Kāzu plānošana
Alkohols
Alkohols kāzām
Sveiki ! Jautājums par alkoholu kāzām kaut kā netieku gudra .. kaut kas ir nopirkts cilvēki būs 60cilv no tiem 10 bērni un 2cilvēki kuri vispār nelieto alkoholu -pašlaik ir nopirkti 6l degvīns 2l viskijs ,2l rums ,24pudeles 0,750 ml šampis un 15 pudeles vīns ,sāku domāt vai gadījuma nevajag vairāk visu? Kāda ir jūsu pieredze?
Tagad piepirkām klāt vēl alko-6l rums,6l viskijs,6l vodka,11pudeles sarkanvīns,20 pudeles baltvīns,24 pudeles šampis un 30 pudeles alus,bezalkoholiskie apmēram +- 50l..Ļoti ceru,ka pietiks ,jo īpaši ,ka viesu skaits samazinājās uz 50 cilv no kuriem 9 ir bērni.
Mēs savām kāzām izmantojām šo kalkulatoru http://alkoutlet.lv/calculator Mums pietika ar to aprēķināto daudzumu, nedaudz palika pāri vīns, ieteiktu vairāk iepirkt šampanieti. Bet tas atkarīgs arī no kompānijas gaumes.
Man bij uz 47 cilvēkiem, 15 litri viskija, 10 litri šņabja, 3 litri ruma, 6 pudeles šampanieša un 4 alus kastes. Es vairāk skatījos un jautāju viesiem , kas labāk garšo. Neredzēju jēgu pirkt vienādu daudzumu visa, un pēc tam lai mājās tas viss stāv :)
Tātad vajag vairāk cik es tā saprotu? Kaut līgavainis saka ,ka pietiks,bet man iekšā ir nemiers ,jo viesi ir tādi ka nevar zināt kā kuru reizi ,citreiz daudz izdzer,citreiz maz ..un ,protams,atkarīgs no tā cik karsta diena būs?!
Man uz 20 viesiem bija 25 vīni, 16 šampanieši un 12 stiprie dzērieni (viskijs, tekila, degvīns, rums).
Bet kāda 1/3 palika pāri, jo diena bija karsta un viesi vairāk dzēra kokteiļus, kas bija man sarūpēti dzērienu kartē
Man uz 20 visiem ir 10 pudeles ar vodku, 6 viskijs, 6 brendijs, 6 vīns un 12 šampanietis.