Kāzu mēnesis
Jūlijs, 2021
Jūlija līgavas 2021
2021. gada jūlija līgavu sarunas
Sveikas damas. Ka noris planosanas darbi? Vai ir kas jau izdarits?
Sobrid esam svinību vietas meklējumos Cēsu pusē, dazas vietas ir jau padoma.
Kleita pasutita, bus gatava pec 9 menesiem, kurpes atrastas.
Muzika, ediens utt viss vel prieksa.
Musu datums bija planots 07/08/2021, bet sodien sanaca samainit un nu esmu Julija ligava nevis Augusta. :)
Sveiciens visiem!
Svinēšu kāzas savos laukos. Šobrīd apzinu ēdinātājus un lūkoju pēc lielās telts. Cenšos saprast, cik lielu telti ņemt uz 60 cilvēkiem. Varbūt kāda/s zina? :)
Ja nu kādam noder - ieteicamais telts lielums ir 2,5 m2 uz vienu cilvēku :)
Sveikas! Ceru, ka mums sanāk forša klačina par mūsu pieredzēm.
Mēs plānojam 30. jūlijā.
Šonedēļ ceram būt fināla fāzē par vienošanos ar viesu namu/ ēdinātājiem (2in1) Vidzemē, kurā ir pašiem sava āra svinību telts. (ļoti ceram, ka varēsim izbaudīt vasaru un laikapstākļi nepievils).
Esam nolūkojuši video un foto par ļooooti patīkamām cenām. Tagad, kad vienosimies ar viesu namu uzreiz rezervēšu datumu.
Baznīcā datums un laiks rezervēts. Pēc 2 nedēļām sāksim iet iesvētes mācības.
Esam norezervējuši dekoratorus un ir uzsākta saruna par kāzu ielūgumiem.
Viss vēl priekšā, bet pagaidām esmu ļoti mierīga un šķiet, ka nekas daudz jau nav ko darīt :) Haha
Sveikas,
Mans 1. Ieraksts papildināts:
- Kleita ✅
- Ceremonijas vieta ✅
- Viesu Nams ✅
- Saglabātā datumu dala izsutita, dala vel printejas, man ir ledusskapja magnetini gan latviski, gan angliski, jo viesi bus 2 valodas runajoši ✅
- Ielugumiem viss vajadzigais ir sapirkts, gatavošu pati ✅
- vedēji izvēlēti ✅
Šobrīd aktīvi runāju ar pāris ēdinātājiem, bet ir diezgan grūti, jo lielakajai dałai cenas ir astronomiskas, ir pat piedāvājumi €50 no cilveka plus korķa nauda.
Sveikas!
Kur jūs plānojat iegādāties alkoholu kāzām?
Vai ņemsiet bārmeni ar pilno servisu un alkoholu pēc tam uz realizāciju atgriezīsiet?
Esmu painteresējusies par bārmeņiem un pilno alko servisu iekļaujot gan glāzes, gan augļi,ledus.
Cenas diezgan iespaidīgas no 800-2000 eiro!
Gribēju zināt,kur jūs domājat pirkt vai kā labāk rīkoties?
Dzērienu izvēle un iegāde kāzām
Sveika, mēs pirksim veikalos, skatīsimies uz atlaidēm, kad būs akcijas. Bārmeni neņemsim, bet izvietosim dzērienus uz galdiem, lai viesi paši lej, ko grib. Glāzes iekļautas ēdināšanas cenā.
Mēs tieši tāpat kā AgyPink. Uz akcijām ķersim. Skaidrs, ka alus jāpērk ap Jāņiem. Pārējam ķersim akcijas un vislabākos piedāvājumus, Jau tagad esmu sākusi pētīt cenu par 1l, lai orientētos, kas ir lēti un kas nē. Tādējādi neplānojam iztērēt vairāk kā 500eiro
Jā, es arī rēkinos apmēram uz 500. Ap Ziemassvētkiem vajadzētu būt atlaidēm alkoholam.
Man tik ļoti patīk, ka tik savlaicīgi esam sākuši darboties, ka var ļauties un uz neko neiespringt. Ja par kaut ko nav idejas vai pārliecība, vienkārši gaidu īsto brīdi un gan jau pati informācija atnāks.
Pašlaik esam šādā statusā:
+ Rezervēts viesu nams un ēdinātāji. Arī ēdienkarte ir skaidra, kad nāks tuvāk, tad mazliet piekoriģēsim
+ Ir bijusi pirmā tikšanās ar vakara vadītāju par idejām un vēlmēm. Rezervējām arī mūziķus, viesu pārsteigumu, dekoratori, foto un video.
+ Ir vienošanās par laiku baznīcā. Kā arī esam pusē iesvētes mācības kursā.
+ Ir gatavs ielūgumu makets. Bet grūtāk man iet ar aploksnēm. Plānots, ka tie būs gatavi oktobra beigās/ novembra sākumā. Tuvākajiem dāvāsim Ziemassvētkos, draugiem- martā/aprīlī tik.
+ Ir skaidra ideja par fotosesiju un atpūtas vietu starp ceremoniju un neoficiālo daļu.
+ Esam uzrunājuši mūsu mīļos draugus kļūt par mūsu vedējpāri.
+ Spontāni izdomājām piemērīt gredzenus un atradām tādus, kādi mums abiem patīk. Tik, lai pieņemtu nesasteigtu gala lēmumu aizbrauksim vēl uz Sudraba namu paskatīties.
* Izskatās, ka nākošais gads pakalpojumu sniedzējiem būt ļoti aktīvs, daudzi jau ir aizņemti. Iesaku neatlikt uz pēdējo brīdi rezervācija. Ja, kas- padalamies ar saviem pakalpojuma sneidzējiem viens otrai!
