Kāzu plānošana
Alkohols
alkohola markas
Sveikas!
man doma ir par 4 dzērieniem- šampis- simboliski, vīns- tā pavairāk vīna dzērājiem, un tad šņabītis un brūnais.
nu tad jautājums šāds- tās, kuras pērk šādus dzērienus- kādas markas brūnos un baltos jūs pērkat? nu protams, otardu un henessey es nepirkšu. par bonaparti runā, ka esot baigais sūds.
???
nu kā man viens visai izlepis draugs par tevis uzdoto tēmu izteicās: "Bonapartus, marsus, merkūrus es pats nemūžam nepirktu, bet, ja uz galda ir tikai tādi, tad man vienalga un dzeru to, kas ir!"
Domāju, ka tev jāvdās pēc šī principa - jarocība nav tik liela, tad nav ko iespringt uz Tulamoru un Džeimsonu pirkšanu. Viesi nāk pie tevis uz kāzām nevis krutu šmigu izdzerties:)
nu tur jau tā lieta.
tulamors un dzeimsons ir viskiji, un viskiju nemaz tā visi nedzer. ko no brendija?
es jau arī neesmu par tiem marsiem, bonapartiem utt, bet, piedodiet, šajā pasākumā man nekam naudas nav žēl, bet alkoholam man točna ir žēl- tas ir pretīga, ka bez tā nu nekur. :(
nu mums jau arī tur tādi izlepuši dzērāji. tāpēc jau arī raustos. pēc tam d.... (sorry) :)
bet tāpat jau dzers to, kas uz galda stāvēs.
mums ir Russkij razmer un Bonaparte no LB oriģinālais izlejamais 1,5 l pudelēs, veičos tāda nav + martini un šampis, kā arī otram rītam alus
mums kāzās labi aizgāja no brūnajiem ( Atlantis).Sieviešu kārtas pārstāvēm patika tā saucamie lipīgie liķierīši (Šarlote un Mia Bella).
vīns un šņabis tajā vakarā nebija īpaši topā,bet tas jau viss no publikas atkarīgs.
pirkām maximā,jo tur šķita,ka ir nedaudz lētāk tas viss:)
zinu, ka Hektors ar nav laba manta, drauga draugi nesen par to pārliecinājās...
a kā tur tajā LB ir- 'tu caur paziņām vai pati gāji, runāji. ar savām pudelēm?
Tulamors - litrs maximaa maksāja 10 Ls - nav taču nemaz tik traki, un vīriešiem jau patīk...
topošam viens draugs tur strādā, tad nu arī ielēja, neesmu vēl garšojusi, tāpēc nemāku teikt vai labāks par veikalā nopērkamo
Mēs gan visu vēl neesam iepirkuši, bet publika mums sakarīga:) - skaidri zinu, ka pretenziju nebūtu nevienam arī, ja būtu merkūrs. Bet principā mums viesiem gaume tāda, ka labāk iet tīrās mantas - viskijs, labs šņabis, labs vīns. Saldie (martini, šarlotes kaut kā nerullē). tad nu tā arī pirksim. Nu jā - alus otrai dienai un šampis saskandināšanai:)
Mans personiskais atklājums par lielu pārsteigumu pašai, ka otrā rītā daudz labāka sajūta ir, ja iepriekšējā vakarā dzerts tikai šņabis (ļoti labs), nekādu pēdu:) :) Pati pabrīnījos...
pagaidām iepirkts Teacher visītis.
nu man viens topošais radinieks pateica- ar litru uz diviem par maz, divi 0.7- tieši laikā.
Nopirkām brendiju Napaleonu (nezinu vai labs, neko no tādām lietām nesaprotu). šņabi pirkām Kazachenski (it kā esot normāls).
Izlejamais brūnais LB vismaz tas, kas mums bija arii labs, nebija tāds pretīgi ass... Bet nu runājiet par to privāti labāk kur un kā, ja... citādi cilvēkiem var sanākt nepatikšanas....
Nu es to izlejamo nepirkšu. nezinu, vienā dienā bijām veikalā- viss raibs no tām pudelēm.par brūnajiem runājot- man pašai viņi visi liekas vienādi.
no stiprajiem mums bija šņabis (mernaja vai kaut kā līdzīgi viņu tur sauca, tādā plakanā pudelē), tulamors, metaxa. visus apmēram vienādi dzēra. no švakajiem baltais vīns, sarkanais vīns, carolains, martini. martini gandrīz viss palika pāri, carolains varēja būt vairāk un vīnu gan balto, gan sarkano vienādi dzēra.
Galvenais,lai pats pasākums būtu izdevies,jo viesiem ir svarīgi labi jauno pāri laulības ostās pavadīt,nevis šiku šmigu dzert.Galvenais,lai šampis nav par skābu un labs šnabis,jo parasti vecajiem jau tie siprākie dzērini patīk-Russki Razmer būtu gana labs.Ir garšīgs un salīdzinoši lēts vīns-ap 3 lati par pudeli-Moskatel,baltais deservīns un rozā!
Tiešām domas par šmigu uzdzen stresu,vai pietiks,vai patiks!!? Iepirkam viskijus tris veidus tualamore,jamisonun tichers.Šnjabīšus arī pārs veidus,ar atlaidem finlandija-9ls(1l) un vek kautkads baltais.Nepirkam saldos jo tiešm tiem ir maza piekrišana,dažādībai rumu nopirkām Bacardi.No vīniem izvēlējāmies tikai sarkanvīnu,gruzīnu kindzmarauli,māla pudeles.Sanāca 0.7 stiprā dzēriena katram,vīns 10 pudeles,šampis 35 pudeles(pie paziņas Asti Martini par smiekla naudu),tas viss 50 cilv.,cerams pietiks!
Biezie neesam taapeec buus Nemiroff, Hektors (ljoti garsigs- ar aboliem un kafiju), baltais muskatvins, sarkanais Bostavan (16% ii-haaa..) un nezviedziet, bet shampis pa 1,4ls (svetskoje igristoe?), jo man Rigas un Asti NEGARSHO..
mums buus konjaks ,schnabis viins, balzams ar sulam ,martini,schampis tik schampi es gan gribu zelta ,jo man tas rigas schampanietis negarscho (es nav nekada alko dzeraja;)))bet ja ko iebaudu ta garschigu vismaz;))protams uz galda gan nopirkschu lai markas ir daudzas lai izvelas to ko sirds karo;))protams no ta kas ir;)))
mums arī tas pats šampis, tikai dabūjām ar atlaidēm pa 1,19! man Asti nopirkts pie mašīnas, ko pašiem iedzert pa kluso, bet Rīgas man tiešām nepatīk