Kāzu mēnesis
Jūlijs, 2010
Jūlija līgaviņas
Sviekas Mīļas meitenes. Mēs Varētu dalīties savās izjūtās, darbiņsos kuri jau ir padarīti un kuri vēl jadara!
Kāzas tiks svinētas --
2.jūlijs 2010.gads:
kuksiitis
ritinbucite
3.jūlijs 2010.gads:
MarijaHut
inesenese
alise1988
cerins
mākonītis
7.jūlijs 2010.gads:
Ilāna
9.jūlijs 2010.gads:
skypresent
Shunia
10.jūlijs 2010.gads:
Zandy
Sanylat
zaniitesh
liiga_setina
Trīnīte - Liepāja
jamaica
Našķis
Chikitita
Foxija
marcīts
Keisa
Arina
pienene_12
Miks
agatta
Mazinnaa32
antrantra
ilze_egle
Pankucinja
Montaliine
16.jūlijs 2010.gads:
Kristty 24 - Liepāja
evenstar
aila
17.jūlijs 2010.gads:
dzirkste - Rīga - kāzas svinēs Jelgavā
buksis
Jena - Rīga - kāzas svinēs Rēzeknē
sweet09
elukins
alisija
Filzens - Vīne
ievuciits
Ezere
Axeriana - Rīga - Kāzas svinēs Siguldas rajonā
Rashela - Rīga - Kāzas svinēs Rīgā
zaiga87
chiekuriite - Rīga
beauty Belle - kāzas svīnēs Rīga- Jelgava
bfly
vittuks7
Ērglīc -svinēs Cēsu pusē
23.jūlijs 2010.gads:
dosvidanie - Rīga - (Anna un Aleksandrs)
gm2010
evuce
24.jūlijs 2010.gads:
Zane.M - Jūrmala - Kāzas svinēs Jelgavas raj.
Vin:) - Rīga - kāzas svinēs Gulbenē
Vicis - Brisele, Rīga - kāzas svinēs Mālpilī
Zanduc
elinarikse - Rīga -kāzas svinēs Valkā
kikii81
umbrea
Dainuviite
iny!
aktumansmilais
30.jūlijs 2010.gads:
Lindiņa_E Kazas svinēs - Limbažu rajonā viesu nams "Meža Salas"
31.jūlijs 2010.gads:
Lindsy
Mantinja
Baibina25
Peliite3 -Rīga
cips
Levs
Baznīca, kleita, frizieris ir, pārējais vēl plānojas.
Mums plānojas 17.jūlijs. Svinību vieta sarunāta, viesu saraksts ari ir. Tagad skatos ielūgumus - gatavošu pati. Vēl šonedēļ jasarunā vedēji, muzikanti un fotogrāfs.
Mūsu datums ir 17.jūlijs. Vedēji ir, baznīcā datums aizrunāts, viesu nams atrasts, tik līgums jānoslēdz, un viesu saraksts arī puslīdz ir gatavs. :)
viesu sarakst ar jau mums ir gatavs, ielūgumus jau esmu izdomājuis kādus vēlot, tik tagad jāsāk sarūpēt materiāli.
Varbūt kāda no jums zin , kur var nopirkt sarkanas auduma sirsniņas 2- 3cm lielas?
Ps. kurā vietā Jūs svinēsiet kāzas un uz cik cilvēkiem plānojat?
Laulāsimies Rīgā, bet viesu nams ir Jelgavā.
Pašlaik mums ir aptuveni 60 pieaugušie un 5 bērni.
Un kā jums, kurā vietā svinat, un cik viesi?
Plānojam ka Laulāsimies Rīgā, bet svinības Cēsīs!
aptuveni 50 cilvēki plānoti, bet iespējams ka kāds atkritīs vēl.
Katrā ziņā viss ir uzsākts laicīgi, bet darbi vēl ir pāri galvai! es te katru dienu skatos kleitas pušķus, tik neko nevaru izdomāt. Par kleitu ir skaidrs viens -pirkšu gatavu, nevis šūšu, un kad iestāsies pavasaris, jo gribās vēl tomēr svaru nomest! :))
Cik ilgi vispār esat kopā ar savām otrām pusītēm - pirms izdomājāt tomēr savas attiecības nostiprināt oficiāli!?
Es visdrīzāk kleitu šūšu, man ir pazīstama laba šuvēja, kas man ir šuvusi tērpu izlaidumam, kleitu māsas kāzām un viss ir bijis izcils. :)
Par pušķi es nemaz nedomāju, to pirks mans mīļums. Vienojāmies tikai par krāsām, lai būtu pieskaņots kāzu tonim.
Mums ar jūlijs,bet nu vel nekas nav izdarīts,jo nedzivojam Lv,bet cerams kad nakošgad aizies mums tās lietas.
