Kāzu plānošana
Alkohols
Alkohols vārtiem
Meitenes, es sāku baidīties no tās vārtu būšanas.. visi kaimiņi apziņoti un mums tik panāk ziņas, ka tur un tr, tādi un tādi vārti būs, es nezinu cik ņemt līdzi pudeles!:)
Cik jūs plānojat un rēķinat vārtiem?
Kāpēc uzreiz vajag pudeles? Vai citu neko nevar dot???
Nē, nē var jau! Bērniem domājam končas maisiņos salikt, bet no večiem jau ar končām neatpirksimies:)
Šampis - tā lētāk un man šķiet glītāk, nekā šnabja pudeli dot... Un ja vēl ar atiķetēm speciāli priekš vārtiem, vai nebūtu labāk???
Mums būs šampis, vīns vārtiem, bet jautājums ir cik? Cik vārtus rēķinat, ka uzorganizēs?
Nu labāk parēķini vairāk un ja paliks pāri, būs ko uz galda uzlikt. Jūs tak labāk zinat cik no paziņām, draugiem, radiem, kaimiņiem ko teikuši...
Mums bija kādi 5 vīni, 3 kaut kādas stiprās pudeles un dažas kastītes Rafaello, tas ar krietnu rezervi, protams, pietika un pāri palika :) Mums bija 3 vārti.
nu es ar ap 5 plānoju, bet varbūt, ka nebūs nemaz.... kaimiņi var atnākt tā pat apsveikt!!! Grūti pateikt! :)
Viena lieta jau ko runā tā, bet tā reāli praktiski... nez, laikam jau jāpaņem uz 10 vārtiem ir un miers.
mēs vārtiem norpiksim mazās Rīgas šampja pudelītes. Tagad SUPER NETO Ls 0.84 un šokolādes! :)
Es arī gribēju mazās šampja pudelītes, bet manējais pateica, kad tā būs smiešanās (par tiem kuriem dosim) :( Nezinu, tad jau droši vien skatīsimies kaut ko citu
Mums grozinā būs kādas 10 pudeles,dažādas markas alkahols+sinepju burciņa+medus burciņa,uztaisīšu feinas etiķetes un būs o.k.Bērniem- saldumi.Es domāju ka paliks pāri,bet labāk lai paliek pāri ,nekā pietrūkst:)
meitenes paskaat - kā Jums liekas, vai jaaaptur mašīnu pie vārtiem, kurus ir uztaisījuši pilnīgi sveši cilvēki! man tas liekas tik muļķīgi....es nevarētu svešiem cilvēkiem taisīt vārtus, lai tikai alkoholu dabūtu!!!!
Mazās pudelītes arī manējais uzskata par izsmieklu, šis ir tāds vienīgais jautājums, kur viņš tik stingri ir izteicis savu gribu, ka jābūt kārtīgam lielam grozam, lai nav kauns:)
Bet nu domāju ka uz 10 pudelēm grozā jārēķinās būs točna:)
Man jau liekas, ka jāaptur pie visiem vārtiem, jo tie ir kā laba vēlējumi no citiem:) Savādāk jūs tādi lepni aizbrauksiet un cilvēki jums aiz muguras nelaimi novēlēs:(
Mēs arī esam taisījuši svešām kāzām vārtus, bet ne jau lai dabūtu alkoholu. Vedējmāte bija zināma un viņa palūdza, lai uztaisām, jo tas taču ir interesanti.
Arī māsicas kāzās braucām gar slimnīcu un māsiņas bija uztaisījušas vārtu, pilnīgi sveši cilvēki.
Tie svešo vārti jau ir viss interesantākie, jo tas ir pārsteigums :)
protams, ka jāpietur arī pie svešiem! Tā tak tradīcija - taisīt vārtus, kad ierauga jauno pāri. Mums arī svešie taisīja un tieši tiem var arī sapirkt mazās šampja pudelītes, puslitra šņabīšus. Pazīstamajiem, ko nopietnāku, nepazīstamajiem, pīrāgi, mazie alko. Mums arī svešie stādināja, sanāca pat tā, ka abos virzienos busiņi apstājās, satiksmi nobloķēja, vieni pat paši uzdāvināja - kūpinātu vistu :D, kamēr otriem darījām, ko jamie gribēja, tikmēr jau tie aizbrauca, lai mašīnas tiek tālāk :( nepaspējām pat apdāvināt.
Man jau liekas, ka jāstājas pie visiem vārtiem,pazīstami tos taisa,vai nepazīstami.Tā jau tāda sava veida atrakcija.
Jā, tas ir forši, kad svešie ar uztaisa, vienalga kādu motīvu vadīti, bet action jaunajiem:))
Es sapirku vīnu vārtiem... gan balto, gan sarkano... neatceros precīzu nosaukumu, bet bija Vintage kaut kas... katrai pudelei klāt bija atslēgu piekariņš sirds formā... tāpēc arī iepirkām... ģimene notestēja un teica, ka arī pats vīns esot labs... ceru, ka vārtu veidotājiem ar tā liksies :D
būs arī konfekšu kastes un vēl kādi nieciņi gadījumiem, ja bērni vārtus taisa... lai nav jāmulst, ka vīns vien mašīnā...
Mēs gan domājam pirkt mazo tilpumu pudeles - mazos šampjus, mazos šņabīšus un brendiju, liķierus utt. Uztaisīsim speciālas kāzu etiķetes utt. Vārtus jau netaisa, lai alkoholu noslauktu, tāpēc nedomāju, ka kāds būs vīlies, ka pudele simboliska un vairāk kā suvenīrs.