Kāzu plānošana
Alkohols
Izlejamais alus un stiprie dzērieni.
Varbūt kāda var ieteikt vietu kur var nopirkt izlejamo alkoholu. Protams ne šampi bet konjaku, brendiju utt
mani savukārt interesētu, kur var nopirkt alu mucās... nu kaut kur uz litriem 20-30... nu var arī lielākas vai mazākas, bet neesmu vēl atradusi vietu, kur kaut ko tādu var dabūt
Brenguļu alus?
Cik tev tāli lietuva? Tur alus ir 40 sant. litrā:) Mums saimniece pasūtīja:)
Kaut kur Jelgavas ielā (Rīgā) alu var muciņās nopirkt, taču nemāku pateikt, kas par alu, un kā to firmiņu sauc....
Lietuva ir nemaz nav tālu, laulājamies Skaistkalnē, kas ir pierobežā, bet īpašajā dienā nebūs laika vēl braukt pēc alus... bet būs jāapdomā.
bet mani dikti ieinteresēja tā Jelgavas iela Rīgā... var'but vari sīkāk aprakstīt tieši kur Jelgavas ielā? esmu tur redzējusi izkārtni (pretī Lenta12) ar Piebalgas alu... varbūt tu to domā?
mmm, Skaistkalne...:) Mana dzimtā vieta:)) Tad jau tak radi var aizbraukt pakaļ:))
man tētis izlejamo alu 30litru muciņu pasūtīja vietējā vasaras kafejnīca kur ir izlejamais alus. Interesējāmiea arī Užavā, arī tur piedāvāja izlejamo alu.
iveta 25 līgavainim vecmāmiņas no Valles un Bārbeles... bet nu vecmāmiņas, kurām nav tiesību, kur nu vēl mašīnas, pēc alus neaizbrauks :(
bet būs jāsāk intensīvāk par to alu muciņās interesēties... teikšu, lai līgavainis kārtīgi apzvana visas alus darītavas, jo pirms 2-3 mēnešiem visas esot atbildējušas, ka alu mucās nepārdodot, tik varot dabūt tās, kuras jāliek pie krāna (nu tāda, kas bāros), bet mūsu svinību vietā tāda nav :(
Deisiii varbūt vari pateikt tieši kurā vasaras kafejnīcā? varbūt man ar izdodas turpat dabūt :)
Mums arī bija alus izlejamais, muciņu pasūtījām Aldarī (Aldara alus bija) un iekārtu arī turpat, protams, pēc svinībām gan muciņa, gan iekārta bija jāatved atpakaļ. To visu dabūjām Rēzeknē.
Atvainojos - bišku nesapratu ko isti tev vajag:) Piedod:)
Mums viesu namā bija tā iekārta, tāpēc atlika tikai sameklēt alu muciņā ko pielikt pie iekārtas. Tapēc jau laikam tā arī nebija problēma.
Tos krānus var īrēt:) Man liekas, ka Aldarim kaut kāda sieviete ar to nodarbojās un viņi arī piedāvā metāla mucās...
Njā, ja tikai vecāsmammas, tad nekā...
Ja nav noslēpums, cik jums tas izmaksāja? gribas jau zināt arī aptuvenās izmaksas
Ilzemuc,
Alus pats 30 l maksāja, laikam 9 Ls, bet iekārtas cenas tiešām nepateikšu, jo to mums pa draugam pazīstams Aldarī iedeva, bet vispār var iznomāt...
aizgāja jau nepatēmu :(
Ja ir jautājums par izlejamajiem alkaholiem, tad rodas pretjautājums, ko tad var izliet?
* Šnabi - to arī mēs kāzās izmantosim, jo vecāki pasūtīja pa zināmiem un pārbaudītiem ceļiem jau speciāli aiztaisītās pudelēs bez marķējuma;
* Ļurci (citreiz pat ļoti labu) - ir dzerts, bet kāzās nelietosim;
* Brendiju (neesu redzējusi un vairāk šķiet ka to kaut kā sajauc ar šnabi);
* Alu - parasti mucās, ko var izīrēt no alus devējiem. Mēs piemēram pasūtīsim Užavas alu, jāiemaksā iemaksa par mucu un to atgriež atpakaļ, kad mucu nogādā atpakaļ. Visi tribumbasi iet līdzi.
Kur to dabūt - man grūti teikt, jo parasti to kārto vīrietis.
ja razotajs alum nedod lidz kranus - tos sutot atseviski ludzu sakiet kada razotaja alu lietosiet - tyiem medz atskirties savieno0jumu diametri...
mes parasti nemam uzavas un tepat riga pasutam kranu un dzesetaju...
Kādreiz Lielvardē uz jāņiem Lāčplēša alu ņēmām izlejamo no ražotnes,varbut nekas nav mainījies. Ja kada meklē labu alkoholu, varu dabūt ne izlejamo, bet lētāk nekā labākās akcijas veikalos,vīnus gan nepiedāvāju, jo tie gan ir pa akcijām noperkami lēti visur.Sen gan neesmu interesējusies ar cenam,bet ja kādai interesē varam sazinaties privati kristine-s@inbox.lv un es noskaidrošu.
Izlejamos stipros dzērienus varat skatīt "Vom Fas" labo garšu veikalos.
Izlejamo Alu piedāvā "Madonas alus darītava". Alus pieejams gan pudelēs, gan muciņās, speciālās iekārtas nav nepieciešamas, piegādi uz svinību vietu var sarunāt.
Mums ar būs Užavnieks!!! :)
lāčplēša alu diemžēl vairs lielvārdē nedabūt- ražotne ir pārcelta uz liepāju, turpat kur taisa līvu alu, jo tagad ir viens īpašnieks abiem