Ceļojumi un izklaide
Joki un kuriozi
Skaistas kāzas, ja ne vedējs.... ;D
Tā ir, ka taisa tādā vietā altāri. Smieklīgi jau ir no malas, bet jūtu līdzi līgavai :) Viņai noteikti, tas neradīja nekādu prieka sajūtu :)
Ņja, pēc kautkā tāda jebkādi misēkļi liekas pilnīgs nieks...
Jau kādu laiciņu atpakaļ, noskatoties šo video, nolēmu, ka savas kāzas nekad netaisīšu šādās potenciāli "bīstamās" vietās- pie dīķa utt.
Njaaaa... arī mēs nosmējāmies vēl pirms kāzām skatoties šo video, bet līgavas žēl...
Nu un arī mācītājs nav vainīgs... :)
Interesanti, nez kāpēc es neredzu autores tekstu - tukša vieta? Vai to izņēma precos.lv? Tad par ko diskusija un vai nebūtu labāk vispār diskusiju arī nodzēst?
Manuprāt tur nekas nav dzēsts - autore ielika linku uz video un tur tas arī ir joprojām, tieši tāpat kā sākumā. :)
Nja, man arī liekas ka autores teksts bija tikai virsrakstā "Skaistas kāzas, ja ne vedējs.... ;D "
Lūk, cita diskusija par šo tēmu.
http://www.precos.lv/forum/?bid=1787087&pid=2050387
Ar visiem otras autores tekstiem.
Tekstus neliku....tikai linku!
Kāpēc diskusija būtu jādzēš??? Diskusija ir par tēmu "kāzas"...- tikai ielikts links uz video!
Tāds pats video, ir jau pie citas tēmas :(
Vienkārši ja izmanto Internet explorer pārlūkprogrammu, tad linkus vispār neredz. Tā ir jau sen :(
Es izmantoju Firefox un tur visi linki radās. Bet, kad vēl izmantoju exploreru arī biju nesaprašanā kāpēc meitenes raksta "bildes šeit:" un tālāk seko tukšums :D Uz tā linka vienalga var uzklikšķināt, bet ar IEXPL to neredzēsiet :)