Kāzu plānošana
Alkohols
2010 g. meitenes- Akcijas cenas dzērieniem 2010
Sveikas visas 2010 gada līgavas :)
Man ienāca pratā, ka mēs varētu padalīties ar info par akcijas alkoholu un bezalkoholiskajiem dzērieniem veikalos, lai atvieglotu viena otrai šo lietiņu iegādāšanu.
Nu tad aiziet :) un Paldies jau iepriekš visām :)
Sula
Gutas sarkano vīnogu dzēriens MAX, 0.89 LVL/2 litri
no 20.04.2010. līdz 26.04.2010.
http://www.iki.lv/lv.php/akcijas/iki_buklets
5 lapa no 8
IKI arī BOSCA šampis pa 1,99 :)
Akcija?
Es te skatījos, ka pgājusogad tas lēkājis akcijās no 1.69 līdz 1.99 par pudeli, ta kānesaprotu.
Un vēl var DEPo ielūrēt, kātur ar cenām.
Jā, pirms laika Rimčikā bija pa zemāku cenu, bet tagad cik esmu skatījusies nekur nav zemāk par šo cenu :) DEPO gan neesmu bijusi, jāpaskatās būs..
Un vēl, salīdzinoši liela alko izvēle un labas cenas ir PRISMā
Sestdien biju prismā- šampim nekā.
bet Apelsīnu sula Tymbok (vai kaut kā tā) 0.39 LVL/ litrā, kas ir salīdzinosi laba cena.
Nopirku kasti (12 iekaojumi). 4.68 lLL
Tā tiešām laba cena :)
Būs ar jānopērk, līdz kuram akcija?
neatceros līdz kuram, piedod,
bet ja vari tad aizšauj jau šodien līdz tuvakajai prizmai :)
Es Tukumā, bet rīt noteikti aizšaušu pirms lekcijām ;) Paldies par info
Rīgas šampis pa 2,50 Ls ir Kimko, www.kimko.lv
Tā nav laba cena
DEPo pa 2,25 LVl Rīdzinieks
biju arī depo, krasta ielā bija par 2,49 Ls.
Kāpēc tikai augusta meitenes? man (kā jūlijniecei) šķiet, ka zem šīs tēmas varētu pulcēties mēs visas :):)
ļoti laba tēma!
Mēs pirkām coca cola (kokteiļu jaukšanai), tiesa gan pag.nedēļa supernetto pa 0,66 LVL lielā pudele!
Nezinu, vai vēl šodien ir, bet pagājušo nedēļu redzēju veikalā "TOP!" 2,5l PEPSI pa 0,69 vai 0,79 Ls.
Ņēmu vērā ieteikumu un nomainīju :)
Šodien biju DEPO, diemžēl šampanieti BOSCA neredzēju. Gribēju iegādāties, bet nekā! Tātad jābūt IKI?
Man arī kāzas jūlijā, pašlaik alkoholu tēma ļoti aktuāla. Starp citu, ja kādai nepieciešamas mazās Rīgas šampanieša pudelītes, tad Rīgā Balzāma veikalā uz Barona ielas pa 0,99 Ls tagad akcija. Jelgavā diemžēl šīs pašas firmas veikalā 1,15 Ls. :(
Uz Barona ielas(36?) atvēries jauns alko veikals - devīze alko mazumtirdzniecībā par vairumtirdzniecības ceām. Dažiem alko pat papildus atlaides - ir iespēja labus vīnus dabūt par labām cenām (pat par 40-50% lētāk kā standarta cenas veikalos)...
Rimi Galerija Azurā Jacob's Creek vīni bija 5.19Ls, tagad pa 3.19Ls
Un visos Rimi vīni ar ķenguru - Australian Bush = bija 3.45, tagad 2.65Ls un Carlo Rossi bija 3.19Ls, tagad = 2.59Ls.
Jau nu ir interese par vīniem, tomēr un lielāku daudzumu labu vīnu nopirkt var daudz lētāk.
Vakar bijām DEPO, nopirkaam BOSCA šampi :)
Tiesa gan mēs bijām Berģu Depo :) Iepirkām arī nedaudz stiprā alkohola un vīnu.