Ceļojumi un izklaide
Joki un kuriozi
Ceremonija baznīcā
Kā Jums patīk šāda ceremonija? :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&feature=player_embedded
baigie jautrīši!!!
pie mums jau reti tādu ceremoniju kāds saprastu!
bet ir jautri!
ļoti patīk šis iznāciens. Oriģināli un atraktīvi. Un tas prieks, kas no viņiem staro! :)
Kā saka kāds mans paziņa - nevajag pārspīlēt mirkļa nopietnību. Laulības noslēgšanai ir jāpieiet ar atbildības sajūtu, bet ir lieliski, ja var vienlaicīgi arī ar tādu pacilājošu vieglumu!
Man nepatīk.
Jā, ok, viņiem ir jautri, taču savās kāzās neko tādu negribētu.
Man tas nozīmīgais un svētais mirklis neasociējas ar ko tādu, kas video parādīts.
Jautrības organizēšanu atstātu vecmeitu ballītē, kā arī pēc laulības ceremonijas.
Šis ir latviešu mentalitātei neierasti un dažiem arī nesaprotami. Personīgi man tas liekas - ļoti jauki un pacilājoši. Paskatieties uz viesu sejām - viņi ir ļoti patīkami pārsteigti un priecīgi.
Jā, latviešiem pierasts emocijas izrādīt raudot (kaut arī aiz laimes). Te no laimes dejo un lido :)) Paskatieties uz līgavas seju - pilnīgi staro! :))
Tas taču ir iestudēts kā teatrāls uzvedums.
youtube.com šo pasu aktieru sastāvā ir izspēlēta arī šķiršanās.
Ieliec, lūdzu, linku, kur šo pašu(!) cilvēku sastāvs ''it kā" nospēlē šķiršanos.
Jautāju to tāpēc, ka esmu redzējusi intervijas, kur jaunais pāris stāsta par šo jauko ievadu viņu ceremonijai baznīcā.
To šķiršanās iestudējumu arī esmu redzējusi - un tur beigās jaunie pasaka - "Mēs tikai pajokojām!" Nav jau svarīgi vai tā ceremonija baznīca ir bijusi pa īstam vai nē, gribēju parādīt to kā ideju.
Man šķiet, ka tie, kas iestudējuši to šķiršanās deju, ir pilnīgi citi cilvēki...
Tie tiešām ir pavisam citi cilvēki.
man tādas kāzas patiktu, jo paši esam jautrīši!
Un tas šķiršanās video bija joks, tā beigās teikts un cilvēki ir citi!
Jā....šo klipiņu redzēju jau kādu laiku atpakaļ. Ļoooti patīk - interesants :)