FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

v

Sveikas līgaviņas. Kā saplānot ceļojumu pēc kazām, ja nezin jauno pases nr un jauno uzvārdu (mānējais tiks latviskots, tik vēl nezinu kā) Ja es zinātu jauno uzvārdu, tad es jau varētu pirkt...

Pēdējā atbilde: Marii2022,
M

Sveiki! Kāzas plānotas augusta beigās, medusmēnesī doties 4 dienas pēc kāzām, bet medusmēneša biļetes vēlamies nopirkt jau šodien.  Kā nopirkt biļeti ar tagadējo uzvārdu tagad, ja lidošanas brīdī...

Pēdējā atbilde: Marita B. ,
M

Es ilgi domāju, kuru kompāniju izvēlēties kāzu ceļojuma lidojumam. Esmu vairākas reizes lidējusi ar airBaltic, ryanair un turkish airlines, bet tagad gribētos pamēģināt kaut ko...

Pēdējā atbilde: Ehz_forshaa,
K

Bijām plānojuši pēc kāzām doties kāzu ceļojumā uz Spāniju vai Grieķiju, bet budžeta samazināšanās dēļ šī iecere ir jāatliek vismaz par gadu. Lai tomēr divatā iizbaudītu to īpašo pēckāzu laiku,...

Pēdējā atbilde: Agny,

Meitenītes, iesakiet, lūdzu, kur var doties mini ceļojumā,ja tikai piektdienas vakarā varam doties prom, un pirmdien no rīta jau jābūt darbā? Kaut kā negribas galīgi bez kāzu ceļojuma, bet darbs ir...

Pēdējā atbilde: Incis69,
V

Sveikas meitenes, līgavas, sievas! Vēlējos uzzināt jūsu viedokli, varbūt pieredzi, par kāzām ārzemēs(siltajās zemēs) varbūt kādai ir bijušas, vai arī ir plānotas kāzas ārzemēs? Kas patika,...

Pēdējā atbilde: pieredze,
s

Sveikas, Kāzu ceļojumā vēlamies doties uzreiz pēc kāzām septembra sākumā. Mana doma ir Sicīlija un iespējams vēl ar prāmi uz Sardīniju. Vai kāda ir bijusi Sicīlijā? (ne obligāti kāzu ceļojumā)...

Pēdējā atbilde: pieredze,
j

Sveikas, meitenes! Iegādājos 4 AirBaltic lidojumu kuponus pa 56Ls (skat.maršrutus - http://www.airbaltic.lv/public/akcija.html) [var izmantot no jūnija līdz sePtembrim], bet līgavainis paralēli...

Pēdējā atbilde: juuliaana,
k

Čau, meitenes! Varbūt kāda no jaunajām sieviņām varētu padalīties pieredzē, kā tas ir -  vai ir iespējams izceļot ārpus Eiropas Savienības (mēs domājam par Gruziju vai Azerbaidžānu), ja...

j

Meitenes, lūdzu padalieties ar pieredzi - kāda ir lidojusi kaut kur šogad uzreiz pēc kāzām ar veco pasi? Mums plānā doties ceļojumā uzreiz pēc ceremonijas (ES valsts), bet ņemot vērā...

s

Nesen atskāru, ka jārezervē ceļojums. Jo ātrāk to dara, jo iespējams, ka lētāk sanāks iepriekšpārdošanā. Bet kur, lai brauc? Kur vispār ir droši?  Vēlos braukt uz valsti,...

Pēdējā atbilde: susurs,
s

Meitenes! Loti svarīgs jautājums. Nopirkām kruīzu uz Stokholmu, lai nākamajā dienā pēc kāzām dotos mazā celojumā. Bet problēma rodas ar uzvārda mainu. Biletes nopirktas ar veco uzvārdu, bet pēc...

Pēdējā atbilde: daciite28,

Sveikas visas līgaviņas un jaunās sieviņas! Būtu forši uzzināt kur jūs plānojat doties savā medusmēnesī. Mēs Septembra sākumā dosimies uz Grieķijas salām - Krētu un Santorini, nekad Grieķijā...

Pēdējā atbilde: Noelle,

Latvijā ir parādījusies jauna karte Free World, kura piedāvā noteikots datumos noteiktas viesnīcas dažādās pasaules malās par izdevīgām cenām (4* un 5*), kā arī rezervācijas maksa iekļauj sevī...

Pēdējā atbilde: Pavels_santa,
P

Šobrīd domājam par kāzu ceļojumu un ir vēlme aizbraukt uz kādu no Vidusjūras salām vai piekrastes valstīm. Šobrīd izskatās, ka tā varētu būt Krētas sala vai arī Sardīnija. Varbūt kāda, kas bijusi...

Pēdējā atbilde: Principessa,
g

Mūsu kāzu ceļojums plānojas Grieķijā, Krētā, Heraklejā. Varbūt kāds bijis pēdējā laikā 2012/2013g un zin, cik maksā vienam cilvēkam ekskursija uz Santorini? Kur noteikti aizbraukt ar auto pa salu...

Pēdējā atbilde: MaijaG,

Sveiki! Ar draugu esam noleemushi svineet pavisam nelielas kaazas naakamajaa rudenii vai ziemaa-laulaaties bazniicaa,nelielu mielastu un kaazu torti baudiit Riigai tuvaa viesu namaa un tai pashaa...

Pēdējā atbilde: divans,
S

Sveikas meitenes :) Vēlējos noskaidrot caur kādām ceļojuma aģentūrām jūs atradāt savu ideālo medusmēneša piedāvājumu? Vēlamies braukt uz siltajām zemēm, kur brauciena cenā jau būtu iekļauta...

Pēdējā atbilde: aliensa,
a

Sveiki! Plānojam kāzas Las Vegasā, oktobra mēneša beigās (19.10-04.11), varbūt vēl kāds pāris brauks tajā pašā laikā - ceļojumā vai precēties? Kopā būtu jautrāk! Brauksim ari Los Andželosā pēc Las...

Pēdējā atbilde: sindulis,
m

Sveikini! Ludzu iesakiet kurp doties oktobri kazu celojuma? Iesakiet vietas kur oktobri vel ir silts lai dalu laika pavaditu gozejoties saulite pludmales smiltis ? Pagasgad oktobri bijam celojuma...

Pēdējā atbilde: Capte,