Bērniņa plānošana
Sveikas,visas meitenes.
Man gribetos pakonculteties ar Jums.mums ar viru ir problemas bernina planosana.Lidz ar to es velejos uzzinat vai kada nav izmantojusi donora spermu?Varbut,ja kada ir izmantojusi sadu iespeju,varbut varetu pastastit cik ilgs laiks bija,izmaksas.
Paldies Jums visiem,par jeb kadu komentaru,padomu.
patreiz LV ir iespējams sanemt valsts atbalstu, bet jārēķinās, ka būs jāpagaida, jo gribetaju vairak ka finansejums - šeit var palasīt - http://www.egv.lv/lv/klinika/pakalpojumi/valsts-apmaksata-mediciniskas-apauglosanas-programma
Atbildot-kerija_ip Es vel aizvien nezinu kur ir ta problema..man kops avarijas ir vispar problemas, kas skar sieviesu liniju.Dzemdes luzumu,un citas vainites.Bet piebildisu kad mes ar viru meiginam pie bernina jau 3 gadus tikt,daudzas sievietes satraucas kad nepaliek stavokli menesa laika,bet es nepalieku jau visus sos 3 gadus,nav pamats bazam?Un manam viram vispar neizdalas sperma.Vai jus redzat gaismu tunela gala,es personigi ne.:/
Mans pieņēmums, kam ticu, viss ir mūsu galvā - ik viena slimība. Pati savā dzīvē esmu sapratusi daudzu slimību cēloņus pēc Siņeļņikova grāmatas "Izproti savu slimību", bet tas ir tad, ja tam tic un nekad nevienam šīs patiesības neuzspiežu. Labāk aprunājies ar kādu labu ārstu, jo katrs cilvēks un gadījums atšķirīgs.
Novēlu tikt pie bērniņa pēc iespējas ātrāk!