Bērnu lietas
Mums būs mazais!
Mīļie, es pat nezinu vai tas ir jautājusm vai tas ir sauciens pēc atsaucības, kāda padoma vai palīdzības. Plānojām kāzas uz nākamo vasaru, jūlija beigām, kad pirms neilgal aika pieteicās mazais....
Sveiki! Gribēju uzzināt jūsu viedokli, padomus, ieteikumus un pieredzi sakarā ar zīdaini kāzās. Šobrīd gaidu savu pirmo mazulīti, dzemdības paredzētas jūlija vidū un tajā pašā laikā mēs ar vīru...
Pirms 2 ned. mans mīļotais mani bildināja. Sākām plānot kāzas jūnijā. Vakar uzzināju, ka esmu stāvoklī... Bijām plānojuši kāzas katoļu baznīcā un tas jau likās apgrūtinājums, ka esmu luterāne, bet...
Sveikas, meitenes! Nu jau lēnām tuvojas tas skaistā gaidīšanas laika noslēdzošais posms:) Tā kā atbalstu pēc iespējas dabīgu dzemdību procesu, ļoti savu mazulīti gribētos sagaidīt Ģimenes centrā!...
Sveikas, meitenes! Man radās jautājums, kā jūs paziņojāt radiniekiem, ka jums būs mazais! Man liekas tā mulsinoši vienkārši pateikt!
ouuuuuuuu, sen sen nebiju šai mājaslapā, jo nu tās precību lietas jau sen kā vairs nav aktuālas.:) bet kaut kā sadomāju šodien šeit ienākt un skatos - forumiņš arī par bēbīšiem!:)) man arī tagad...
Mums ir pati labākā kāzu dāvana.... pēc kāzu nakts - meitiņa :) :) :) neko labāku mums liktenis nevarēja uzdāvināt :) Lai Jums visiem arī tik lieliskas dāvanas kāzu dienā pasniedz liktenis :)
Tik sen nav būts šai forumā. Ienāku un še ku reku-tagad šeit diskutējam arī par bērniņiems. Super! Arī mēs ar vīriņu gaidām mazo 29.jūlijs-12.augusts.Man dzimšanas diena 7.augustā-tākā arī man...
Patreiz ripoju pa pasauli ar mazu princesīti - esam jau grūtniecības vidū - janvārī uzzinājām priecīgu ziņu - uz 4 mēnešu kazu jubileju esam saņēmuši dāvanā mazu princesi :). Mēnesī pēc kāzu 1 gada...