Kāzu plānošana
Alkohols
alkohols
Sveiki visiem!
Kurš zin kur var lētāk (nekā veikalā) nopirkt alkoholu?
Kaut kā internetā nevaru sameklēt kādu bāzi, kur to var izdarīt.
Pa priekšu pateicos visiem, kas piedāvās kādas jēdzīgas domas:)))
es tev varu pastāstīt kā mēs darījām- mēs vienkārši 4 dienas pirms kāzām iegājām maximā un sapirkāmies visu ko, jo bija atlaides. atlaides ir nepātraukti un vienmēr var atrast kaut ko labu.
Jā, es arī par tādu ideju domāju. Vienkārši dzidēju, ka alkohola bāzēs var nopirkt daudz lētāk, bet to ko es skatījos, nemaz nebija tik lēti:((
Tev pazinjas vai draugi neceljo daudz? varetu savest no arvalstim, ja brauc uz letajam vai ari caur lidostam, protams, ja ir tadi, kas daudz celjo, bet butiba es ari domaju, ka drizak maximas vai rimi, kur vienmer kadam alkoholam bus atlaides un to visu var pamazam iepirkt, citreiz vienam alko atlaides, citreiz savadakiem :)
manuprāt vslētākais alkohols ir veikalā IKI mēs pirkām tur.
vēl protams SUPERNETO.līdz šim uz "ļevajām" partijām netikām.
bāzes tev neko lētāku nepiedāvās,kad mēs gribējām patiešo pirkt caur krogu, tad neko nevinnētu, tad labāk pirkt uz akcijām.arī internetā neko lētāku neatradu.
Mēs pirkām bāzē "Brūnis" Saldus raj. Viņi ļoti labi zināja ieteikt ko tieši cilvēki pērk kāzām, kas ir ejošāks šādos pasākumos. Uz 60 cilvēkiem mēs iztērējām 300 Ls. Protams nekādus ekstra dzērienus nepirkām.
Pilnībā piekrītu par regulārajām atlaidēm lielveikalos! Mēs ar jau pusi no nepieciešamā alkohola esam iegādājuši, balstoties uz akcijas alkoholiem- vajag tikai regulāri krietnu laiciņu pirms kāzām sākt apmelēt veikalu alkohola plauktus- uz tici man- gan jau trīs mēnenešu laikā radīsies gana labas akcijas! Un rezultāts būs- lētāk k'bāzē...:)