FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Bērnu lietas

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mums būs mazais!

Kāzas ar 4 mēnešu vecu bērniņu /jautā līgava

J
Juliannakuz 23.08.14. 12:54 | Kāzu datums: 25.07.2015

Mīļie, es pat nezinu vai tas ir jautājusm vai tas ir sauciens pēc atsaucības, kāda padoma vai palīdzības.
Plānojām kāzas uz nākamo vasaru, jūlija beigām, kad pirms neilgal aika pieteicās mazais. domājam, ka sarakstīsimies agrāk, bet pašu ballīti atstāsim uz nākamo gadu. Lielais jautājums ir kā rīkoties ar mazo - kuram uz to brīdi būs 4 mēneši. Kāda ir Jūsu pieredze aizvadīt kāzas ar zīdaiņiem? Paldies

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
killero 25.08.14. 10:20 | Kāzu datums: 17.09.2016

mes pārcēlām savu laulāšanos baznīcā, jo mums pieteicās otrais mazulis. Es domāju, ka īsti labu padomu tev neiedos neviens, jo katrs bērns ir individualitāte.. citii bērni dzīvo tikai mammai pa rokām un viņu nomierināt vart tikai mamma, citi ir tik mierigi, ka tikai ēd un gul. Un nekad nevar paredzeet cik mierigs bus tavejais
mes kad brauam sarakstities musu pirmdzimtais noguleeja visu ceremoniju. un veel atpaakal celu, bet kazu nakti neiemiga liidz 3 nakti saakot no 7 vakaraa :D nu nezinu man liekas, ka pasas kāzas nekaada svineesana ar zidaini nesanaak, taapeec mees tikai sarakstijamies un laulasimies, ka jaunaakajam buus 1,6 men.. tomeer gribas kartiga izlusteties savas kazas..

S
Santa111 25.08.14. 16:00

Māsa laulājas, kad mazais bija piedzimis. Būtībā mazais bija pie vecmāmiņas visu laiku. Tās gan bija vienas dienas kāzas.

Spicausis 26.08.14. 16:03 | Kāzu datums: 09.07.2014

Pashai shaadas situaacijas nav bijis, bet esmu bijusi kaazaas, kur paarim bija tobriid 3 meeneshus vecs beerninsh + straadaaju ar maziem beerniem.
1) laiks un vieta. Ja ir iespeeja ieteiktu kaazas plaanot vienaa vietaa, bez paarbraucieniem, tiltiem un tamliidziigaam izdariibaam. Jo formaataa, kad juus sviniibu vietaa ierodaties ieprieksheejaa dienaa, jums ir eerta istaba + juus varat mieriigi sapuceeties un sagatovoties, ceremonija notiek turpat un diena tiek pavadiita nekur neskrienot un iereekjinot laiku starp dazjaadaam aktivitaateem, tad ar mazu beernu nav nekaadu probleemu. Bet visaadas izpirkshanas, 7 tilti, vaarti, 3 stundu fotosesijas un mazie celjojumi gan vareetu neiet krastaa. Ja gribas taadas kaazas tad labaak pagaidiit veel vismaz gadu.
2) aukle - es iesaku nevis visu uzkraut omeem, bet noliigt profesionaalu aukli, kura jums patiik kaa cilveeks un kurai juus pilniibaa uzticaties un straadaat ar sho cilveeku jau vismaz 2-3 nedeeljas ieprieksh, lai vinji ar beerninju paguust viens otru iepaziit.
3) baroshana - jaareekjinaas ar to, ka pienu vajadzees atslaukt un taa ir lieta, kas ir jaaiemaacaas. Kleita jaaizveelas piemeerota, lai var "tikt klaat".

Visaa visumaa, tas viss ir ljoti iespeejams un izdaraams, iipashi ja jums ir laba gribeeshana, apnjemshanaas un gjimenes un draugu atbalsts. Tikai jaareekjinaas ar to, ka taas nebuus A4 princeshkaazas, bet gan juusu iipashaas sviniibas, kas buus piemeerotas tieshi juusu visu triju vajadziibaam un eertiibaam.

J
Juliannakuz 04.09.14. 13:59 | Kāzu datums: 25.07.2015

mils paldies Jums par vertigiem ieteikumiem.. patiesam! :) ir ko domat un organizet!