Bērnu lietas
Mums būs mazais!
Kā paziņot radiniekiem, ka gaidāms mazais?
Sveikas, meitenes!
Man radās jautājums, kā jūs paziņojāt radiniekiem, ka jums būs mazais! Man liekas tā mulsinoši vienkārši pateikt!
Sveika! Šķiet, ka Tevi var apsveikt ar burvīgu notikumu! :)
Pašai pieredzes nav, bet zinu, ka mani paziņas darīja tā: zem eglītes Ziemassvētkos bija nolikta dāvaniņa, kas adresēta visiem, un iekšā bija sonogrāfijas bildīte rāmītī. Taču, tā kā Ziemassvētki ir garām, laikam nāksies domāt ko citu! :)
Man jau šķiet, ka šī ziņa būtu jāzin pašiem tuvākajiem, pārējiem - radiem, draugiem - gan ar laiku paši sapratīs. Man liekas, ka ar šo ziņu nevajadzētu steikties.
Savā laikā es tā vienkārši ņēmu un pateicu. Ar pirmo noslēpt nevarēju, jo jau no paša sākuma staigāju novēmusies un bāla. Tur jau muļķim bija skaidrs. Reizēm pilnīgi pietiek ja pasaka mammai vai māsai ar piebildi, tikai nevienam nesaki.:))) Tad pārējie radi točna uzzinās.
veta123 - es jau biju domaajusi manus vecaakus, viira vecaakus un nu braalus maasas! :) Tik taa neveiksmiigi uzrakstiiju! :)
Vispirms apsveicu ar lielisko notikumu:)))
Mēs vecākiem paziņojām, kad bija 12 pilnas nedēļas un pirmā sonogrāfija aiz muguras ;) Paņēmām pirmo bildīti, ielikām rāmīti, braucot ciemos dāvinājām.... vīramāte mums deva katlu priekš kaut kāda pasākuma kur zupu daudz cilvēkiem vārīt, tad nu mēs pretī bildi, sakot, ka mums ir ko iemainīt... no sākuma skatījās, skatījās, nesaprata, bet tad jau metās ap kaklu un apsveica :) Tāpat arī vīra vecvecākiem paziņojām, mani vecāki jau zināja iepriekš (jo mamma ārste un pirmā ierosināja sarunu par tēmu, ka maybe mazais brīnums ir pieteicies) :)
Brāļiem, māsām īpaši neteicām.... drīz vien jau varēja redzēt punci un tad paši visi sāka sveikt... tagad vēl atlicis nieka mēnesis (aptuveni) līdz mazā brīnuma nākšanai pasaulē un teju visi radi apjautājas ik pa laikam, kā jūtos, utml. ;)
p.s. padoms no grūtnieces pēdējā mēnesī- nesaki nevienam (izņemot vīru) konkrētu dzemdību datumu.... uzmet dažas nedēļas pa virsu- tādējādi izvairīsies no telefona zvaniem, sms un vēstulēm par tēmu "nu, vai vēl nav"? Man vēl atlicis mēnesis, bet jau sāk lēnām kaitināt, ka visu laiku prasa- "kad tad tev īsti jābūt?" :D
mums sanāca tā, ka gan vīra, gan mani vecāki uzzināja reizē, jo bija devušies kopīgā izbraucienā. tad nu kad visi atgriezās, vīrs salēja glāzītes (jo sakrita tiešit tā, ka manai mammai bija dzimšanas diena, bet vīramātei nākamā dienā vārda diena). tikai daudz laimes vietā bija tosts par gaidāmo brīnumiņu...
Baibs - jums labi sanācis! :)
Nu mans vīrs ir izdomājis, ka varētu manā vārda dienā kad vecāki būs atnākuši ciemos, tad varētu pateikt. :) Tik nevaru saprast, kā mēs to varētu izdarīt! :)
Man gluži, kā AgaAgii, pieredzes nav, bet kā jau visas to esam apdomājušas, tad nu es arī izdomāju, kā saviem to pateiktu!
Par cik abām ģimenēm ir raksturīgi dāvināt mazas dāvaniņas ikdienā, lai iepriecinātu. Tad nu izdomāju, ka varētu smukā vai nu maisiņā, vai kastītē ielikt mažāko pamperu paciņu, un pasniegšanas brīdī pateikt, ka gan jau noderēs... :)
P.s.- Apsveicuuuuuuuu!!!! :) :) :) :) :)
Apsveicu:))
iveta25
Izskaties lieliski:))
Sen nebiju te ienākusi. Izskatās, ka daudzas jaunās sievas tuvojas jauniem pienākumiem. Es arī tagad esmu Karlsona statusā. :)
Ja,es ari sen nebiju Te iegriezusies. Manam karlsoninam jau 7 tais menesis arpasaule :) Mes ari,lidzigi ka AgaAgii pazinojam,bet tikai ar kartinu,urai pielikuma mazas zekites
loģisks ģimenes turpinājums- karlsona statuss un pēc tam jauni pienākumi :D
Mēs vecākiem pateicām arī ar mazām dāvaniņām. Bijām nopirkuši Rafaello kasti un pa virsu končām uzlikām mazas zeķītes. Kad vēra vaļā, lai cienātu mūs, uzreiz saprata un bija milzīgs prieks:).
nostaļģijas vadīta, pēc ilgiem laikiem iegriezos... aiii, kā viss mainījies, pirms gada mēs plānojām kāzas, tagad pilnīgi citas domas galvā! Apsveicu jūs visas no sirds, lai viss izdodas godam :)*
mīļš paldies ;)
hi-hi... Skatos un redzu daudz pazīstamu niku no kāzām gatavošanās laika.... Un jauki, ka tik daudzas nomoka tāds pats jautājums kā man... :) Es arī domāju sagaidīt pirmo USG, un tad to kaut kā iesmērēt vecākiem.
Nju arī man nav pieredze, bet reiz lasīju jauku variantu, ko kad pienāks mans laiks iespe'jams pati izmantošu.
Tortīte, kur ar garnējumu uzrakstīts - topošajiem vecvecākiem.
Paldies par padomiem! Paveikts! :)
nu es labāk ieteiktu nesteigties, arī ne vecākiem-izpļāpās!!!
esmu izdomājusi, kad būšu stāvoklī centīšos no visiem, izņemot vīru, noslēpt, cik tik igli varēs!
mana vīra māte visu laiku izsaka mājienus, kad būs, kas būs u.tml.
tracina, jo pagaidām neplānojam un tādi lieki minējumi un pļāpājieni ir sulbi!