Bērnu lietas
Mums būs mazais!
Dāvana uz kāzu 4 menesu jubileju - princese :)
Patreiz ripoju pa pasauli ar mazu princesīti - esam jau grūtniecības vidū - janvārī uzzinājām priecīgu ziņu - uz 4 mēnešu kazu jubileju esam saņēmuši dāvanā mazu princesi :).
Mēnesī pēc kāzu 1 gada svinībām - gaidīsim ierodamies mūsu pirmo meitiņu :)
Man liels prieks par tevi!!! Apsveicu!!!;)
Sveiciens arī no manis!!!;)
Un pēc Tevis aprakstīta, izskatās ka savus brīnumiņus laidīsim pasaulē vienā laikā - mums 27.septembris:)
apsveicu visas, kas gaida mazulīšus :) tas ir tik forši :)))))))))))))))))))))
Pa skaisto :)) Tas ir fantastiski burvīgi!!! Viena brīnumjauka dāvaniņa :)
Lai jauks gaidīšanas laiks!
Sirsnīgi apsveicu topošos vecākus! :)
Pievienojos Siltajiem sveicieniem!!!:))) Tas tiešām ir brīnišķīgi!
apsveicieni :)
mums 22.septembris - bet man dzimšanas diena 28 - un daktere jau saka - bus tev laba davana - varesi sava jubileja citigi dzemdet :D
bet nu sajutas fantastiskas :) - visa pasaule ir mainijusies... tik loti gribejam meitinu un tiesi istaja bridi un laika - viss ta pa skaisto :)
aaiiii, skaisti!
Siltākie sveicieni un laba vēlējumi!
Ja portālā attīstīsies bēbju daļa, tad jau mēs visas varēsim tur pēc laika atkal tikties :)
nu jā - un šajā portāla uzrados jo ar vīru nolēmām atjaunot kāzas - 30.05 - iesvētīsim laulības baznīcā :)
re ka vienmēr smaidīju par ligavinam - grutniecem un tagad pati nomocijos ar jaunas kleitas meklejumiem :D
Paldies;)
Njā, tā varētu būt burvīgākā dāvana dzimšanas dienā, un kas to zin - varbūt trāpi tiešām uz īsto datumu:)
Mums pēc pirmās sonogrāfijas teica,ka izskatoties pēc dēliņa, bet vēl 100% pateikt nevarēja un mums arī nebija tik savrīgi - ka tik vesels un laimīgs bērniņš:)
Jā, sajūtas tiešām fantastiskas...man gan mazliet pašlaik traucē to izbaudīt maģistra darba rakstīšana, bet nu cenšos visu uztvert mierīgi un bez lieka stresa.
APSVEICU!!!!!! :))
Eh, es arī gribētu tādu superīgu dāvanu :))
Pievienojos sveicieniem!
Liels prieks :))
Apsveicu :)
Milzīgs prieks par jums!:)) APSVEICU, saudzē un lutini sevi visu šo skaisto laiku ;)
es arī gribētu...:)
paldies jaukās par apsveikumiem :)