Bērnu lietas
Grūtniecība un viss ar to saistītais
Ja vēlaties paredzēt, vai esat grūtniece vai nē, testēšanai varat izmantot dažādas metodes, piemēram, asins analīzes vai agrīnas grūtniecības testa sloksnes. Tad arī testa laiks tiek noteikts,...
Sveikas jaukās... Māmiņas un tās kas nav vēl māmiņas,bet grasās tādas būt :) Ar mīļoto ļoti daudz runājam par bērniņu :) Un esam sapratuši,ka nu esam tam gatavi. :) Bet ir viens bet...maziņš...
Sveikas, meitenes, sievietes,topošās māmiņas, māmiņas! netieku līdz galam skaidrībā, tāpēc jautāšu Jums domas un pieredzi. Parasti man mēnešreizes ir 7 dienas, regulāras....
Sveikas! Sakiet lūdzu vai nav kādai aizķēries E. Barkanes mob.tel. numurs? Man ir ļoti svarīgi arstēšanas jautājumi, un numurs ir pazudis. Netieku arī pie viņas uz vizīti tik ātri. Vai kāda...
Varbūt, kāda var ieteikt labu ginekologu Āgenskalna pusē (Pārdaugavā)? Paldies.
Sveikas, meitenes! Tā kā šajā forumā esmu smēlusies daudz informācijas, padomu un atbalsta plānojot savas sapņu kāzas, tad nolēmu spert nākošo soli un dalīties intīmākās lietās. Mēs ar mīļoto...
Sveikas :) Nu jau kādu laiku mani moka nojausma, kad esmu stāvoklī. MR pēdējos 2mēnešus bij ar vairāku dienu kavēšanos. Un par normālām MR tās pat nesauktu. Vairāk tāda kā smērēšanās. Nu jau kādu...
Sveiki !!! vai kāda var palīdzēt tikt skaidrībā kādas pretsāpju zāles drīkst dzert, ja ļoti sāp zobs, bet pie zobārsta tikšu tikai pēc pāris dienām? Esmu grūtniecības 5. nedēļā.... Izdzēru tableti...
Sveiki, meitenes !!! Gribēju padalīties savā pieredzē... Mēs ar vīru vairāk kā četrus gadus mēģinājām tikt pie bērniņa. Jau biju nobijusies, ka mums viņa nebūs vispār. Pie ārsta iet izvairījos, jo...
Nezinu, vai tā ir kāda problēma, bet manī vispār nav mātes instinkts... Nekādas vēlmes pēc bērniem. Man ir 26 gadi, ar vīru precējušies jau pusotru gadu, bet kopā jau 4 gadus. Vīram arī bērni...
Sveiki! Jau kādu laiku kā izsargāšanās līdzekli izmantoju kontracepcijas tabletes. Viss ļoti apmierina, bet tieši pēdējā laikā no dažādiem avotiem esmu dzirdējusi, ka pārtraucot šo tablešu...
Vēlamies mazo, bet nu jau vairākus gadus neizsargājamies, bet nu pagaidām mazais nepiesakās. Biju jau pie savas ārstes un tad jau atkal standarta frāze "pacentieties kādu gadiņu un ja nesanāks, tad...
man ir sada lieta :) Man MR ir regularas atsakas ik pec 13 dienam..arsts izrakstija zales Cyclobiolu lai nostabilizejas kartigi un menesreizes ir vienu reizi menesi nevis divas :)...man paslaik ir...
Sveikas, topošās māmiņas! Mani nomoka jautājums, par drēbēm grūtniecības laikā. Tā nu gribēju jautāt, vai ir bijusi kādai pieredze pasūtot sev drēbes internetā!? Jo veikalos cenas ir biedējošas!
Meitenes, varbūt ziniet, kā īsti ir ar tām dvīņu lietām? Esmu dzirdējusi, ka tie var tikai būt tad, ja ir rados dvīņi dzimuši un tas parasti notiekot 2.ajā paaudzē? Kā īsti tās paaudzes rēķina? Ja...
Sveikas! Padalaties pieredzē, kādas ir pirmās grūtniecības pazīmes, kuras liek aizdomaties - vai tik neesmu stāvoklī?
Nu esam jau laimīgi aprecējušies un mans vis mīļais vīra kungs neliek man mieru ar savu tik ļoti lielo vēlmi, lai mums pievienojas kāds mazs ģimenes loceklis :) bet, kā vienmēr ir kāds, bet- es...
Sveikas! Vai kādai ir bijusi pieredze vai arī kaut ko dzirdējusi par šo AVA klīniku??? Paldies jau iepriekš!
Ja kādai ir pakaviņš, ko vairs neizmanto, labprāt to iegādātos! Bet nevis to mazo, kas der tikai bēbim, bet to lielāko - ko sākumā lieto topošā mamma (guļot vēderu var labi atstutēt). Rakstīt privāti
ar draugu rudenī būsim kopā 2us gadus, ik pa laikam parunājam par kāzām un bērniem. viņš ir pārliecināts, ka esmu viņa īstā un vēlas ar mani precēties. es pati līdz galam neesmu pārliecināta, bet...