Mēs kopā esam ilgi ,nakošgad bus 10 gadi,saderinājušies arī jau daudzus gadus atpakaļ,bet par precibam pat nebijām domajuši nekad.
ņemsiet bariņā? :)
Mums plānojas 24. jūlijs - šobrīd vēl tikai plānojamies - meklējam idejas visam utt., reālie darbi vēl nav sākti, bet mums svinības nebūs viesu namā un laulāsimies arī ne Rīgā, tā, ka nav problēmu, ka kāds vietiņu aizņems utt. Ķersimies klāt janvārī - tagad paši aprodam ar domu un baudam Ziemassvētku noskaņas :)
Auduma sirsniņas ir Hobbyset veikalā centrā - te ir reklāma ar precīzu adresi, bet pie Čaka ielas :) - gan sarkanas gan bēšīgas, kārbiņa (diezgan paliela - tāda liela sirds kādi 12 cm, iekšā arī daudz) ja nemaldos bija pa 1.80 :) Kā reiz ielūgumiem un citādiem smukumiem - pat tādas malziet polsterētas - noskatījos, ka gandrīz ideālas :)
Esmu prieciiga, ka kaut ko reaali arii esam saakushi dariit. Mums arii uz 24. juuliju. Vieta ir noskatiita, gaidu liigumu, tikai vinji veel nesuuta. Arii ar maaciitaaju sarunaats. Buus ceremonija briivaa dabaa.
Mees arii nedziivojam LV, bet biju aizbraukusi uz paaris dienaam un, ja visu kaartiigi saplaano, tad daudz ko var izdariit.
Kleitu nopirku Riigaa vasaraa ar atlaideem. Pirmo, ko piemeeriiju. Veel joprojaam patiik :)
Mums buus uz 80 cilveekiem, esmu runaajusi ar maakslinieci, kura ziimee ieluugumus. Starp citu, leetaak sanaak nekaa pirkt veikalaa gatavus. Noshokeejos par cenu Ls 2.20 Rozes graamatniicaa!
Muzikanti izdomaati, aizrunaati. Florists arii. Izdomaaju, kaadu puskji gribu. Par frizieri gan nezinu, nav neviena zinaama, kas taisa smukas kaazu frizuuras. Bail iekrist, lai nesnaakstu torte ar sveciiteem uz galvas. Make-up maakslinieci atradu internetaa, veelaak jaaaizraksta. Fotograafam aizrakstiiju, tikai shis nezin, vai nebuus prom no LV, jaaraksta veelaak. Vispaar jau man liekas, ka veel daudz laika.
Ar otro pusiiti esam kopaa.. nu jau februaarii buus 7 gadi.
paldies par info. centīsos ieskriet tanī veikalā!
Esat baigie malači, ka nedzīvojot LV rīkojat kāzas! Manuprāt tas ir diezgan grūts un smags darbs.
Man par laimi ir jau frizierīte, un arī kas make-up ir kas taisīs!- abas radu un draugu lokā! :))
Starp citu pati esmu friziere, un ja nu kadai ir kas padoma varu sniegt konsultaciju!
Mēs svinēsimies Liepājas rajonā, viesi būs ap 40.cilvēkiem, kleitu pirkšu un februārī būs mums 3gadi kopš esam kopā, kā arī mums aug maziņš ķipariņš! :) Mēs nekādi netiekam sarunāt vedējus, tas nekas, ka dzīvo virs mums, vnk viņi reti kad mājās, bet ceru, ka pa brīvdienām beidzot aizrunāsim.
jā, man arī jau padomā gan makeup cilvēks, gan frizieris, gan florists un visādi citādi izpalīgi tā, ka ir sajūta, ka viss izdosies - šobrīd tiešām novērtēju, ka tik daudz talantīgu radu/draugu/paziņu :)
vienīgi kleitai šuvēju meklēju "ārpusē", bet daži telefonnumuri jau ir un arī modelis, kādu vēlos noskatīts un uzlabots atbilstoši manām vēlmēm un sapnim, tā, ka ir sajūta, ka būs labi :) mēs gan vēl neesam vecākiem atzinušies un draugiem arī nē - tāpēc pagaidām rosīšanās notiek tikai ap to, ko varam izdarīt paši un pa kluso :)
Kur klānojat svinēt? Esat jau svinību vietu izvēlējušies?
Mums ar ir maziņais ...
Man vēl nekas negribas darīt,cerams ka gribēšana uznāks nākošgad...
svinēsim Pāvilostā un svinību vietu esmu aizrunājusi, tik kad būšu tur jāizrunā ēdienkarte un jāapskata istabiņas sev un vedējiem.