt, ka tirdzniecības vietai (Prizam/ Depo) ir kāds sakars ar šampanieša garšu.
Depo šobrīd akcija - Bosca gan ar zeltīto gan balto etiķeti maksā 1,79 Ls... :)
ar ko Bosca šampanietis ir īpašs??
daudziem viņš vienkārši garšo... iespējams tāpēc, ka ir viens no saldākajiem... :)
Un vēl bez tam, Bosca šampanietim regulāri ir atlaides dažādos veikalos un cena ir laba, kas nav mazsvarīgi, ja vajag lielu daudzumu!:) Pati 4dien Depo nopirku 3 kastes, pa 12 gb katrā...
Bosca šampanietim visās pudelēs būtu jābūt vienādai garšai :) Un atlaides uz tiem 1.99Ls (1.89Ls) ik pa laikam ir gan Stokmanā, gan Iki, gan Rimi, gan Maximā, gan Depo. Nedomāju, ka mūsu brāļi leiši katram veikalam piegādā citu šampanieti. Garšu var ietekmēt arī tas, vai šampanietis iepriekš atdzesēts, tāpat kas pirms tam vai šampanieša lietošanas laikā tiek ēsts/dzerts. Pēc šokolādes viss liekas skābs, pēc citrona viss liekas salds, utml.
Man pašai Bosca liekas labs, jo nav tās riebīgās piegaršas (raugs vai kas tas ir?), kas ir Rīgas šampim. Man Bosca liekas +/- tikpat garšīgs kā Martini Asti, bet cenu pat salīdzināt nevar.
Bosca ar zelta etiķeti akcijā veikalā Super Neto, cena - 1.69,- !:) (Lētāk kā Depo, žēl, ka pati jau pagājušajā nedēļā tur nopirku...)