Ceļojumi un izklaide
Citas tēmas
Sveiki! Priecāšos, ja padalīsieties pieredzē/dzirdētajā par šo dzimtsarakstu nodaļu. Izskatot dzimtsarakstu nodaļu bildes Rīgā un Pierīgā, šī piesaistīja visvairāk, tomēr iekš google...
Vai esat ņēmuši ātros aizdevumus internetā? Es te skatos www.ikredits.info - nevaru izvēlēties kuru ņemt. Varbūt kaut ko varat ieteikt?
Sveicināti! Esam elektroniski pieteikušies laulības reģistrācijai Rīgas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļā. Apskatoties bildes, tā likās vismodernāka Rīgā. Sanemot apstiprinājumu,...
Sveikas. Līdz kāzām vēl daudz laika - 11 mēneši, taču gribas jau pamazām sākt plānot atsevišķas lietas, lai nesanāk visu atstāt uz pēdējo brīdi. Datums tā kā ir izlemts, kas būtu nākamā gada...
Sveiki. Ka Jus sadalijat kazu viesus par vakara amatiem? mums kazas 18.08.18 un jasak jau mazliet planot!
Sveiki, meitenes! Vai Jus varetu ieteikt kur Riga varetu apgut kazu valsi. Bet tiesham loti labu Skolotaju. PAldies
Meitenes, padalieties pieredzē... Tām, kurām bijusi kleita ar atkailinātu muguru, kādu apakšveļu izvēlējāties? Vai tiešām visu dienu iespējams "nostaigāt" ar to līmējamo...
Vasaras sākumā svinējām kāza šajā brīnišķīgajā viesu namā.Tam var likt lielu plusu-gan par viesu namu,tā GREZNĪBU un tik Mīkstām gultām,gan arī apkalpojošam personālam. Man...
sveiki,nedaudz saku aizdomaties,Mes dzivojam Irija,bet kazas mums notiks Latvija 02.09, biletes jau tagad nopirkam uz LV un atpakal uz Iriju,bet tagad saku aizdomaties vai es varesu lidot atpakal...
Sveikas! Lūdzu ieteikumus par iespējamām viesnīcām, viesu namiem, kur pavadīt pēckāzu nedēļas sestdienu un svētdienu Latvijā, kas skaitīsies kā mūsu medus mēnesis. 'Vai jums ir kādas šādas vietas...
Sveikas :) lieta taada, ka iisti nesaprotam, ko iecelt "jaunaa paara godaa" peec tam, kad esam nomichoti.. Starp radiem, draugiem nav taadu ljoti stabilu paaru, kas nav preceeti vai arii jau reiz...
Intresetu tada lieta,ko Jus ieteiktu marsrutaa ieklaut lai viesiem un pasiem butu jaaredz pec kazu ceremonijas:) Cels saakas no Riigas lidz Viesu namam Ogres rajonaa:)
Sveikas! Vai kāda no jums ir izbaudījusi šo skaisto mirkli brīvā dabā, tieši Ventspilī vai tā rajonā? Ļoti vēlos kāzas pie ezera vai skaistā lapenē. Vai ir iespēja ka ceremonija notiek bez V....
Sveikas meitenes :) Padalieties lūdzu, kādas cenas šogad ir šim viesu namam? Kādas naudiņas izdevāt par telpu īri? Un cik viesu jums bija kopumā? Ņēmāt arī kādu mazo mājiņu ar klāt viesu...
Tā kā plānojam tikai sarakstīties, meklēju svinīgu kleitiņu (baltu, krēmkrāsas, šampānieša krāsā), kas būtu garumā līdz celim. Veikalos neesmu manījusi neko, kas patiktu, bet sūtīt no ārzemēm...
Kurā vietā Cēsīs ir iespēja apgūt kāzu valsi?
Liekas, pirmās grumbas ir klāt. Bet esmu lasījusi, ka pretgrumbu krēmus nav ieteicams lietot pirms 35, jo tā varot iedzīvoties daudz lielākās problēmās. Āda pierodot un pēc tam vairs patstāvīgi...
Sveikas, meitenes! Tā kā mati izauguši gana gari, un vienīgais, ko frizieri piedāvā, ir apgriezt matu galus, bet pārmaiņas tomēr gribās. Vēlos uzjautāt par jūsu pieredzi ar ilgviļņiem. Cik esmu...
Mīļās meitenes, varbūt kāda ir izpētījusi, kuri datumi kāzām ir labvēlīgi 2011. gadā? :) no tautas ticējumiem zinu tik, ka jāprecas ir jaunā (pilnā) mēnesī, lai visa būtu gana un viss laibais tik...
2010.gada 13.jūnijā pirmoreiz Jūrmalā notiks LĪGAVU PARĀDE® - ikgadējs pasākums, kas aicina stiprināt un paaugstināt sabiedrisko vērtību tādiem jēdzieniem kā ģimene, laulība un bagātināt katras...