** Nesen Maximā visiem vīniem un šampjiem bija 40% atlaide. Es ceru šādu akciju novaktēt atkal, jo sanāca ļooooti labas cenas.
*** Par mūsu plāniem neviens nezin, pat ne vecāki. To plānojam paziņot uzreiz ar ielūgumiem. Bet mums abiem kā fobija šis periods, jo visi jautājumi škiet aizmdomīgi no citiem, jo liekas, ka visi jau zin :)
Aaa..un ejam uz deju kursiem jau mēnesi reizi nedēlā. Bet mūsu mērķis bija vispār iemācīties dejot, ne tikai pirmo kāzu deju. Līdz ar to mācāmies tāpat, tad jau arī mūsu dejas sanāks.
Sveikas dāmas,
Tātad mūsu papildinājums:
✅ Kleita pasūtīta, būs izgatavota apmēram uz Martu, tad nolemsim, kur jāpiešuj un sańemšu mēnesi pirms.
✅ Viesu Nams
✅ Ēdinātāji sarunāti, ēdirnkarte saskańota
✅ Saglabā datumu magnētińi izsūtīti
✅ Fotogrāfs sarunāts
✅Videogrāfs sarunāts
✅ Mūzikis sarunāts
✅Tā kā kāzas būs ārā, arka un dekorators sarunāts
✅ Florists sarunāts
✅Pirmās dejas dziesma izvēlēta un deju instruktors sarunāts
✅Dziesma kad iešu izvēlēta
✅ Vedēji sarunāti
✅Dzimtsarakstu Nodałas darbiniece aizrunāta
✅Pasūtījām izlejamā alus mucu un glāzes no "Valmiermuižas" alus
Mums vēl:
Jāiemācas pirmā deja
Jāpiesaka auto
Jānopērk alkohols, to darīsim palēnām, kad būs atlaides
Jāizsūta ielūgumi, tos sūtīsim apmēram Februārī, lai dod atbildi līdz Aprīła beigām
Gan jau vēl daudz sīkumu, bet pagaidām bez stresa.
☑️Viesu nams rezervēts
☑️Ēdinātāji rezervēti
☑️Mūziķi aizrunāti
☑️vakara vadītājs
☑️iesvētes kursi izieti,lai laulātos baznīcā
☑️baznīcā laulību laiks pieteikts
☑️Foto&video
☑️Kleita
☑️Pieteikta vizīte pie šuvējas,lai atšūtu kleitu-jūnijā
☑️Vedēji
☑️ir skaidrs par gredzeniem, tos taisīsim janvārī
Meitenes, pie kā ejat/iesiet mācīties kāzu deju? Varbūt variet padalīties ar kontaktiem?
Man patīk, ka visas esam tik darbīgas un tik daudz jau izdarīts.
Nedzīvojam Latvijā, tāpēc mani kontakti nederēs, kāzas gan būs Latvijā
Dejot mācāmies pie Andas Zarembas un Ričarda. Fantastiski pozitīvi un enerģiski cilvēki, kuri mīl to, ko dara. Iesaku!
Mūsu progress tik tālu:
-Laiks baznīcā rezervēts
-Iesvētes kursi izieti
-Svinību vieta aizrunāta (tur arī ēdināšana notiek uz vietas)
-Kleita nopirkta
-Foto aizrunāta
-Pasākumu vadītājs ir
-Bārmenis ir, alkohols arī ir sarunāts pa lētāk naudiņām :)
Šobrīd aktuālākais atrast mūziķus, un drīz jau sākt darboties ap ielūgumiem. Tā kā sākts laicīgi, stresa pavisam nav :) Cerams, ka apstākļi atļaus mums visām nosvinēt brīnišķīgi plānoto!
Sveiciens! Piesakos arī uz jūliju, mums bija plānots 23.aprīlis, bet šodien izdevās pārcelt uz jūliju.
Izdarītais:
vienreiz biju uzmērīt kleitas vienā salonā, idejeiski atradu, bet neesmu nopirkusi. Jebkurā gadījumā mani maz satrauc tas, galvenais, ka fasons ir pilnīgi skaidrs un skaidrs, ka baltu noteikti negribu;
viesu nams ir atrasts un pierezervēts, ēdinātāji arī;
vakara vadītāji grib būt vedēji (reāli viņu pašu iniciatīva un viņi to ir darījuši iepriekš);
tikko uzsākām iesvētes mācību, ātrāk nesanāca, jo traki ar covidu utml. Mācītāji negrib ar tiešsaistēm noņemties;
ielūgumus un dāvaniņas viesiem arī ir sarunāts, kas sataisīs;
ir skaidrs par mūziku (aprīkojums, dj), vēl par grupu domājam - laikam vajag;
auto ir skaidrs apmēram, neesam pieteikuši tikai, gan jau izdosies;
pirmās dejas dziesmu esam izvēlējušies, dejot nemākam, bet gan jau iemācisimies :)
Foto meklēju palēnām
Kaut kad laikam jāuzraksta iesniegums dzimtsarakstu nodaļā, es pieļauju, ka sniegsim elektroniski
Man kaut kā vispār īpaši nav stresa par kāzām
Sveiki!
Kā jums iekšējās prognozes par covid jūlijā?
Mums kāzas plānojās uz 16.07.21
Izdarīts:
Sarunāts viesu nams
Sarunāti vedēji
Mūzika
Sarunāts fotogrāfs
Drīz iesim iesniegt iesniegumu dzimtsarakstu nodaļā.
Dekorēšanu domājam ņemt uz savām rokām, gribas kāzas tādā riktīgā lauku stilā, būs svinības šķūnī, ar meijām utt.
Svinīgo daļu arī domājam brīvā dabā, kā jūs dekorējāt svinību vietu?