Kāzu plānošana
Alkohols
Coca colas pudeles uz skaista kāzu galda...
Sveikas!
Ko sakāt par plastmasa Coca colas pudeļu atrašanos uz svinīgā kāzu galda? Piemēram, mana māmulīte ir kategoriski pret un iesaka no sākuma saliet suliņas skaistās stikla krūzēs. Colu salikt uz kafijas galdiņa, jo kam vajadzēs, tas paņems, bet uzreiz nelikt. Jo izskatās nu tā, nevisai....Lai vismaz pirmās svinīgās bildes pie kāzu galda ir smukas.
Interesanti ko domajat jūs? :)
Es piekrītu tavai mammai. Nebojās visu skatu :)
Ja ņem mazās (ne 2l) pudeles un tās ieliek starp sulas krūzi un ūdens krūzi, kas neslikti izskatās un alkahola pudelēm, domāju, ka nekāda vaina nebūtu. Varbūt vērts pamēģināt kā izskatās viss kopā?
es ari piekritu tavai mammai-to visu var novietot uz kafijas galdina,kas atradisies blakus,lai var panemt tas,kurs grib,bet uz galda jabut skaistam stikla karafem:)
Ui, stikla pudeles nu gan dārgi izmaksā... izskatās varbūt tā neko, bet nu daudzums, kas nepieciešams būs... ui, pat nespēju iedomāties. Drīzāk jau piekrītu Tavas mammas teiktajam, ka sākumā nav ta kola uz galda vajadzīga un var nolikt maliņā uz kafijas galdiņa un kad jau būs iesiluši tad paši paņems. Mēs arī tāpat darīsim.
Ļoti labs risinājums tavai mammai, jo līdz 12mitiem viesi tā kautrīgi neņems un tad jau kad sāksies neoficiālā daļa un visi iesiluši.. paņems :) nu un tad jau būs vienalga kas uz galda kas zem :D :D :D
Es ar' piekrītu tavai mammai! :)
Mums bija tā kā Tava mamma saka. Sulas (Cido utt), bija salietas lielajās stikla krūzēs, bet Colas un Sprite uz atsevišķa galdiņa. Klausi vien mammai :)
Noteikti piekrītu tavai mammai ;)
mums arī bija uz atsevišķa galdiņa. vēlāk vakara gaitā tās pašas pārceļoja pie lielā galda :)
jā mums ar tā pat būs jādara kā saka tava mamma, jo skats nav skaists, vai arī jāsaka viesiem lai tur pie kājām nevis uz galda!
oi nemaz tik tāl nebiju aizdomājusies!!! Labi, ka ir kas atgādina!!! :))
mums bija visi tādi dzērieni nevis divlitrīgajās pudelēs bet 0.5, bet jā, arī sakuma bija pie bāra!
Šī iemesla dēļ mēs no šī dzēriena atteicāmies vispār.
Es gan domāju, ka nav nekāda problēma kaut kāda Coca Cola pudele. Vai tad slikti izskatās oriģinālais iepakojums? Varētu padomāt, ka neviens Colu nav redzējis? :))))) Un ja viesi ir no tiem, kas tādu dzer, tad kāda starpība. Viņiem tas būs pieņemami, ja tā stāvēs uz galda. Mums būs galdi atsevišķi, un tad varam izvēlēties, kam likt, kam nē. Opīšiem varbūt arī neliksim...
Uz gada vakariņu laikā bija stikla karafēs salieta limonāde. Ja godīgi, man liekas, ka coca-colas un citas plastmasas pudeles bojā skatu. Bārā gan bija attiecīgās pudeles. Mums ir ļoti skaistas bildes no mielasta. Daļēji pateicoties arī skaistajam galda noformējumam.
Runa jau neiet par to, ko ir vai nav redzējuši. Vienkārši ne īsti izskatās un iederās uz galda tādas plastmasas pudeles.
Ja gribat lai galds izskatās skaisti, tad vismaz sākumā tās plastmasas neliekat uz kāzu galda. Ja vēl gādīgie kāzu viesi pirms jūsu atbraukšanas pamanās daudzus ziedu pušķus arī iestarpināt uz galdiem, tad skats ir par rubli! Labāk salikt uz atsevišķa galda īpašos dzērienus - kā džins, martini, tekila, rums + colas u.c.soft drinki. Iesaku netērēt naudu sulām uz galda, jo pietiek ar H2O. Sulas + visādi dažādi ēdieni un dzērieni tikai izsauc nepatīkamas kunģa reakcijas. Ja sula ir uz atsevišķā galda tad tas kurš gribēs to iedzert arī aizies un ielies, bet pēc pieredzes esmu redzējusi, ka tad tikai sulu sajauc kādā kokteilītī. Ūdens ir ekonomiskāk un vairāk veldzē nekā sulas (no pieredzes smalkajos pasākumos un restorānos)!