Kāzu plānošana
Alkohols
Vai pietiek?
Cilvēki 66 (ieskaitot 3muzikantus, 5 bērnus).
šņabis 20 l
brendijs 10 l
vīns 20 pudeles
šampis 30 pudeles.
kā jums liekas vai pitiek? ja nē, kuru marku pavisam noteikti vajadzētu palielināt? paldies.
Man jau šķiet, ka noteikti pietiek!
Skatoties kādi viesi ir, cits var izdzert 1l, cits nedzers nemaz to taa grūti pateikt cik vajag
ja vēlies piedzērušos viesus nopērc vēl kastiDDDDD;
Vajadzētu pietikt. Pierēķini tikai alkoholu vārtiem, nopērc dažas liekas pudeles.
parēķināju, ka tev uz cilvēku sanāk 0,45 l. saka ka vajag 0,50 l uz cilvēku! tā kā pietiks un ne jau visi pieaugušie dzers!
pēc pieredzes iesaku nopirkt vēl kādu Vermutu vai kaut to pašu "uzlējumu", jo, piemēram sievietes ne visas dzers stipros vai šampi un vīnu.
tas jau kā kuras sievietes... piemēram, manu viesu starpā zinu, ka tieši vīns un šampis būs vispopulārākais, bet tādu vermutu vispār neviens nedzers...:)
Mans bārmenītis teica, ka esiet izvēlējušies precīzu daudzumu uz tādu skaitu ar mazu rezrvīti, bet diezvai kaut kas paliks no rīta pāri,tā kā no rīta padomājiet par aliņu!:) Bet, ja paliks pāri šampiņš un vīns un vēl kādi auglīši un ogas, tad no rīta variet uztaisīt boli - visi parasti par to ir sajūsmā!:)))
Un - vermutu var uzjaukt ar šampīti - tad dzers!:))
nu no rīta mums ir paredzēta pirts. tā kā tad esam domājuši, ka tad būs alus. vienkārši paskatoties tos rakstus, kur rēķināts alkahols, ta liekas, ka varbūt pa maz. bet tad atkal domāju, ka tā vienmēr liekas pirms jebkurām svinībām, ka nekas nepietiks. tad es nu tā, prasu, kā no malas izskatās :)
Ar tiem alko dzērienu veidiem, domāju, ka ir ok, ja ir kāds brendijs, baltais stiprais, šampis un vīns, ja vēl klāt pērk vermutu, tad jau viss galds ar alkoholu vien :D
Nevaram jau arī izpatikt katram viesim, ja negribēs kāda dāma dzert ne vīnu, ne šampi, lai dzer limonādi :)
BET JAUTĀJUMS - uz cik cilvēkiem jūs liksiet dzērienu komplektus?
Mēs domājamvidēji uz 10cilvēkiem vienu komplektu.
Alkoholu komplektus.
jā, tā esmu dzirdējusi, ka gan ēdienu (gaļas, zivju plates), gan alko liek apmēram uz 10 cilvēkiem...
bet par alkohola veidiem runājot, tā jau ir, ka tur jāskatās ļoti individuāli... mums vīns būs tikai 4-5 pudeles, un es pieļauju, ka visas arī paliks neskartas...
mums viesu nams teica, ka uz galda būs 8 alkohola komplekti! būsim 3+/- 55 cilvēki.
Nākamajā rītā pēc kāzām mēs visi gājām pirtī un pēcpusdienā bija paredzēts doties prom no viesu nama, tāpēc iepirkām bezalkoholiskos alu, kas svinētājus veldzēja nākamajā rītā pēc karstas pirts!