Kāzu plānošana
Alkohols
Cik vajag šampi uz 60 cilvēkiem?
Nevaru nekaadi saprast cik vajag shampi uz 60 cilveekiem.
Shapanieti visi iedzers pie baznicas peec lauliibu ceremonijas, bet kuraa briidii veel dzer shampi, citi saka ka micosanaa, bet cik es kaazaas esmu bijusi micosanaa neko nezdeera tikai sveciites tureeja rokaas.
Kaa juus reekinaajaat un kuraa briiidii dzersiet.
Nu katrs jau dara ka grib un dzer kad un ko velas.Pastastisu ka darijam kad bijam vedeji.
Kad atbrauca ligavainis pec ligavas tad pec puska pasniegsanas kopa ar tiem viesiem kas ir majas iedzeram sampi.Bijam 8 cilveki izdzeram 2 pudeles,nedaudzpalika pari.Tad pec ceremonijas bija Jaunmoku pili pirmais valsis un cienaja jaunie visus viesus.Videji rekina 5-6 glazes no pudeles.Tad pa celam mazaja celojuma laika iedzeram sampanieti un tad gan pec micosanas pie tortes dalisanas dzeram sampanieti.Protams kas velejas.
mums bus 40cilveku pirksim 60pudeles cerams ka pietiks ja neskaita to ka schampi ne visi dzer;)))
Jus traki,katram cilvekam pa 1.5 pudelei?Nu parekini ,ja dzerat pec ceremonijas tad uz 40 cilvekiem vajaga 8 pudeles,nu kaut vai 10 nu un micojost 10.Labi uz galda uzliksiet 10 un vel pa celam un izperkot idzersiet 5 pudeles.Nu zini 40 pudeles bus atliektiem galiem.Jus tak sampi vien nedzersiet?
Mums uz 50 cilvēkiem bija 25 pudeles - un pilnīgi pietika, pat pāri palika ja tā var teikt - dzērām otrā dienā un vēl "lielceļu laupītājiem" atdevām kādas 3 :)
tiescham?? es jau ta nobijos ka sakaitijam katram pa pudelei un parejo ja nu kas;))))tagat pat smiekli naak
mes jau ta rekinajam alko ka man liekas daudz paliks paari konjaku vien sapirkts jau 25 pudel neskaitot schnjabi martini vinu un brendij;)))) nu ta gan apdzirdischu tautu;)))))
es te palasu traks var palikt, kur tik daudz alko vajag. Mees uz 60 cilveekiem esam plaanojusi 20l snabja, 10l viskija, 15 l martiinii un kaadi 10 l viina, tos visus uz galdiem, bet par to shampi nebija skaidriiba, jo to dzer ieprieks pie bazniicas un veel peec tam, pie galdiem jau man liekas reti kurs dzer shampi, no vins saak saapeet galva( vismaz man), taapec es prasiiju kaa citaam. Es saakumaa domaaju 30 pudeles nopirkt, bet tagad saaku domaat varbuut ar kaadaam 25 pietiks, nu taa apmeeram.
Nu ar šampi ir tā, ka 5i cilvēki iztukšo vienu šampja pudeli, respektīvi - 150 g šampja uz galviņu, ja cilvēku skaits ir 60. tad 12 pudeles vajag, bet nu par ļaunu nebūs vēl kādas 2as piepirkt klāt
man bus 60 cilveki - 15 pudeles
Mums bija 60 cilvēki un 36 pudeles - gan vārtiem, gan atrakcijām, gan pie baznīcas, gan apstājoties un ēdot raušus...
Pēc tam bija pie kūkas un otrā dienā...
Mums palika kaste pāre (12 pudeles), tā kā nepārforsējiet!
MAN ZAKSĀ TEICA- 1 pudele uz 7 cilvēkiem
Neaizmirstiet vēl par bezalkoholisko šampanieti (Mežezers) priekš bērniem uz šoferiem! Mēs ar rēķinājām 150 ml uz galviņu pēc svinīgās daļas, bet ja plāno pie kūkas vai pie pirmā tosta tad protams *2. Jap mums zaksā ar teica, ka 100 ml iet gļāzē - tātad 1 pudele uz 7 cilvēkiem.
Mēs izmēģinājām vienu šampi un sanāca 7 glāzes.. mums 42 cilvēki un pirksim kādas 15 pudeles
nu šmpi jau neviens tā nedzer kā vīnu. šampis jau simboliski, tāpēc es arī rēķināšu, ka no 1 šapmja sanāk 7 glāzes.
Mums kaazaas buus 55 cilveeki,domaajam 30 pudeles ssampaaniessa!
mums kāzās uz gandrīz 60 viesiem... bija 32 šampja pudeles! ...pāri palika 1 pudele...
bija arī bērnu šampis...kas bērniem sagādāja ļoti lielu prieku!!!:)
Mums uz 60 viesiem uz 3 stundām bija 30 pudeles šampja, pāri nekas nepalika :) Bet bija vēl arī vīns :)
mums uz 55 cilvēkiem bija 2 kastes Rīgas šampīts. viena bija rēķināta pēc ceremonijas, no kuras, protams, palika pāri un otra pēc mičošanas no kuras arī palika pāri, bet tas, kas palika pāri noderēja vēl otrā dienā un atkāzās.
Man buus apm.70 viesu - principaa visi jauniesi, uz bazniicu buus pat liidz 100.
Mees neemaama 100 pudeles shampanieti. (man kaazas buus 3 dienas, un visas manas draudzenes principaa dzer tikai shampi).