Attiecības
Dažādas tēmas
Sveikas līgavas! Par labu sliecāties dzīvajai mūzikai vai DJ? Galīgi nevaru izlemt un saprast kā labāk. Par cik kāzas plānojas ar nakšņošanu, tad mūziku gribētos ilgāk kā pusnaktī noteikti....
Sveikas, sieviņas! Gribēju painteresēties - kā jūs ģimenē veidojat kopējo ģimenes budžetu? Mēs no sākuma darījām tā: vīrs maksāja komunālos pakalp. un mazliet piemeta pie ēdamā, es - ēdamo. Un...
Mūsdienās ir izplatīts uzskats, ka divi cilvēki spēj dzīvot kopā arī bez papīriem un laulībām...vai tā tas ir? Vai laulības jau paliek pagātnē un viss tas ir romantiskais stulbums?
Sveiki! Plānajam kāzas un izskatās, ka tas varētu būt vienas dienas, bez nakšņošanas. Varbūt kāds var padalīties savā pieredzē ar šāda veida kāzām - ko darījāt, kur ēdāt utt. Paldies...
Sveikas. Cermonija paredzēta 17.07.2021, vienkārša sarakstīšanās ar vedējiem un varbūt pāris ģimenes locekļiem un draugiem. Tālāk 19.07 jau rezervēts namiņš gan mums, gan vedējiem atpūtai pie...
Sveikas, toposas ligavas!
Sveiki! Vai kāds, lūdzu, zina, vai ir atļauts dzert no glāzēm pie Ogres dzimtsarakstu nodaļas strūklakas?
Iesakiet, ko lai iesāku tik sarežģītā situācijā... Uz kāzām plānojam ielūgt vecākus, māsas un brāļus, vecvecākus. Arī tantes, onkuļus un māsīcas, brālēnus ar kuriem mums labas attiecības un kurus...
Lūdzu padalieties ar informāciju, ja kādai ir zināma kāda laba zīlniece vai gaišreģe, kuras teiktais ir piepildījies, iesakiet pēc iespējas drīzāk, lūdzu rakstiet man privāti, ļoti gaidīšu, tas ir...
Sveiki. Šodien jūtos apbižota. Neapšaubu, ka pie vainas hormoni, jo gaidu bērniņu, bet šodien sajutos tā, itkā tās kāzas tikai man nepieciešamas, jo visu rīkoju tikai es :( Pats uzskata,ka visur...
Sveikas,varbūt muļķīgs jautajums,bet kādu dezodotantu izvelēties lai nepieviļ?Pati lietoju ļooooti reti ,tāpēc lūdzu jūsu atsauksmes,kurš būtu īstais lai nenāktos...
Sveikas. Varbūt kāda no jums ir saskārusies ar kaut ko līdzīgu.. Mēs ar draugu vēlamies aprecēties, ceremonija notiek dzimtsarakstu nodaļā kopā ar ģimeni. No sākta gala gribējām tikai mēs...
Mūsu stāsts tāds: mans laulības gredzens salūza, bet vīrs darbā tā saspieda ka pirkstam apstājās asinsrite,gala rezultātā tika pārkniebts. Kopš tā laika pagājuši divi gadi un abi esam vienisprātis...
vakarnakt lasīju diksusiju...un tagad domāju- tā ir mūsdienu komēdija... vai traģēdija... jeb veselā saprāta iztrūkums.... :( http://www.mammamuntetiem.lv/forum/19185/kazu-nakts/page/1/
Labdien! Vēlos lūgt palīdzību - noskaidrot / precizēt, kad būtu labākais laiks rīkot kāzas? Zinu, ka vajag augošā mēnesī un nav ieteicams maijs. Izpētīju 2013.gada nedēļas nogales augošajā mēnesī....
Sveikas! Vai kāda nezin, vai ir iespēja nomāt kādu retro Mercedesa kabrioletu? Vienalga privātpersona vai uzņēmums. Braucēji būs ļoti kārtīgi un ar lielu mīlestību pret Mercedesiem.. :) Atradu...
Sveiki, Par cik abi dzīvojam ārpus LV, bet vēlme ir apprecēties Latvija kopā ar savējiem, tad jautājums - vai ir iespējams to izdarīt 2 nedēļu laikā? Tas ir ar visu papīru kārtošanām utml. Jo...
Sveikas! Sakiet, vai Valentīna diena tiešām ir tas pavērsiens, kad mūsu vīrišķi saņemas un beidzot mums to pajautā? Bieži vien dzirdu, ka bildinājums nācis tieši 14. februārī. Vai tā ir raksturīga...
Sakiet ko man darīt? Īsuma pastāstīšu savu problēmu: ar tagadējo vīru esam tikai sarakstījušies un augustā esam nolēmuši salaulāties baznīcā. Sākot sastādīt viesu sarakstu apstājos pie viena...
Esmu patiesi sarūgtināta, mans vīrs aiz neuzmanības pazaudēja savu laulības gredzenu, saprotu, ka tas nav pasaules gals, ka dzīvē visādi gadās, bet ir tik neizsakāmi sāpīgi... Vai kādai arī ir tā...